2017 Şubat Anneleri

Sağol canım Allah razı olsun bende eve cikcam galiba bugün inş bi duş alırım sonrasında takviyelerle gelir süt um hiç yok şuan :KK43: ama bende dinlenemedim fln ondan midir bilmem biraz kendime geldim zor bi doğum geçirdim inş eve gidince düzene gireriz bebisimle doyasıya emişemedik bile :KK43:

Canım okuyamadım herşeyi müsait olunca yaz olurmu doğum hikayen öncesi sonrası nasıldı herşey.. Hayrlı olsn bebegin.

tereyagli ekmek tereyagli ekmek sanada hayırlı olsun canım hikayeni bekliyoruz

Kızlar evi az önce bir koku sardı.ev duman altı oldu. Gözüm yandı midem bulandı. Evin kapısını açtım kapatmam bir oldu binanın koridoru daha fena.
Meğer biri ocakta yağ unutmuş çıkmış evden. Sonra hatırlamış da döndü şükür. Allah korumuş da tutuşmamış. Yanmış sadece.

Doğuran ve doğuracak atkadaşlar göğüs ağrısı için beyaz lahanayı sıcak suya bastırıp çıkartın hafif haşlayadabilrisinix sonra göğsünüze koyun ağrısını alıyor aklınızda bulunsun:)

Canimmm dün aynı hastanedeydik galiba :) benim oğlum da çok güzel tutuyo ama süt yok bizde mama verdik kakayi da bi kez yaptı
canım ya ben foruma girememistim tüh gelirdim yanına:KK43: sesler falan vardı normal doğum var herhalde dedik. sütün olmadığını nasıl anlıyorsun. Yeşil kakayi da çok yaptık hala da yapıyoruz normal mi bilemedim

Canim bebekler sicrarmis normalmiş bnmki de sicriyor. Bizim yesil kakamiz 4 yada 5 gunde bitmisti ama daha uzun surenler de varmis sanirim. Gule gule buyut bebisini insallah
çok sağol canım sürekli sicrayinca korkuyorum. ha iyi bari bunu bilmiyodum 1 kere oluyor zannediyordum. inşallah canım sen de Güle Güle büyüt.

tereyagli ekmek tereyagli ekmek gözün aydın cnm...tebrikler Prenses az bekletmedi annesini. İnş bol sütün olur gazsız günler....

@Loveali cnm öncelikle tekrar tebrikler arkadaşlar yazmış ama benim eve çıkınca sıcak duş getirmişti sütümü ve Rezene humana stil içmiştim...

Back
X