- 15 Ocak 2014
- 5.978
- 5.184
- 398
13 gün oldu hâlâ geçmedi ama hafifledi ağrısı
Dokununca şiş gibi hissediyorum acaba tere giden bişeyler mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 gün oldu hâlâ geçmedi ama hafifledi ağrısı
Bir ben kaldım sanırımDemiştim arkamdan sen geliyodun Rüyam da :) kimler kaldı :)
Demiştim arkamdan sen geliyodun Rüyam da :) kimler kaldı :)
Sağol canım Allah razı olsun bende eve cikcam galiba bugün inş bi duş alırım sonrasında takviyelerle gelir süt um hiç yok şuanama bende dinlenemedim fln ondan midir bilmem biraz kendime geldim zor bi doğum geçirdim inş eve gidince düzene gireriz bebisimle doyasıya emişemedik bile
![]()
Gözün aydın olsun, sağlıkla sihatle büyüsün canomKızlar doğdu kızım yazcm sonra
Kızlar doğdu kızım yazcm sonra
benim doğumda patlatıldı canım sıklaşan bele vuran sonra git gide kuyruk sokumunda yoğunlaşan bel ağrısı ve kasılma ile gittimArkadaşlar aranızda suyu gelmeden doğumu başlayan var mı
Kızlar doğdu kızım yazcm sonra
Allah bağışlasın canım bol sut ve saglik lar hikayeni bekliyoruzKızlar doğdu kızım yazcm sonra
canım ya ben foruma girememistim tüh gelirdim yanınaCanimmm dün aynı hastanedeydik galiba :) benim oğlum da çok güzel tutuyo ama süt yok bizde mama verdik kakayi da bi kez yaptı
çok sağol canım sürekli sicrayinca korkuyorum. ha iyi bari bunu bilmiyodum 1 kere oluyor zannediyordum. inşallah canım sen de Güle Güle büyüt.Canim bebekler sicrarmis normalmiş bnmki de sicriyor. Bizim yesil kakamiz 4 yada 5 gunde bitmisti ama daha uzun surenler de varmis sanirim. Gule gule buyut bebisini insallah
çok Sağol canım içim rahatladı. sen de ankaraya gösterince sonuçları mutlaka yaz bekliyoruzM muhendiseylul canım bizim yeşil kaka 5ci gün bitmişti...