- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Cnm Bebek göğüs kemiklerine de baskı yapıyor mu geriliyor mu ne vajinamda baskı birde soluğumu kesen başka baskı orada göbek yırtılıyor gibi oluyorGöbeğim çok acıyor kızlar göbek deliğimn altı öyle getgin ve inceldiki yırtılcak gibi hissediyorum çok canım acıyo benim gibi olan varmıaon 2 haftada çatlaklarım oldu onlarmı acıyor acaba gerildikçe bebe yağı sürüyorum ama hiç fayda etmiyor
surubu var al iç canım hemen rahatlatıyor duphalac adı dr verdı banadaselam millet..ben girmeyeli çok olmuş ..doğum yapanlara hayırlı olsun..biz 21 günlük olduk çok şükür ikimiz de toparladık kendimizi..kv ve kocası hala bende kalıyorlar ..artık çok bunaldım bu durumdan ...iyi ki bebeğim var da onlarla fazla vakit geçirmem gerekmiyor.. 20 sinde bitecek inşallah evleri ve gidecekler..doğumdan sonra tek sorunum kabızlık oldu..komposto yediğim zaman beni hiç etkilemiyor bebeğe gaz yapıyor...bebeğe zarar vermeden ne yapabilirim acaba..var mı böyle bir sorun yaşayan?
Evet canım tam da aynı şeyleri yaşıyorum ama göbek dwliğimin çevresi nin derisi öyle incwldiki artık dokunduğumda bile canım acıyorCnm Bebek göğüs kemiklerine de baskı yapıyor mu geriliyor mu ne vajinamda baskı birde soluğumu kesen başka baskı orada göbek yırtılıyor gibi oluyor
Teşekkür ederim kızlar hepinizden Allah razı olsun.
3190 g doğdu Meleğimmmm. Sezeryan an olduk kızlar. Yeni yeni kendime geliyorum. Emiyor çok şükür kucağımda uyumaya bayılıyor sıpa.
Çok cazgırrr
Kalktım ama acıların çok fazla oldu gözüm korktu baya kalmaktan korkuyorum. Bunu nasıl yenebilirim kızlar .
Loveali kız seni yanlız birakmayayim dedim
Ay yok canım ağrılarım dwvam ediyor ama giden gelen yok gününü bekliyo :)
Cnm Bebek göğüs kemiklerine de baskı yapıyor mu geriliyor mu ne vajinamda baskı birde soluğumu kesen başka baskı orada göbek yırtılıyor gibi oluyor
Bu gece doğuracak yok galiba;
Su an felaket sekilde gogus kafesim, kaburgalarim ve vajina bolgem agriyor canim. Hatta kaburga agrilarim sirtima dogru sirtimda agriyor
Biz ne zaman doğurduk yazacağız acaba sezeryanın en güzel yanı planlı programlı olması...Ses yok simdilik :)
İlk günler zor biraz açılır zamanla kanallar. Benim de uyku yok geceleri işte göğüste hep ağlıyor. Kucağımda gayet güzel dalıyor uykuya yerine yatırıp kendim yatağa geçtiğim an başlıyor tekrar ağlamaya. Babamız kaçtı yanımızdan az öncemasAllah size ben bi baslayamamistim göğüs ucu kremine ondan midir nedir berbat şuan goguslerimçok canım yanıyor ve hala süt gelmedi ama göğsümü verince de sanki geliyomus gibi sakin sakin emiyor dinlenip dinlenip çeneyi çalıştırıyor keşke hemen gelse benim de süt um de mama veriyorum ağırlıklı aç kalmasın diye ama içim gidiyo şuan tamamen süt um olmadığı ve her defasında emziremedigim için
Ne kompostosu peki ? Bende zorla içiyorum günde 1 parmak sadece. Kuru üzüm incir kayısı bi tane de havuç ile yaptım seker çok çok az koydum. Kızımın gazı var damla vermişler ilk kontrolde onu da kullanıyorum etki yok. Kendim sabah akşam rezene içiyorum bir bardak. Yemeklere kimyon kullanıyorum . Ama yine bende de gaz var geçmiyor bu kadar sicaklarken nasıl gazım var anlamadım halaselam millet..ben girmeyeli çok olmuş ..doğum yapanlara hayırlı olsun..biz 21 günlük olduk çok şükür ikimiz de toparladık kendimizi..kv ve kocası hala bende kalıyorlar ..artık çok bunaldım bu durumdan ...iyi ki bebeğim var da onlarla fazla vakit geçirmem gerekmiyor.. 20 sinde bitecek inşallah evleri ve gidecekler..doğumdan sonra tek sorunum kabızlık oldu..komposto yediğim zaman beni hiç etkilemiyor bebeğe gaz yapıyor...bebeğe zarar vermeden ne yapabilirim acaba..var mı böyle bir sorun yaşayan?
Ciddi misin benim sırtıma vurmuyor ama dr üm bana şey dedi cnm ilkinde ben sancı ile gitmedim dediğimde beline vurursa ağrı ve vajinaya baskın artarsa açılmaya çalışıyor demişti belirti gibi
Herhangi bir sıkıntı olmadı yani sadece minyon bur bebek oldu öyle mi sizin bebeğe güden damarlarda falan sıkıntı yoktu de miBenim de doguma görmeden önce ac 4 hafta fl 2 hafta bdp yani baş ölçüsü 3 hafta geriydi yani minyon bir bebek olculerindeydi oyke de doğdu yani gerilik tüm ölçülerinde orantılıydi. orantısız gerilik tehlikeli dedi doktorum
Biz ne zaman doğurduk yazacağız acaba sezeryanın en güzel yanı planlı programlı olması...
derandiren den ben haber bekliyorum şuan o sırada galiba takvimi gidenlerden
Ya bizim eski topikte erkek bebekler hep aceleciydi benim oğlan bile 38/3 de geldi suları patlatıp şubat bebeleri yerini seviyor galiba erken doğum bir iki tane oldu galiba şubat annelerin deBizimkiler nazli ciktilar ya :) gelmeye pek niyetleri yok :) yada benim gbi dakik oglumda gununu bekliyor :)
Benimde geride kaldı son on gün hiç büyümedi hatta. Baş 34 karın 36 hafta çıkıyordu a. 37+6 da 2800 dogdu herhangi bir sıkıntı olmadı gelişim olarak anne baba minyonuz bizdeHerhangi bir sıkıntı olmadı yani sadece minyon bur bebek oldu öyle mi sizin bebeğe güden damarlarda falan sıkıntı yoktu de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?