2017 Şubat Anneleri

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar. Göğüs ucum var diye silkon ucu hiç düşünmemeiştim. Hemen alıp deneyeceğim. İnşallah tutar.
İnş tutar cnm . Senin sütün çok Ama tutamıyor demiştin dimi? Göğüs ucu olmayanlar göğüs ucu, yara olanlar kalkan mı kullanıyor . ? Bilgimiz olsun

Kızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
Gozun aydin canim gecmis olsunn. Hayirlisiyla kavustun yavruna. Firsat bukdugunda yaz. Dogumunu, hastaneyi falan merak ediyorum

mbg24

Canım senin Ela n da gelecek demek.. ben spinal oldum tavsiye ederim.. çok rahat geçti bebeğimi de gördüm sonra hafif narkoz daha veriyolar uyumuyorsun ama hatırlamıyorsun da:) merak ettiğin bişey olursa detaylı anlatırım.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah annelik çookkk güzel..[/QUOTE]

Evet Can'ım pazartesi kavuşucaz heyecan dorukta. Benim merak ettiğim iğneden Can'ın acıdımı, Bebek çıkarken o çekiştirme beni biraz geriyor. Dr bebeğin çıktığı anı gör diyor, Ağrı'n çok oldumu spinal sonrası. Biraz panik atak var ama Dr ve anestezi uzmanı konforu daha iyi diyor. Pazartesine kadar vaktim var bakalım.

Bu gece doğurmazsam 42. Haftaya kadar doğurmam galiba. Acayip bir enerji ile tüm evi sil süpür toz al. Çamaşır at çıkar ütüle. Park yatağımız baza altındaydı onu çıkardım kurulması için yatağını ıslattım yıkamak için. Pelt olmuş şekilde kendimi attım oğlum da yatak çıkınca bir garip oldu koltuk tepelerinde örtüler yerlerde sabır diliyorum kendime..

yummyysweets çok sevindim cnmm hadi gözün aydın sütünde gelir Allah'ın izniyle...

derandiren darısı sana inş cnm

Amin Allah razı olsun canım

Bu haftalarda olabiliyor gerilik o kadar önemli değil +-3 hafta olursa onemsiyorlar

Kızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
kiz sen ne ara doğurdun ya nasıl oldu ne kadar doğdu normal mi sezeryan mi aa şaştım ya hay allah Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün bol bol sütun olsun insallah canım ya

Evet Can'ım pazartesi kavuşucaz heyecan dorukta. Benim merak ettiğim iğneden Can'ın acıdımı, Bebek çıkarken o çekiştirme beni biraz geriyor. Dr bebeğin çıktığı anı gör diyor, Ağrı'n çok oldumu spinal sonrası. Biraz panik atak var ama Dr ve anestezi uzmanı konforu daha iyi diyor. Pazartesine kadar vaktim var bakalım. [/QUOTE]

İğneden hiç canım yanmadı , bence spinal yaptır en ufak paniğin olursa zaten saniye sürmeden seni hatırlamaz hale getiriyolar:) ben mesela kızdan sonrasını hatırlamıyorum dr a sordum panik oldun dedi ama videom var kendimdeyim konuşuyorum ama hatırlamıyorum:) ağrım da hiç olmadı zaten sürekli ağrı kesici yapıyolar ilk gece dahil kızın herşeyiyle ben ilgilendim , sonrasında iki gün biraz başım ağrıdı ama geçti şükür.. inşallah sende de öyle olacaktır olumlu düşün olumlu olsun , ben hiç olumsuz bişey olacağını düşünmedim sadece kızıma odaklandım..

canım vaktim çok yok cvp yazamıyorum lütfen benim paylaşımlarımi oku benim 26 da başladı 38 de doğdu 2 600 gr çok şükür sağlıklı küveze de girmedi şükürler olsun

Neyseki en son 4.50 de not aldım ve durdu. Son bi gece :) yarın annem geliyo sonra hemen gelsin kızım. Normalde de olur geceleri kasılma ama ilk defa böyle ağrılı oldu. O yüzden yazdım. Teşekkür ederim canım.
şimdi ne durumdasin inşallah perşembeden önce Gelmez kuzun

Bwcereksizliğim deme kuzum (bnimkinide itmişlerdi) çok şükür kavuştun ya oğluşa açılma sürecinde uzun sürmüş onun da verdiği yorgunluk vardır elbet... Komşuna da takılma münasebetsiz sütün bir geldimitam gelecek inş en kısa vakitte gelirde kuzucık bol bol emer

Ne bilim beceremedim gibi geldi epidural i istedim sonra suçluluk duydum benimkini tamamen ittiler ben pek yardımcı olamadım galiba o yüzden kaburga boşluğum çok agriyo ama çok şükür paşam yanımda napalim nasip işte komşu ma evet gıcık oldum sanki nispet yapar gibi dedi çünkü iyi niyetle olmaz çünkü 7 kat yabancı napim ben milletin sütünü gelir elbet benimde inş bakalım

Teşekkür ederim kızlar hepinizden Allah razı olsun.
3190 g doğdu Meleğimmmm. Sezeryan an olduk kızlar. Yeni yeni kendime geliyorum. Emiyor çok şükür kucağımda uyumaya bayılıyor sıpa.

Çok cazgırrr

Kalktım ama acıların çok fazla oldu gözüm korktu baya kalmaktan korkuyorum. Bunu nasıl yenebilirim kızlar .

Loveali kız seni yanlız birakmayayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…