- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
İnş tutar cnm . Senin sütün çok Ama tutamıyor demiştin dimi? Göğüs ucu olmayanlar göğüs ucu, yara olanlar kalkan mı kullanıyor . ? Bilgimiz olsunTavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar. Göğüs ucum var diye silkon ucu hiç düşünmemeiştim. Hemen alıp deneyeceğim. İnşallah tutar.
Gozun aydin canim gecmis olsunn. Hayirlisiyla kavustun yavruna. Firsat bukdugunda yaz. Dogumunu, hastaneyi falan merak ediyorumKızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
Çok kararsızım, Bebek çıktıktan sonra biraz narkoz isticem galibagenelde bebenarko almıyor canım kım dedı onu sana ılk on dk da bebegı alıyo dr ben genel oldm memnunm amelıyathane buz gbı hmn bayılmayı rsmn ıstdım yanı
Benim ilki normal dogumdu.bunu spinalle o ldum canim.cok rahat gecti.migrenim olmasina ragmen su ana kadar basagrisi yasamadim.cuma g u nuydu sezeryanim[/QUOTE
İnşAllah kolay atlatırım bende
Gözün aydın olsun, sağlıkla ve sihatle büyüsünKızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
Amin Allah razı olsun canımBu gece doğurmazsam 42. Haftaya kadar doğurmam galiba. Acayip bir enerji ile tüm evi sil süpür toz al. Çamaşır at çıkar ütüle. Park yatağımız baza altındaydı onu çıkardım kurulması için yatağını ıslattım yıkamak için. Pelt olmuş şekilde kendimi attım oğlum da yatak çıkınca bir garip oldu koltuk tepelerinde örtüler yerlerde sabır diliyorum kendime..
yummyysweets çok sevindim cnmm hadi gözün aydın sütünde gelir Allah'ın izniyle...
derandiren darısı sana inş cnm
Bu haftalarda olabiliyor gerilik o kadar önemli değil +-3 hafta olursa onemsiyorlarArkadaşlar ben nasipse Mart annesi olacağım size sormak istediğim 34 haftalık hamileyim bebegimin 32. Haftadan sonra baş çevresi gerilemeye başladı şimdi 2hafta falan geride karın çevresi de 1 hafta geride sizde böyle bir durum yaşayan var mi
çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar insallahKızlar doğdu kızım yazcm sonra
kiz sen ne ara doğurdun ya nasıl oldu ne kadar doğdu normal mi sezeryan mi aa şaştım ya hay allah Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün bol bol sütun olsun insallah canım yaKızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
mbg24
Canım senin Ela n da gelecek demek.. ben spinal oldum tavsiye ederim.. çok rahat geçti bebeğimi de gördüm sonra hafif narkoz daha veriyolar uyumuyorsun ama hatırlamıyorsun da:) merak ettiğin bişey olursa detaylı anlatırım.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah annelik çookkk güzel..
canım vaktim çok yok cvp yazamıyorum lütfen benim paylaşımlarımi oku benim 26 da başladı 38 de doğdu 2 600 gr çok şükür sağlıklı küveze de girmedi şükürler olsunArkadaşlar ben nasipse Mart annesi olacağım size sormak istediğim 34 haftalık hamileyim bebegimin 32. Haftadan sonra baş çevresi gerilemeye başladı şimdi 2hafta falan geride karın çevresi de 1 hafta geride sizde böyle bir durum yaşayan var mi
şimdi ne durumdasin inşallah perşembeden önce Gelmez kuzunNeyseki en son 4.50 de not aldım ve durdu. Son bi gece :) yarın annem geliyo sonra hemen gelsin kızım. Normalde de olur geceleri kasılma ama ilk defa böyle ağrılı oldu. O yüzden yazdım. Teşekkür ederim canım.
Bwcereksizliğim deme kuzum (bnimkinide itmişlerdi) çok şükür kavuştun ya oğluşa açılma sürecinde uzun sürmüş onun da verdiği yorgunluk vardır elbet... Komşuna da takılma münasebetsiz sütün bir geldimitam gelecek inş en kısa vakitte gelirde kuzucık bol bol emerCanım. Son anda epidural istedim sanciya dayanamadım onda da kısa sürede yüksek suni ile açılma oldu hissetmedigim için yüksek verdiler doğumhane de belden aşağısı uyuşuk olduğu için ikinamadim ağrıyı hissetmedim beceremedim o yüzden tamamen karnıma bastırıp çıkardılar bebeği o da beni baya zorladı doğum sancisindan ağır geldi ama sakın sizleri korkutma gibi olmasın tamamen kendi beceriksizligim oldu galiba sonrasında yattım biraz ilk kalkisimdi direk yere baktım tuvalete girince de kan aktı bacagimdan beni de kan tutuyor öyle yigilmisim orda bi gözümü açtım herkes telaşlı bebeğimi odadan fln çıkarmışlar herkes basimdaydi heee birde kanım girerken 10 muş bu sabah 7.1 di sanırım onun da etkisi oldu halsiz kaldım sonra duzeldim
Ne bilim beceremedim gibi geldi epidural i istedim sonra suçluluk duydum benimkini tamamen ittiler ben pek yardımcı olamadım galibaBwcereksizliğim deme kuzum (bnimkinide itmişlerdi) çok şükür kavuştun ya oğluşa açılma sürecinde uzun sürmüş onun da verdiği yorgunluk vardır elbet... Komşuna da takılma münasebetsiz sütün bir geldimitam gelecek inş en kısa vakitte gelirde kuzucık bol bol emer
hadi gözün aydin cnm sütun de gelir insallah kisa sürede..Kızlar şu anda meleğim yanımda çok da güzel emiyor sütüm yok o yüzden ağlıyor. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallah çok güzel birşey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?