2017 Şubat Anneleri

Doktorun kimdi canim. Sen ve bebis iyisiniz ya cok sukur ikinize de

Hakan kaya ydı kuzum . Ve de çok maral verici her olayda yanımda olan bir doktor oldu. Çok destek aldım kendisinden. Hatta normal doğumu dahi denedik vajine ilaç verdi bir süreliğine enfeksiyon u kurabilecek tarzda onu da deneyelim içimiz rahat olsun dedi . Suni sancı da çektim saat 11 den saat 4 kadar . Acilmam ilerlemeyince ortak kararla sezeryana alınsın tatlım.

Masallah soyle bi baktimda sizdn fzla kisi kalmamis:)Allah bebislerinize szlere saglikli guzel bi omur nasip eylesin,bekleyenlerede hayirli dogumlar diliyorum.sizler tecrubeli oldugunz icin bise sormk istiyorum.bnm suan cok az bi acilmam var azick kanamam oldu hastanedeim ama smdi suyum gelse nasil anlarmiyim bazen cok akintim oluyoda suyla arasindaki fark anlasiliomu?sizler suan melek gbisinz bnada dua edermisnz bnde vaktinde hayirlisyla bebegimi saglikli sekilde alim

Ne kadar guzel tatlim. Allah anali babali buyutsun. Bak ne guzel ne zaman doguracagim diyordun simdi bebisin yaninda masallah. Bugunde eve cikarsiniz daha rahat edersin :)

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Zaten hastanedesin suyunu seni her ultrasona aldıklarında suyunuda kontrol ediyorlar merak etme. Evde herhangi birşey olursa da git hastaneye söyle. Sonuçta bir can taşıyorsun içinde bundan doğal birşey yok. Bu arada 2 cm açıklıkla 2 hafta dolandim suni verdikleri halde acilmam ilerlemedi . İçini ferah tut. Hayırlısını dile canimmm.

Bebek kanala girmis miydi canim senin. 2 cm acikligin devami gelmemis ya ondan soruyorum

Ne kadar guzel tatlim. Allah anali babali buyutsun. Bak ne guzel ne zaman doguracagim diyordun simdi bebisin yaninda masallah. Bugunde eve cikarsiniz daha rahat edersin :)

Evet kuzum çok şükür dünyada en güzel şeymiş evlat sahibi olmak.

Çok şükür ilk zamanlarda zorlandim ağrım falan oldu kalkmakda ama hareketin bol olunca onu da aşıyorsun çok şükür. Bugün de cıkıcaz dediğin gibi İnşallah

Ayy ne guzel. Darisi biz bekleyenlerin basina :)

Bebek kanala girmis miydi canim senin. 2 cm acikligin devami gelmemis ya ondan soruyorum

Evet canım girmişti maalesef ama bebişim gelmedi o şekilde. Eğer 5 saatlik sancinin sonunda acilmam ilerlemiş olsaydı ben yine devam edicektim ama olmadı maalesef. Vajine hap da koydular açılmayı arttırıcı ama bana misin demedi. Kolunda sancı serumuyla sezeryana indim

Kismet boyleymis canim. Saglikla kurtuldunuz ya ikinizde gerisi bos

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün, bak bana diyordun o kadar pozitifsin insanın gidip doğurası geliyor diye, aynı kolaylıkta ve güzellikte bi Doğum yaşamışsın maşallah.. keşke sondayı da uyuşunca taktırsaydın bana öyle yaptılar, onu da hiç hissetmemiştim.. maşallah size sağlıkla büyüsün miniş..

İnsallah cnm bnm 1cmden az dedi dr ama artti mi bilmiorm hep yatiyorm.kanama olmusmuydu peki acilma olunca,bnde lekelenme oldu kan gbi degildi ama acaba dedim nisan mi,smdi elim yuregimde akintim mi su mu onda zorlaniyorm.bazilari dioki yok bnm sizinti oldu ondan korkuorm.

Kızlar gün eşimden bana bulaşan hafif grip be ona eşlik eden şiddetli kasık ağrısı ve 38.5 ateşle acile gittik.. gece 12:00-02:00 arasını hatırlamıyorum kıvrandım hep ama 2 den sonra yatırmayacak hale geldi ( sancı gibi değil sürekli bir ağrı) 3:20 de doktora gittik 2 kez nst ve Ateş düşürücü serumla sabah 7:00 de eve döndük. 3 gün yataktan çıkma dedi doktor . Ölüyorum sandım ve eğer Doğum sancısı böyle olursa asla ıkınamam . Gerçi ateşte vardı epey . Çok aciz hissettim kendimi . Aman siz dikkat edin hiç
Çekilmiyor son hafta ..

Çok geçmiş olsun canım.
Bol bol dinlenip güç toplamaya çalış...

Kizlar bende ogluma kavustum cok şükür..Darisi bekleyenlere olsun..

Hayırlı olsun canım.
Güle güle büyüt oğluşunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…