2017 Şubat Anneleri

Fullialein gözün aydın canım.
Allah analu babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah
Sen de çok güzel bir doğum geçirmişsin. Beni de tek zorlayan sonda olmuştu. Uyuşturup takılmasını istedim ama kabul etmediler.
Onun dışında harika bir deneyimdi. Yarın tekrar doğur deseler olur derim yani :)

Loveali canım çok zor bir doğum olmuş. Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen ve emzir canım. Sütün yavaş yavaş gelecektir. Lütfen moralini hiç bozma. Bak biz 2ci kutu mamadayız.
Stresten dolayı artmadı bir türlü sütüm. Bu hafta daha sakinim ve en azından mama sayımız azaldı.
O yüzden ne kadar sakin ve huzurlu olursan o kadar çok süt oluyor. Ayrıca beslenmene bol kırmızı et ekle ve kan hapını ihmal etme

Kizlar bende ogluma kavustum cok şükür..Darisi bekleyenlere olsun..

Coseff nasıldı doğum hikayen hangi doktorlar vardı ben hepsini tanıyorum artık.. Ruşen hoca girdimi doğum a son olarak ta normal doğum mu oldu..
Bebegin hayırlı uğurlu olsun saglıkla büyüsün

Masallahhh saglikla buyusun prenses,gecmis olsun bol sütlü gunler diliyorum

Merhaba anneler ve anne adayları nasılsınız? Bebeğim kg çok az aldığı için tekrar mama+süt basladik.Sarılığı düşmüştü tekrar yükselmiş.Çok canım sıkkın kizlar.Bebeğimi uyandırmak çok çok zor bebeğim bitkin halde uyuyor....Sağlık ocağı d vitamini verdi.Dr d vitamini için zararli olduğuna dair yazılar var dedi.ocean vitamin önerdi.Sizler bebeğinize ne kullancaksiniz?

dogurmadınmı daha normalmı olucak senın sezaryenmı

Göğüs ucum olmayınca aventin ucunu kullandım ve 4 gündür kullanıyorum ama bazen uc da tam yapismiyor emmeye bebek ne kadar emmeye çalışsa da ...Bütün gece uyumadim Allahım oğluşum memeyi hiç tutmuyor uca alıştı umarım kısa sürede geçer benim gibi olan var mı? Kesi ağrım 4. Gün oldu biraz hafiflese de devam ediyor

Coseff nasıldı doğum hikayen hangi doktorlar vardı ben hepsini tanıyorum artık.. Ruşen hoca girdimi doğum a son olarak ta normal doğum mu oldu..
Bebegin hayırlı uğurlu olsun saglıkla büyüsün
Cnm bayağı zor oldu 11 saat sanci cektim ama normal dogurdum cok sukur..Rusen hoca gec saat oldugu icin kontrollerde yanimdaydi ama doguma katilamadi..

bende hala doğurmayanlar kervanındayım, bakalım bizim prenses ne zaman teşrif edicek heyecanla beklemedeyiz :))
tek tek etiketleyemedim doğuran tüm anneler bebişleriniz sağlıkla büyüsünler inşallah.. esas serüven yeni başlıyor darısı başımıza inşallah

Sağol canım evet zor geçti biraz şuan iyiyim ama dikisler zorluyo öksürük var süt te çok şükür biraz önce gelmeye başladı inş artar bakalım

Göğsüm baya baya yarıldı benim boş emdiği için 2 gündür çok şükür süt gelmeye başlıyor inş düzelir bakalım lansinoh kullanıyorum bende ins geçer bide dikisler den tam oturup göğsü tamamen kavratamiyorum sağ da dikisler o tarafa oturma dedi Dr yamuk oturduğum için de biraz zor oluyo ama inş bunlar da geçecek

7. Günden sonra dikişler de rahatlıyor canım bende de vardı 5 dikiş daha düşmedi ipler ama çok rahat hareket ediyorum. Aynen emzirirken çok zor oluyordu ilk zamanlar

Benimde bir göğsüm diğerine göre daha küçük ucu ,onu emmekte zorlandi başta sonra alıştı simdi alıyor ama süt az gelince sinirleniyor.Sizin süt nasıl? Beyaz mı su gibi sıvı mı? 15 günlük ve fazlası olan annelerimiz.

Cnm bayağı zor oldu 11 saat sanci cektim ama normal dogurdum cok sukur..Rusen hoca gec saat oldugu icin kontrollerde yanimdaydi ama doguma katilamadi..

Bende 12 saat çektim canım ama son 5-6 saat sıkıntılı ydı.. Dikişini falan kim attı ben cok memnun kaldım hastaneden yine olsa orda doğum yaparım

7. Günden sonra dikişler de rahatlıyor canım bende de vardı 5 dikiş daha düşmedi ipler ama çok rahat hareket ediyorum. Aynen emzirirken çok zor oluyordu ilk zamanlar
Ayyy inş biraz rahatlasam emzirmekte daha kolay olacak agriyo bide diyorum ya öksürük var bende oksurdukce yirtilcak gibi aciyo dikislere ne kullandın bana vajinorm diye bir krem vermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…