Kizlar bende ogluma kavustum cok şükür..Darisi bekleyenlere olsun..
Masallahhh saglikla buyusun prenses,gecmis olsun bol sütlü gunler diliyorum39+0 da hamilelik maceramız masalıma kavuşarak son buldu. Spinal sezeryan oldum. Odada sonda taktılar canım yandı ve bir süre yanma hissi sürdü. Sonra ameliyathaneye alındım. Anestezi uzmanı yaptığı her şeyi tane tane anlattı, çok ama çok rahattım. Kızım 3 kat kordon ile 13:47de hayata merhaba dedi. Benim ameliyatım da 14:22 de sona erdi. Ağrım sancım yok. Kolaylıkla kalkıp yürüdüm çok şükür. Bi ara çok sancım oldu meğerse mesane uyuşuk olduğu için tuvaletimin geldiğini fark etmemişim. Maşallah her şey yolunda, prensesler gibi doğurdum. Yarın yine git doğur deseler doğururum o kadar kolaydı, hiç korkmayın spinalden.
Kızım dünya güzeli, kar gibi bembeyaz. Her bir zerresine aşığım... iyi ki doğurmuşum diyorum
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum
dogurmadınmı daha normalmı olucak senın sezaryenmıKızlar gün eşimden bana bulaşan hafif grip be ona eşlik eden şiddetli kasık ağrısı ve 38.5 ateşle acile gittik.. gece 12:00-02:00 arasını hatırlamıyorum kıvrandım hep ama 2 den sonra yatırmayacak hale geldi ( sancı gibi değil sürekli bir ağrı) 3:20 de doktora gittik 2 kez nst ve Ateş düşürücü serumla sabah 7:00 de eve döndük. 3 gün yataktan çıkma dedi doktor . Ölüyorum sandım ve eğer Doğum sancısı böyle olursa asla ıkınamam . Gerçi ateşte vardı epey . Çok aciz hissettim kendimi . Aman siz dikkat edin hiç
Çekilmiyor son hafta ..
Ya? Subhanallah :)Gobek bagindan ufleme sesi gelebilirmis oyke okumustum :)
Cnm bayağı zor oldu 11 saat sanci cektim ama normal dogurdum cok sukur..Rusen hoca gec saat oldugu icin kontrollerde yanimdaydi ama doguma katilamadi..Coseff nasıldı doğum hikayen hangi doktorlar vardı ben hepsini tanıyorum artık.. Ruşen hoca girdimi doğum a son olarak ta normal doğum mu oldu..
Bebegin hayırlı uğurlu olsun saglıkla büyüsün
Benimkinden de geliyorduYa? Subhanallah :)
Gözün aydın olsun, sağlıkla be sihatle büyüsün. TebriklerKizlar bende ogluma kavustum cok şükür..Darisi bekleyenlere olsun..
Rabbim yardımcın olsun, su gibi kolay geçsinKizlar benim dogum başlamış. 12bucukta sezeryana giriyorum. Dua edin nolur.. ben de sizler icin edecegim
Sağol canım evet zor geçti biraz şuan iyiyim ama dikisler zorluyo öksürük varFullialein gözün aydın canım.
Allah analu babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah
Sen de çok güzel bir doğum geçirmişsin. Beni de tek zorlayan sonda olmuştu. Uyuşturup takılmasını istedim ama kabul etmediler.
Onun dışında harika bir deneyimdi. Yarın tekrar doğur deseler olur derim yani :)
Loveali canım çok zor bir doğum olmuş. Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen ve emzir canım. Sütün yavaş yavaş gelecektir. Lütfen moralini hiç bozma. Bak biz 2ci kutu mamadayız.
Stresten dolayı artmadı bir türlü sütüm. Bu hafta daha sakinim ve en azından mama sayımız azaldı.
O yüzden ne kadar sakin ve huzurlu olursan o kadar çok süt oluyor. Ayrıca beslenmene bol kırmızı et ekle ve kan hapını ihmal etme
Göğsüm baya baya yarıldı benim boş emdiği için 2 gündür çok şükür süt gelmeye başlıyor inş düzelir bakalım lansinoh kullanıyorum bende ins geçer bide dikisler den tam oturup göğsü tamamen kavratamiyorum sağ da dikisler o tarafa oturma dedi Dr yamuk oturduğum için de biraz zor oluyo ama inş bunlar da geçecekGögüs ü acıyan anneler doğru emzirme yöntemi, kendi sütün etrafa, lansioh krem ve tahin yagı benim yöntemlerim.. Acı elbette var ama maşallah çok degil.. Çok acıyanlar gögüs ucu alabilir o iyi diyorlrLoveali
7. Günden sonra dikişler de rahatlıyor canım bende de vardı 5 dikiş daha düşmedi ipler ama çok rahat hareket ediyorum. Aynen emzirirken çok zor oluyordu ilk zamanlarGöğsüm baya baya yarıldı benim boş emdiği için 2 gündür çok şükür süt gelmeye başlıyor inş düzelir bakalım lansinoh kullanıyorum bende ins geçer bide dikisler den tam oturup göğsü tamamen kavratamiyorum sağ da dikisler o tarafa oturma dedi Dr yamuk oturduğum için de biraz zor oluyo ama inş bunlar da geçecek
Benimde bir göğsüm diğerine göre daha küçük ucu ,onu emmekte zorlandi başta sonra alıştı simdi alıyor ama süt az gelince sinirleniyor.Sizin süt nasıl? Beyaz mı su gibi sıvı mı? 15 günlük ve fazlası olan annelerimiz.Göğüs ucum olmayınca aventin ucunu kullandım ve 4 gündür kullanıyorum ama bazen uc da tam yapismiyor emmeye bebek ne kadar emmeye çalışsa da ...Bütün gece uyumadim Allahım oğluşum memeyi hiç tutmuyor uca alıştı umarım kısa sürede geçer benim gibi olan var mı? Kesi ağrım 4. Gün oldu biraz hafiflese de devam ediyor
Cnm bayağı zor oldu 11 saat sanci cektim ama normal dogurdum cok sukur..Rusen hoca gec saat oldugu icin kontrollerde yanimdaydi ama doguma katilamadi..
Ayyy inş biraz rahatlasam emzirmekte daha kolay olacak agriyo bide diyorum ya öksürük var bende oksurdukce yirtilcak gibi aciyo dikislere ne kullandın bana vajinorm diye bir krem vermişler7. Günden sonra dikişler de rahatlıyor canım bende de vardı 5 dikiş daha düşmedi ipler ama çok rahat hareket ediyorum. Aynen emzirirken çok zor oluyordu ilk zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?