2017 Şubat Anneleri

Kızlar benim de sütüm var az da olsa ameliyat olduğum günden beri sagiyorum çok şükür ama bebeğim bir göğsümden emmiyor çok sinirleniyor ağzına almayı kesinlikle reddediyor ne yapılabilir fikri olan var mi
Acaba pozisyonunu mu ayarlayamiyosun. Ben ilk bi kaç gün zorlandım sağ gogsume tutarken. Çok zor alıyordu. sonra alıştık bebek de tutmayı öğrendi. Memene sagdigin sütten Damlataş enjektorle belki ağzına süt gelince alır.

Uykuları kaç saat sürüyor Can'ım benim ki 2 2.5 saat de bir uyanıyor ve ağlıyor emziriyorum geri uyuyor sizlerin ki kaç saat uyuyor
Benimki değişiyor bazen yarım saat bazen 2 3 saat uyuyor. Genelde emerler geri uyuyor. Emerken bebeği uyanık kalan var mı?

Ağlamaktan canım çıktı kızımı emziriyorum göğsüm yara bere içinde ama dayanacak gücüm kalmadı bu yaralar nasıl geçecek yardım edin lütfen

Çok geçmiş olsun.
Dönüşümlü olarak tahinin üzerindeki yağı ve lansinoh kremi sürüp göğüs kalkanı ile kapat..

Aynen turuncu, her saniyesiyle çok güzel bir doğumdu korkacak tek şey sonda :)
Ve benim yürümem de kolay oldu şuan kendim giyiniyorum. Sadece tam yatar pozisyondan yardımla doğruluyorum o da olur o kadar. Sütün ne zaman geldi?

Canım benim doğumdan sonra hemen ağız sütü geldi baya ama tam olarak bebekte yutkunma sesleri 4.cü gün başladı.

Goguslerim taş gibi oldu kızlar canım çok yanıyor. Daha 3. Günümüz. Doğru da emziriyorum halbuki ki tam tutunuyor memeye . Tavsiyelereiniz var mı :KK61:

Sıcak kompres yapıp sağ mutlaka...

Bu arada burun tıkanıklığı için bir öneriniz var mı diye sormuştum. Gaz da 15 20 gün sonra mı başlıyor yoksa başta nasılsa devam mı ediyor.

Bebeğin burnu için serum fizyolojik kullanıyorum. 2 günde bir bol buharlı banyoda yıkayınca da iyi oluyor

Benimki değişiyor bazen yarım saat bazen 2 3 saat uyuyor. Genelde emerler geri uyuyor. Emerken bebeği uyanık kalan var mı?
Bugun kizim fazlaca gozler acik uyanik kaldi nedense yatirdigim gibi başlıyor ses cikarmaya sonra o sesler aglamaya donuyor. Sonra hooop kucak . Her emmede tam daliyor gaz cikarma yarim saat suruyor o sirada uyaniyor az biraz kuduyor peşine hickirik derken tekrar rmmek istiyor dalmak icin kaset başa sariyor bizde durum bu simdilik son iki gun bu sekilde gecti ama geceleri daha duzenliyiz. Ben gündüz eTrafta benden baska kisilerin de ilgilenmesinden kaynaklandigini düşünüyorum sadece ikimiz olsak sanki daha sakin olacak gibi.

derandiren derandiren cnm nasılsın sesin çıkmıyor merak etti doğum oldu mu yoksa?
Merhaba canım sesim çıkmıyor doğru okadar bunaldım ki beklemekten. Sabah kanlı akıntı geldi biraz,doktora gittim açılma falan yok pazartesi son artık olmadı beklemeyeceğiz dedi. Hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar benimde akıntı ile birlikte (çokta yumurta kıvamı değil) kan geldi. Kan dediysem kaş kılı gibi incecik ve kısa. Dün gecede çamaşırımda 3 tane toplu iğne başı kadar nokta şeklindeydi . Dün alttan muayene oldum ama kanama çok az oldu o an sadece . Üzerinede ateşim olduğu için sürekli duş aldım ve iyice temizlendim . O kanama değildir herhalde . Sizce nişan bu kadar az olabilirmi ???

Merhaba canım sesim çıkmıyor doğru okadar bunaldım ki beklemekten. Sabah kanlı akıntı geldi biraz,doktora gittim açılma falan yok pazartesi son artık olmadı beklemeyeceğiz dedi. Hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin
İnan aklımdaydın gün boyu hafta sonu biraz dolaşsan imkanın olursa belki nisandı gelen nişandan sonra inş açılman başlar Hakkı'nda en hayırlısı olsun

Kızlar benimde akıntı ile birlikte (çokta yumurta kıvamı değil) kan geldi. Kan dediysem kaş kılı gibi incecik ve kısa. Dün gecede çamaşırımda 3 tane toplu iğne başı kadar nokta şeklindeydi . Dün alttan muayene oldum ama kanama çok az oldu o an sadece . Üzerinede ateşim olduğu için sürekli duş aldım ve iyice temizlendim . O kanama değildir herhalde . Sizce nişan bu kadar az olabilirmi ???
Muayene de kendini kastın mı acaba belki o yüzden gelmiştir

Kızlar ben yarın sabah gidip doktorla konuşmayı düşünüyorum 42. Haftaya kadar beklemek istemiuorum. Annemin izni bitecek benim izin gidiyor ve en önemlisi bebek kaka yapar diye korkuyorum. Suni sancı ile doğum yapmak isteyecem bakalim ne diyecek.

Ne guzel subat anneleri gozunuz aydin olsu.ben de nisan annesi olucam ins bize de nasip eder ins
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inş nisan ayı çok güzel ilk bebeğim nisan da doğmuştu çok keyifli bir ay sarıp sarmalıyorsun hop bahar geliyor yazın çocuk zaten kendini kurtarmış oluyor Güneş'e çıkıyor mis ;)

İnan aklımdaydın gün boyu hafta sonu biraz dolaşsan imkanın olursa belki nisandı gelen nişandan sonra inş açılman başlar Hakkı'nda en hayırlısı olsun
Sağolasın canım :KK200:amin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Akşam hava soğudu yoksa yürüyerek gelecektik hastahaneden,yarın çıkıp yürüyeceğim

Kızlar ben yarın sabah gidip doktorla konuşmayı düşünüyorum 42. Haftaya kadar beklemek istemiuorum. Annemin izni bitecek benim izin gidiyor ve en önemlisi bebek kaka yapar diye korkuyorum. Suni sancı ile doğum yapmak isteyecem bakalim ne diyecek.
Hayırlısı olsun inş Hakkı'nda hiç açılma yada yumuşama var dedi mi dr belki kafası kanaldaysa suni ile gerçekleşir doğum... Benimki kanala girseydi 10 gün önce doğumunu yaptırırım demişti bel fıtığım çok tetiklenince

Hiç açıklık yoksa suni sancı vereceklerini sanmıyorum,onun yerine doğumu hızlandıracak teknikleri uygulamak daha mantikli diyecem ama,41.haftadayım yapmadiğim şey kalmadı olmayıncada olmuyor

Hayırlısı olsun inş Hakkı'nda hiç açılma yada yumuşama var dedi mi dr belki kafası kanaldaysa suni ile gerçekleşir doğum... Benimki kanala girseydi 10 gün önce doğumunu yaptırırım demişti bel fıtığım çok tetiklenince
Yok canım daha çatı muayenesi bile yapmadı. Bugün de 42 ye kadar vakti var diyince baya afalladım. Bebis uzun boylu 3200 felan en fazla yani normal doğuma uygun. Ama kanalda değil. Bugün kontrol etti kafası aşağıda ama kendi bize dönük hala. Ne bilim ya kafam çok karisti. Korkuyorum erken istemekle yanlış mı yapıyorum felan diye. Ama erken değil ki puff ne bilim

Muayene de kendini kastın mı acaba belki o yüzden gelmiştir
Muayene salı günü oldu onda azıcık bir kanama oldu . Çarşamba günü olan muayenemde o hiç bişey olmadı bile . Ki üzerine kaç kez banyo yapıp temizledim . Bekleyelim görelim bakalım .. tşk ederim

Hiç açıklık yoksa suni sancı vereceklerini sanmıyorum,onun yerine doğumu hızlandıracak teknikleri uygulamak daha mantikli diyecem ama,41.haftadayım yapmadiğim şey kalmadı olmayıncada olmuyor
Aynen ya. Bu sene çok duydum gunu geçip doğurmayan. Ya bende korkuyorum ya kakasını yaparsa anlamazsam diye. İnan doğumdan korkmuyorum ama bu resmen korku yaptı bende. En ufak sancı yada kanama hiç bi belirti yok bende

Allah razı olsun sizden bende neler neler okudum benim akım yada direnç de herhangi bir problem görmedi Dr um inşallah benimde sizin gibi minyon bir oğlum. Olur Rabbim size ve kızınıza sağlıklı bir ömür versin Allah razı olsun
Allah hepimizden razı olsun inşallah. yani işin aslı ben minyon bi bayanım ailem de öyle eşim de normal boyutlarda ama ikimiz de baya zayıf doğmuşuz bunların çok etki ettigini düşünüyorum. ayrıca bugün doğum yapalı 7 gün oldu ve kızım 250 gr almis bile inşallah böyle böyle toparlayacak. siz de hiç takılmayın sağlıcakla gelsinler de bakar büyüturuz ınsalah

Back
X