2017 Şubat Anneleri

13. Günümüz oğlumla sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorum bana göre süt var ama bebek doymuyor emmek istemiyor bu duruma çok üzülüyorum sizlerde durum nasıl

C
Canım bi sıkıntısı olmaz onun normal doğum da ve ilk bebekte çoğunlukla hep kesi atıyorlar illa çok nadir dikişsiz olan ama tabi ki sezeryanla bir tutulmaz sezeryan da daha fazla dikis sayısı benim de 4. Gün bugün ama çok agriyo şişti morardi kenarları inş geçer hemencecik
canımhayurku olsun birimde 3. Günümüz Elif asyamla ilk 2 gün çok zor geçti ama bugün iyiyiz çok şükür emiyor masaalah inş yetiyordur Çünkğ biraz zayıf doğdu 3.150 gram 50 cm Can'ım umarım sütüm yarar ve hızlıca kilo alır inş Can'ım

Kızlar bu sorduğum soru belli saçma gelebilir ama Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz ben hala şaşkınım Doğuma 95 kilo ile girdimde su an 93 çıkıyorum çok şaşkınım bugun3. Günüm . Oğlum da 13 kilom gitmişti bunda niye böyle oldu anlamdım sizler de kaç kşlı gitti acaba benim kızı içerde mi unuttular

Kızlar bu sorduğum soru belli saçma gelebilir ama Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz ben hala şaşkınım Doğuma 95 kilo ile girdimde su an 93 çıkıyorum çok şaşkınım bugun3. Günüm . Oğlum da 13 kilom gitmişti bunda niye böyle oldu anlamdım sizler de kaç kşlı gitti acaba benim kızı içerde mi unuttular
Bende oyle şaşırıp kaldim sonrasinda 64 ile gittim 60 ole eve geldim sislik oldu ilk gunler o gecince 58.5 filan oldu anca ben hic boyle dusunmemistim. 12 kilo aldim hemen gider az diye seviniyordum

Bende oyle şaşırıp kaldim sonrasinda 64 ile gittim 60 ole eve geldim sislik oldu ilk gunler o gecince 58.5 filan oldu anca ben hic boyle dusunmemistim. 12 kilo aldim hemen gider az diye seviniyordum
Ne yapacağız anlamadım ben de gider diyordum ama bu sefer öle olmadı bakalım kendimize gelirsen sporla veririz . Ben ekmek yememeye çalışıyorum hem kahuzlık için hem de artık yemeyeceğim beslenmemi bebeğime göre yapıyorum artık 3 lt su içmeye gayret ediyorum rezene kimyon süt artırıcılar filan hurma kuru incir gibi seyler tüketiyorum bakalım düzelirsem yürüyüşe başlayacağım evde dans filan veririz inş .

Kizlar bebek bezi ne kullaniyoRsunuz esim hastaneye gelirken marketten aldi bezi oncesinde almamistik daha molfix almis yara filan yapmadi 10 gundur bir sıkıntı çıkmadı aslinda. Ama kv filan yumuşacık degil bu prima al filan dedi hep. Bende simdi yeni sleepy cikmis tutulmak icin uygun fiyata kalitelidir belki onu mu denesem diyorum. Var mi kullanan bunlari aralarindan birini tavsiye edebilecek ?

Biz prima aktif bebek kullanıyoruz.

Bebegim bugun 27 gunluk. Surekli gaz sorunu var. O kadarki cok uykusu olmasina ragmen uyuyamiyor yavrum. Hergun rezene cayi iciyorum ama hic fayda etmiyor. Gazinida cikariyorum ama hala gazli. Sizler ne yapiyosunuz gaz problemi icin.

Biz 22 günlüğüz. Şimdilik gaz sorunumuz yok ams olsa da bir şey kullanmayı düşünmüyorum
Masum görünen gaz ilaçları bile bebeğin bağırsaklarını etkiliyor.
Ben rezene içiyorum günlük..

Kızlar bende dün doğurdum ama sütüm hiç yok malesef

Hayırlı olsun.
Süt için daha erken canım. Sıcak duş alıp masaj uygula ve bol bol emzir. Yavaş yavaş gelecektir..

13. Günümüz oğlumla sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorum bana göre süt var ama bebek doymuyor emmek istemiyor bu duruma çok üzülüyorum sizlerde durum nasıl

Biz 22 günlüğüz ve yetmediğini düşündüğümde günlük 2-3 biberon takviye yapıyoruz 30-40 cc kadar.
Öncesinde 1 saat kadar emziriyorum ama.

Benim doğum sonrası ödemim oldu. O yüzden 10cu gün tartıldım ve 7 kg gitmişti.

Kızlar bende dün doğurdum ama sütüm hiç yok malesef
Normal Can'ım gelir inş bebeğin emiyorsa zamanla gelir benim 3 . Günüm duş alıyorum hergün daha doğrusu vücudumu yıkadım humano stil içiyorum rezene kimyon içiyorum hurma yiyorum üzülme bak benim de azdı geldi bugün inş yeter kızıma yetmezse de olsun mama veririm iyi olalım sağlıklı olalaım yeter

Ben etiketlemedim sanırım tebrik etmiştim güle güle sağlıcakla büyüt prensesini Can'ım... Sanırım abi de var sizde yanlış hatırlamıyorsam tepkisi Nasıl?
Abimiz çok heyecanlı ve mutlu şimdilik bir sorun yok öpüyor gidip gelip bakıyor uyansın bana baksın diyor oyuncaklarını paylaşıyor zaten oğlum mutlu uyumlu bir çocuktu hep mutlu oldu tabi ki illa değişik hareketler yapıyor ama bu da gayet normal diyip hep seviyorum onu onunla ilgiliyiz hep zaten . Umarım böyle devam eder herşey

C

canımhayurku olsun birimde 3. Günümüz Elif asyamla ilk 2 gün çok zor geçti ama bugün iyiyiz çok şükür emiyor masaalah inş yetiyordur Çünkğ biraz zayıf doğdu 3.150 gram 50 cm Can'ım umarım sütüm yarar ve hızlıca kilo alır inş Can'ım
Ayyy sende mi doğum yaptın :) seninde gözün aydın geçmiş olsun kuzum adıyla hayırlı sağlıklı yaşasın inş bizde iki gün süt olmadığı için mama takviyesi yaptık çok şükür dünden beri gelmeye başladı ama iki göğsü emziriyorum hala agliyosa az mama yine veriyorum korkuyorum çünkü aç kalıp sarilik fln olmasından yetiyodur inş yetmediğini düşünürsen mama ver istersen biraz çok zayıf ta doğmamış bence iyi kilosu toparlar inş ortalama doğmuş takılma ona :)

Canım,

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu. Güzel bir kaderi olsun ... Mesajını gördüğümde çok sevindim.
şimdi kaç haftalıkken doğum gerçekleşti? Bir de daha önceden sinyalleri var mıydı? Yoksa birdenbire mi başladı? Ben hep normal doğum istedim. Ama 39+5im hala belirti yok. Cumartesiye kadar gelmez ise cumartesi günü sezaryen olacağım ve ondan korkuyorum. sancım gelmeden sezaryen olursam sütüm gelmez diye de endişe ediyorum. Çok mu pimpirikliyim acaba ?

Sağolasın canım ben 39+6 da Doğum yaptım 1 günümüz kalmıştı yani. Sancıyla gittim ve duyum da geldi ama su bildiğin mekonyum doluydu :( gelir sütün inşallah korkma ben hep sütüm var benim bol bol dedim kendime moral verdim doğumdan 6-7 saat sonra geldi sütüm çok şükür sen de endişe etme ;)

hadi gözün aydın kavustunuz..cnm her sey planladigimiz gibi olmuyor iste hayatta önemli olan senin ve bebisinin sağlığı dogru bi karar vermissin.. peki tam olarak kacinci haftadaydin 40+6 falan miydi sanki? bu mekonyum olayi bni de korkutuyor da...

Yok canım 39+6 ydım günümüz var diye düşündüm aklımın ucundan geçmemişti suyum gelince anladım yaptığını ebe muayene ettiği yerde kadının eline geliyordu resmen hayırlısı böyleymiş demek

Sözde bana yardıma geldi . Valla gece horul horul uyudu . Eşim yardımcı oldu bana . Ne diye geldi ki şimdi bu ben anlamadım valla. Bir tek yemek yapıyor. Oda kafasına göre yani... Onu bende bir şekilde hallederdim. Kızlar Allah aşkina dua edin bana biran önce gitsin bu kadın.

Canım Allah yardımcın olsun sabırlar diliyorum okuyamadım mesajları ama kalbim sizinle :KK51:

Günaydın kızlar bizim 3. Günümüz agrılarım bugün daha az çok şükür kızım da emiyor ama süt geldiğini tam bilmiyorum yeterli mi hiç fikrim Yok ama uyuyor 2 saat demek ki yetiyor diyorum . Göğüslerine sırayla lansinonh tereyağı ve ayva çekirdeği suya koymuştum onları sürüyorum agrıyor ama daha şimdilik sgrılsr çok degil fayda görüyorum çok şükür . Rezene kimyon humano stil içiyorum 3 lt su içiyorum bide pekmezli tereyağlı akıt yiyorum bide 4 tane hırma şimdilik herşey yolunda normalde fazla sütlü bir kadın değilim ama bugün uyudum çok şükür . Kimse beni sormadı aslında biraz kırgınım ams şimdi herkes kendi derdine şaşmıştır diye

Geçmiş olsun canım benim göğüslerim de ağrıyor yara YÖK ama sızlıyor ve şişti sanırım kızım sütü tamamen çekemiyor. Tereyağı çok faydalı benim sütümü getiren de öyle şeyler bence. İnş bir an önce tamamen iyileşiriz :dua:

Ağlamaktan canım çıktı kızımı emziriyorum göğsüm yara bere içinde ama dayanacak gücüm kalmadı bu yaralar nasıl geçecek yardım edin lütfen

Fullialein Fullialein gözün aydın canım.
Allah analu babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah
Sen de çok güzel bir doğum geçirmişsin. Beni de tek zorlayan sonda olmuştu. Uyuşturup takılmasını istedim ama kabul etmediler.
Onun dışında harika bir deneyimdi. Yarın tekrar doğur deseler olur derim yani :)

Loveali Loveali canım çok zor bir doğum olmuş. Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen ve emzir canım. Sütün yavaş yavaş gelecektir. Lütfen moralini hiç bozma. Bak biz 2ci kutu mamadayız.
Stresten dolayı artmadı bir türlü sütüm. Bu hafta daha sakinim ve en azından mama sayımız azaldı.
O yüzden ne kadar sakin ve huzurlu olursan o kadar çok süt oluyor. Ayrıca beslenmene bol kırmızı et ekle ve kan hapını ihmal etme :KK66:
Aynen turuncu, her saniyesiyle çok güzel bir doğumdu korkacak tek şey sonda :)
Ve benim yürümem de kolay oldu şuan kendim giyiniyorum. Sadece tam yatar pozisyondan yardımla doğruluyorum o da olur o kadar. Sütün ne zaman geldi?

Abimiz çok heyecanlı ve mutlu şimdilik bir sorun yok öpüyor gidip gelip bakıyor uyansın bana baksın diyor oyuncaklarını paylaşıyor zaten oğlum mutlu uyumlu bir çocuktu hep mutlu oldu tabi ki illa değişik hareketler yapıyor ama bu da gayet normal diyip hep seviyorum onu onunla ilgiliyiz hep zaten . Umarım böyle devam eder herşey
Maşallah cnm be güzel darısı bize olsun benim oğlumda sabırsızlaştı benim iiice hareketlerim de kısıtlanınca neden doğmuyor diye günlük sitemlerini dinliyoruz umarım bizimki de sizin ki gibi olur doğunca

Ne yapacağız anlamadım ben de gider diyordum ama bu sefer öle olmadı bakalım kendimize gelirsen sporla veririz . Ben ekmek yememeye çalışıyorum hem kahuzlık için hem de artık yemeyeceğim beslenmemi bebeğime göre yapıyorum artık 3 lt su içmeye gayret ediyorum rezene kimyon süt artırıcılar filan hurma kuru incir gibi seyler tüketiyorum bakalım düzelirsem yürüyüşe başlayacağım evde dans filan veririz inş .
Bende ekmek sadece 1 dilim kahvaltida yiyorum hep böyle yerim normalde de. Suda 3 4 lt yi biluyir. 2 kere rezene 1 kere de kimyon çayı yapıyorum kendime. Gece emzirmek icin uyandigimda da dedigin gibinhurma kuru incir kayisi yiyorum birer ikişer. Veririz inşaallah ;)

Back
X