kızlar ya bebeğim dün gece kustu bugün de kustu sizce normal mi burnundan bile geldi acaba fazla beslemeden mi kaynaklı ateşi falan da yok doktora gitmek gerekir mi ya da bi oneriniz var mi
Bir de bir emzirmede 2 memeyi de veriyor musunuz
TuRuNCu Canım çoookk sevindim gözünaydın:)
Çok sevindim Cnm .. bak keyfin yerine geldi sütün nasıl artıcak ..
Ben anneme kızmadım aslında kendim bebeğe yetemiyorum diye düşünürken öyle annem yanlış anladı psikoloji mi anlayamadı oda işte ama çok şükür herşey iyi gidince bende iyi oluyorum
Sağol canım amin inş darısı hepinizin başına olsun inş benim ogluş tombik gidiyodu zaten tombik te dogdu :) 3890 doğduGözüm aydın canım darısı başıma inş biz Salı günü gideceğiz tam bir hafta olacak bakalım kilo almış mı inş almıştır ve sütüm yarıyordur Can'ım özel olmazsa kaç kilo doğdu kaç cm bide şimdi kaç gram almış bebesin kaç günlük
Canimmm öncelikle bebeğin sıkıntısı geçti mi okuyamadım şimdi alintinda gördüm çok sevindim Rabbim daha da iyilik versin prensimize inş bak yoluna giriyor herşey çok şükürCanım muhtemelen çok emiyordur ve fazlasını kusuyordur. Emzirirken ve emzirdikten sonra gazını çıkar ve tam yatırma.
Gerekirse reflü yastığı da kullanabilirsin.
Canım benim sütüm yetmediği için ikisinide bol bol emziriyorum. Seninl
Ki yetiyorsa tek göğüsü 20 dakika emzir ki yağlı olan sütü de alabilsin...
Sonra isteğine göre diğer göğüse geçersiniz.
Çok saok canım. İnan dün ailede bayram havası vardı...
Eğer bu işin peşine düşmeseydik 5 günlük yavrumu yok narkozdu yok damar yoluydu derken perişan edeceklerdi.
Çok şükür yavaş yavaş yoluna giriyor her şey...
Ay inşallah canım yaa..
Canım ilk bebeğimde aynı senin hissettiklerini hissedip çok üzülüyordum.
Bir anne için en kötü his yetersizlik...
Bu bebeğimede sütüm yetmiyor ama var olana şükür ediyorum.
Kısmetinde ne varsa o...
Gözüm aydın canım darısı başıma inş biz Salı günü gideceğiz tam bir hafta olacak bakalım kilo almış mı inş almıştır ve sütüm yarıyordur Can'ım özel olmazsa kaç kilo doğdu kaç cm bide şimdi kaç gram almış bebesin kaç günlük
Maşallah ikinize de cnmKontrolden geldik biz bebeğimin herşeyi şükürler olsun iyi çıktı hatta kilo bile almış Dr da şaşırdısarılık yok çok şükür bu saatten sonra da artmaz dedi işitme testini de geçtik şükürler olsun bende göründüm dikislerim iyiymiş oturabilirsin dedi Allah a şükür onu da atlattım bedenen ve ruhen daha iyiyim Allah a şükür
Not olarak şunları soyliyim konusu geçmiş tam bakamadım oğluşum iki gündür kusuyo ve ağzından burnundan geliyo normalmiş dün akşam kanlı kustu buda benim göğsüm yara olduğu için olmuş olabilir dedi dünden beri 6-7 kez kaka yaptı seni emdiği kadar yapabilir normal 3-5 gün yapmayadabilir dedi 10 güne kadar yeşil olabilir kaka rengi korkma dedi ama 10 günden sonra düzenli yeşil ve sümüksü gelmesi normal olmaz dedi bizimkinin rengi sarı şuan zaten gittikçe daha sarı olacak dedi burun hiriltisi başladı dün gece onun içinde serum fizyolojik verdi burun temizlemesi yap bunu kullan geçer dedi başka bişey demedi galiba :) bizden şimdilik bu kadar ins hepimiz güzel haberler veririz hep
Kuzum veredebilirsin sadece mamayla buyutenler de var ne diyorum sana iki gün sadece mama verdim ben ama bak şimdi gerek kalmiyo şükürler olsun kendini kasma o kadarAblam annemle konuşuyordu nasıl sütü yetiyor mu diye ablam yanım da kalıyor Allah razı olsun oda yetiyor yetmedimi mama veriyor bir ölçü dedi bir bağırdım niye söylüyorsun ben mama mı veriyorum diye geceleri 30 cc verdim 2 kez rahat uyudu onu söylemeye çalıştı ama onlar hep verdiğimi zannedecekler diye sinirlendim çok tepki gösterdim sonra da çok üzüldüm öle dediğime o izin aldı yanım da kalıyır benim yaptığıma bak ya
Gözün aydin canim cok sevindim inşallah tamamen kendiliğinden düzelir. Süt olayını da çok takma bazen ne yaparsan yap olmuyor. Kimi hiç bişey yapmadan foşur foşur geliyor. Dediğin gibi biraz da bünye meselesi. Ama moralin düzeldi belki bi nebze artar.Kızlar dün çok güzel bir haber aldık..
Oğlum için ankaradan haber geldi ve orda da mecburi acil ameliyat dediler. Biz de dün eşimle burdaki doktora gittik ameliyat tarihi almak için.
Ameliyat öncesi son defa ultrasona girelim dedik veee 26 mm olan genişlememiz 1 hafta içinde 21e düşmüşşş.
Ultrasonumuzu yapan hoca çok şaşırdı.
Gerilemesi bizim için şok oldu tabi.
Hemen doktora çıktık ve o da şaşırdığını ve şimdilik ameliyata gerek olmadığını söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım.
Umarım gerileme bu şekilde devam eder :)
Ben genelde yarım saat tek meme veriyorum. Emerken uyuduğu için diğerine gecersem almiyor ya da çok huysuzlanip ağlıyor. Belki yanlış bir uygulama ama en son biraktigimdan değil diğerinden veriyorum bi dahakine.Bir de bir emzirmede 2 memeyi de veriyor musunuz
Bebeğin sarılık olmamış ne güzel. ben de ilk günler mama takviyesi yaptım mecburen benimki de olmadı çok şükür . o yüzden niye mama verdim diye hiç düşünmüyorum. bi kaç gün hastanede yatsa daha çok canim sıkılırdı. serum fizyolojik ben de kullanıyorum günde 2 kere ama çok yeterli olmuyor. ben mi beceremiyorum anlamadım. tam açılmıyor burnu hırıltılı devam ediyor.Kontrolden geldik biz bebeğimin herşeyi şükürler olsun iyi çıktı hatta kilo bile almış Dr da şaşırdısarılık yok çok şükür bu saatten sonra da artmaz dedi işitme testini de geçtik şükürler olsun bende göründüm dikislerim iyiymiş oturabilirsin dedi Allah a şükür onu da atlattım bedenen ve ruhen daha iyiyim Allah a şükür
Not olarak şunları soyliyim konusu geçmiş tam bakamadım oğluşum iki gündür kusuyo ve ağzından burnundan geliyo normalmiş dün akşam kanlı kustu buda benim göğsüm yara olduğu için olmuş olabilir dedi dünden beri 6-7 kez kaka yaptı seni emdiği kadar yapabilir normal 3-5 gün yapmayadabilir dedi 10 güne kadar yeşil olabilir kaka rengi korkma dedi ama 10 günden sonra düzenli yeşil ve sümüksü gelmesi normal olmaz dedi bizimkinin rengi sarı şuan zaten gittikçe daha sarı olacak dedi burun hiriltisi başladı dün gece onun içinde serum fizyolojik verdi burun temizlemesi yap bunu kullan geçer dedi başka bişey demedi galiba :) bizden şimdilik bu kadar ins hepimiz güzel haberler veririz hep
canim humana caylar var onlar iyi geliyor zaten bilindik bisey sicak dus cok iyi geliyor bir de kuru ve taze meyvelerden yapilmis icine cubuk tarcin karanfil atilmis az da seker eklenmis hosaf kesinlikle tavsiye ederim yapabilecek biri varsa k8caman bi tencere yaptir at dolaba bo hafta yeter
Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Canım bana doktor kesinlikle anne sütüyle mamayi aynı öğünde verme midede birlesmesinler dedi.anne sütünün değerini azaltiyomus.emdikten 2 saat sonra falan ver dedi.pisik için kesinlikle kantaron yağıni kullan derim.en ufak kızarıklığı bile anında geciriyo.bir de sütünün artması için bol bol kuru incir ye ve göğsünü sag
Kızlar dün çok güzel bir haber aldık..
Oğlum için ankaradan haber geldi ve orda da mecburi acil ameliyat dediler. Biz de dün eşimle burdaki doktora gittik ameliyat tarihi almak için.
Ameliyat öncesi son defa ultrasona girelim dedik veee 26 mm olan genişlememiz 1 hafta içinde 21e düşmüşşş.
Ultrasonumuzu yapan hoca çok şaşırdı.
Gerilemesi bizim için şok oldu tabi.
Hemen doktora çıktık ve o da şaşırdığını ve şimdilik ameliyata gerek olmadığını söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım.
Umarım gerileme bu şekilde devam eder :)
kızlar ya bebeğim dün gece kustu bugün de kustu sizce normal mi burnundan bile geldi acaba fazla beslemeden mi kaynaklı ateşi falan da yok doktora gitmek gerekir mi ya da bi oneriniz var mi
Ben veriyorum mecbur çünkü sütüm az.Bir de bir emzirmede 2 memeyi de veriyor musunuz
Benimki ilk gunden beri kusuyor agzindan burnundan geliyor cok korkuyorum garketmezsem gece diye.doktor bir hafta takip edin olmazsa ilac vericem dedi bebek reflusunden olabilir dedi ben de bebek reflu yastigi arastiriyorum burada kullanan var mi diye sordum a cevap veren olmadi canim marka tavsiyesi icin
Bende de hiç belirti yoktu akşam yine normal mide yanmasiyla yattım 12 gibi gece 2 buçukta mide yanmasiyla uyandım şurup içtim tuvalete gittim nişan geldi ardından suyum geldi :) yanı bende de belirti yoktu hiç :)
Canim cevabın için cok cok teşekkür ederim.Bebeğim o dönemde ne yaparsam yapayim uyandiramiyordum.2 saat bile uyandirmak icin uğraştığımı bilirim.Çok şükür o günleri atlattık,kendi uyuyor uyaniyor ama bende süt çok az olduğu icin cok canım sıkılıyor elimde değil kendimi ağlarken buluyorum.Sütüm duru su gibi sıkınca bile az geliyor sağınca 2 memeden 30 cc anca çıkıyor.20 gün oldu bebeğim, yanimda kalanları istemiyorum herkes gitsin artikkk.Sütun az herhalde,emiyor mu,doymadi herhalde cümlelerinden bıktım artikkkkkkkk.canım öncelikle geçmiş olsun. uyandırmak çok zor evet. ben söyle bir çözüm buldum altını açıyorum zaten yapmış oluyor ya da o sırada yapıyor. o zaman uyanıyor altını degistirdikten sonra emmeye daha istekli oluyor bi öyle dene istersen
2-3 saat uyuyor.Dr.umuz uyuduğu doyduğu anlamina gelir demisti.Kac dk emiyor sizin bebisler.Uykuları kaç saat sürüyor Can'ım benim ki 2 2.5 saat de bir uyanıyor ve ağlıyor emziriyorum geri uyuyor sizlerin ki kaç saat uyuyor
Göğüs yarasina benim bildigim ayva cekirdeklerini cok az bir su ile kaynatip göğüs uçlarına surerseniz iyi gelir.Nettende aratabilirsiniz.Ağlamaktan canım çıktı kızımı emziriyorum göğsüm yara bere içinde ama dayanacak gücüm kalmadı bu yaralar nasıl geçecek yardım edin lütfen
Canim cevabın için cok cok teşekkür ederim.Bebeğim o dönemde ne yaparsam yapayim uyandiramiyordum.2 saat bile uyandirmak icin uğraştığımı bilirim.Çok şükür o günleri atlattık,kendi uyuyor uyaniyor ama bende süt çok az olduğu icin cok canım sıkılıyor elimde değil kendimi ağlarken buluyorum.Sütüm duru su gibi sıkınca bile az geliyor sağınca 2 memeden 30 cc anca çıkıyor.20 gün oldu bebeğim, yanimda kalanları istemiyorum herkes gitsin artikkk.Sütun az herhalde,emiyor mu,doymadi herhalde cümlelerinden bıktım artikkkkkkkk.
2-3 saat uyuyor.Dr.umuz uyuduğu doyduğu anlamina gelir demisti.Kac dk emiyor sizin bebisler.
2-3 saat uyuyorsa doyuyordur canım yaa.
Bezinde ki çiş ve kaka sayısı nasıl peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?