2017 Şubat Anneleri

el pompasıyla sağıyorum makınam yok zaten bır ıkı ay boyle oluyor sonra bebek çok emmeye başlayınca sagmaya gerek kalmıyor

sut bıtmez canım damardan gelır bırıken sut başta sızıyla sancıyla geluor tanzıklı sonra normale donuyor.

kızlar şimdi bı vıdeo gordum dıkışlerıme agrı gırdı agladm aglıcm moralım sıfır oldu.zencı bı kadın bır aylık bebegı tokatlaya tokatlaya bayılttı yavrum mahvoldum ya ne yapıcam kşke gormeseydım

fazlasını kusar diyorlar ama ben de almayi düşünüyorum canım bi karar verirsen yastıkta paylasirsan sevinirim. o zaman 2 memeyi de veriyorsun önce son verdiğini sonra da diğerini. son verdiğini çok emmez ama di mi

Can'ım ne güzel ya 3.5 az değil hayırlısı olsun

Kizlarrrr. Bu nisan nasil birsey. Az once tuvalete gittim idrardan once biraz acik kirmizi kan geldi. Sonra tuvalet kagidina falan brsey olmadi. Ic camasirimda da kan yok. Sabah cati muayenesi oldum

gözünüz aydın canım ameliyat sırasında size de dua etmiştim inşallah giderek azalacak. tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Insallah canim bakalm. Suni sanciya gerek kalmaz insallah
Suni de de korkma Can'ım. Benim 3,5 olsa çoktan verdiydi dr... Ne bilim ben suni ile doğurdum eğer açılma oluyorsa dayanılmayacak bişi değil asla ağrı eşiğim de çok düşüktü...

Yine de inş gerek kalmaz doğal bir doğum yaşarsın

Benimde agri esigim cok dusuk canim ya bugun o catal masada tututacak yer aradim ya yulari dogru kaydim canim cok candi

Canım çok bilgili değilim .
Sadece ilk bebeğimde çok araştırmıştım.
Tek başına uzun uyku ile doyması değerlendirilemiyor. Uyku ,çiş ve kakası ,genel olarak huzuru... Hepside bi sinyal veriyor aslında..
Bizim doktor mideye gireni bilmiyorsan çıkana bak demişti. Yani çiş ve kakaya...
3-4 defa da aynı göğüsü verme bence. İki göğüste sık sık emzirilsin ki süt üretimi artsın.
Belki küçük olduğundan az ve sık emmek istiyordur. Biraz büyüyüp daha güçlü emince tam doyar ve uyku saati de uzayabilir bence..
Biz 24 günlüğüz ama hala memede tam doymadan uyuyor. Büyüdükçe düzene girerler herhalde

Evet canim yastikta baby jemle sevi bebe var yorumlara bakip karar vericem paylasirim seninle.evet ikinci memeyi tam ememiyor cogunlukla onda uyuya kaliyor.

Aynen canım hiç süt um gelmedi 2 gün dediğin gibi bende mama vermekten cekinmedim çünkü daimi düşünen emzirmeyi düşünmeyen biri değildim Allah korusun sarılık olması çok daha kötü olurdu çok şükür olmadık geçirdik inş böyle güzel devam ederiz serum fizyolojik Te bende az önce yaptım önce damlayi yaptım ardından hemen hapsirdi ve burnundan büyük çocuk gibi çıkardı çok şükür onu attı sonra az damlatip kendim çektim biraz da öyle boşalttım şuan hafif yine hırıltı var ama yeni başladım normaldir bugün yapcam bi kaç kez daha öyle inş geçer

benim kızım da memede uyuyor hemde birini emerken süre tutmadım ama 10 dakika falandir

Kizlar bu arada sizlerden duydugum kadariyla acilmayi arttirmak icin socak dus, iliski falan konusu vardi ya onu doktoruma sordum. Oyle seylere gerek yok sen gunluk hayatina devam et dedi. Yuruyus bile soylemedi
Canım senin sancim oluyor mu ki açılman olmuş. Birde bu acilmanin belirtisi var mıdır ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…