Canım ilk çatı muayenesi mı oldun bende ilk kez doğum gecesi oldum nöbetçi Dr yaptı bi çığlık attım annemler doğuruyom sanmış hattaya o doktorun eliyle mi yoksa bizim hassasiyetimizle mi ilgili anlamadim. bazi arkadaslar hic fark etmedim bile demis mesela ama bnm de çok açmıştı hatta aksama kadar adet agrisi gibi agrim oldu
ahhaha bu erkekler de bi alem. evet hatrliorum cnm o aksam konuşmuştuk 39+5 cok güzel bi zamanlama masallah..insallah bizimkiler de cok bekletmez artik sizin süt meme kaka muhabbetlerinize katilmak istioz biz de:))Benim Dr da çok rahat bir Dr :) hiç stres yasattirmadi bana hamilelik boyunca :) evet canım belirti beklemeyin kiiii bende belki biliyosun 39+5 te doğum yaptım ve hiç belirtim yoktu akşam normal yattım midem yanarak yine bi offff yaaaaa diyerek kalktim :) şurup içtim tuvalette nişan geldi hatta eşim bile o kadar alışmış ki heralde daha gelmeyeceğine sakince uyandırdım nisan im geldi galiba diye o heee tamam tamam olacak bunlar deyip yarı uykulu devam ettiben ara Dr u arıyorum fln o hala yatiyodu sonra ardından su gelince ve Dr gelin doğuma girceksin deyince kalktı beyimiz sonra da bana diyo ki doğum sonrası bi doğum heyecanı yasatmadin diyo
Canım ilk çatı muayenesi mı oldun bende ilk kez doğum gecesi oldum nöbetçi Dr yaptı bi çığlık attım annemler doğuruyom sanmış hattaama ikincisi öyle acimadi kiiii o ara acilmam hala ayniydi sanırım ilk nasıl bişey olduğunu bilmedigimiz için bi anda acıyı hissediyoruz Dr da demişti biz biraz zorluyoruz ilk muayene de açılmayı kolaylaştırmak için demişti
Olabilir canım ama zaten nişan da olsa bekle benim Dr bekle dedi ardından hemen suyum geldi tekrar aradım gel hemen dedi su gelmesi tehlikeli acil gitmek gerekiyor sanırımO zaman benimki normal muayeneden oldu canim. Sonrasinda gelmedi cunku
Hayırlısıyla olacak inş biliyosun ki bende ne zaman gelecek ya deyip duruyodum zamanı gelince gerçekten Rabbim izin verince durmuyor geliyo :) sizde çok yakın merak etme :)ahhaha bu erkekler de bi alem. evet hatrliorum cnm o aksam konuşmuştuk 39+5 cok güzel bi zamanlama masallah..insallah bizimkiler de cok bekletmez artik sizin süt meme kaka muhabbetlerinize katilmak istioz biz de:))
ahhaha bu erkekler de bi alem. evet hatrliorum cnm o aksam konuşmuştuk 39+5 cok güzel bi zamanlama masallah..insallah bizimkiler de cok bekletmez artik sizin süt meme kaka muhabbetlerinize katilmak istioz biz de:))
gecen hafta yapmisti cati muayenesini bu hafta vajinal muayene yapmadi haftaya yapar diye dusunuorum artik.. ya bi de bn acimayacak kiii diyerek gittim o yuzden şok yasadim sanirim birazCanım ilk çatı muayenesi mı oldun bende ilk kez doğum gecesi oldum nöbetçi Dr yaptı bi çığlık attım annemler doğuruyom sanmış hattaama ikincisi öyle acimadi kiiii o ara acilmam hala ayniydi sanırım ilk nasıl bişey olduğunu bilmedigimiz için bi anda acıyı hissediyoruz Dr da demişti biz biraz zorluyoruz ilk muayene de açılmayı kolaylaştırmak için demişti
İşte ilk muayene de gün de gelince biraz zorluyolar galiba açılma kolay olsun diye hadi inş hayırlısıyla gelir inş :)Ben ilk defa oldum acikcasi. Doktor banada sey dedi. Rahim agzi uzun oldugu icin zorladim biraz kusura bakmayin dedi
Olabilir canım ama zaten nişan da olsa bekle benim Dr bekle dedi ardından hemen suyum geldi tekrar aradım gel hemen dedi su gelmesi tehlikeli acil gitmek gerekiyor sanırım
İşte ilk muayene de gün de gelince biraz zorluyolar galiba açılma kolay olsun diye hadi inş hayırlısıyla gelir inş :)
İlk te bende bilmediğim için acıdı valla çığlık attım :) normal de mantar tedavisi görürken çok alttan muayene oldum ultrason soktular vs vs fln ama bu daha farklı bi olay mis :)gecen hafta yapmisti cati muayenesini bu hafta vajinal muayene yapmadi haftaya yapar diye dusunuorum artik.. ya bi de bn acimayacak kiii diyerek gittim o yuzden şok yasadim sanirim biraz
Aynen öyle canım sancıni evde bekle hastane zor oluyo benim suyum fazlasıyla gelince mecbur başlatıldı doğum ve kendi sancim nerdeyse hiç olmayınca zorladı beni Rabbim hayırlısıyla tek nefeste kurtarsın sizi de doğum anında özellikle kk da kalanlar diye dua ettimEvet canim doktor nisan olursa bile acele etme. Suyun gelmesini yada sancinin siklasmasini bekle dedi
aminnn...insallah canimHayırlısıyla olacak inş biliyosun ki bende ne zaman gelecek ya deyip duruyodum zamanı gelince gerçekten Rabbim izin verince durmuyor geliyo :) sizde çok yakın merak etme :)
bn de onu merak edip soruom hep ama anladigim kadaryla acilmayi biz anlayamiorz cnm keske anlasak ne güzel olurduuuCanım senin sancim oluyor mu ki açılman olmuş. Birde bu acilmanin belirtisi var mıdır ki
Gittiğimde 2&3 cm dedi bana ama bende hiç belirti bişey yoktu sanırım açılma olayı gerçekten anlaşılmıyorbn de onu merak edip soruom hep ama anladigim kadaryla acilmayi biz anlayamiorz cnm keske anlasak ne güzel olurduuu
Evet yaa :) bnm de 22 subat gozukuyor beklenen doğum doktor 25 i dedi aslında bi kafami karıştırdı ama bakalim bn 22 diye hesapliorum yine deO kadar az kisi kaldik ki muhabbetlere bile dahil olamiyiruz:) R renklerguzeldir sen kacinci gunundesin canim
Kübra başın sağolsun çok çok üzüldüm Allah sabır versinKızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Aynen öyle canım sancıni evde bekle hastane zor oluyo benim suyum fazlasıyla gelince mecbur başlatıldı doğum ve kendi sancim nerdeyse hiç olmayınca zorladı beni Rabbim hayırlısıyla tek nefeste kurtarsın sizi de doğum anında özellikle kk da kalanlar diye dua ettim
bn de onu merak edip soruom hep ama anladigim kadaryla acilmayi biz anlayamiorz cnm keske anlasak ne güzel olurduuu
Elifcim bu acilmani soyledikten kac gun sinra dogum olduGittiğimde 2&3 cm dedi bana ama bende hiç belirti bişey yoktu sanırım açılma olayı gerçekten anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?