2017 Şubat Anneleri

ya o doktorun eliyle mi yoksa bizim hassasiyetimizle mi ilgili anlamadim. bazi arkadaslar hic fark etmedim bile demis mesela ama bnm de çok açmıştı hatta aksama kadar adet agrisi gibi agrim oldu
Canım ilk çatı muayenesi mı oldun bende ilk kez doğum gecesi oldum nöbetçi Dr yaptı bi çığlık attım annemler doğuruyom sanmış hatta ama ikincisi öyle acimadi kiiii o ara acilmam hala ayniydi sanırım ilk nasıl bişey olduğunu bilmedigimiz için bi anda acıyı hissediyoruz Dr da demişti biz biraz zorluyoruz ilk muayene de açılmayı kolaylaştırmak için demişti

ahhaha bu erkekler de bi alem. evet hatrliorum cnm o aksam konuşmuştuk 39+5 cok güzel bi zamanlama masallah..insallah bizimkiler de cok bekletmez artik sizin süt meme kaka muhabbetlerinize katilmak istioz biz de:))

Ben ilk defa oldum acikcasi. Doktor banada sey dedi. Rahim agzi uzun oldugu icin zorladim biraz kusura bakmayin dedi

ahhaha bu erkekler de bi alem. evet hatrliorum cnm o aksam konuşmuştuk 39+5 cok güzel bi zamanlama masallah..insallah bizimkiler de cok bekletmez artik sizin süt meme kaka muhabbetlerinize katilmak istioz biz de:))
Hayırlısıyla olacak inş biliyosun ki bende ne zaman gelecek ya deyip duruyodum zamanı gelince gerçekten Rabbim izin verince durmuyor geliyo :) sizde çok yakın merak etme :)

O kadar az kisi kaldik ki muhabbetlere bile dahil olamiyiruz:) R renklerguzeldir sen kacinci gunundesin canim

gecen hafta yapmisti cati muayenesini bu hafta vajinal muayene yapmadi haftaya yapar diye dusunuorum artik.. ya bi de bn acimayacak kiii diyerek gittim o yuzden şok yasadim sanirim biraz

Olabilir canım ama zaten nişan da olsa bekle benim Dr bekle dedi ardından hemen suyum geldi tekrar aradım gel hemen dedi su gelmesi tehlikeli acil gitmek gerekiyor sanırım

Evet canim doktor nisan olursa bile acele etme. Suyun gelmesini yada sancinin siklasmasini bekle dedi

gecen hafta yapmisti cati muayenesini bu hafta vajinal muayene yapmadi haftaya yapar diye dusunuorum artik.. ya bi de bn acimayacak kiii diyerek gittim o yuzden şok yasadim sanirim biraz
İlk te bende bilmediğim için acıdı valla çığlık attım :) normal de mantar tedavisi görürken çok alttan muayene oldum ultrason soktular vs vs fln ama bu daha farklı bi olay mis :)

Evet canim doktor nisan olursa bile acele etme. Suyun gelmesini yada sancinin siklasmasini bekle dedi
Aynen öyle canım sancıni evde bekle hastane zor oluyo benim suyum fazlasıyla gelince mecbur başlatıldı doğum ve kendi sancim nerdeyse hiç olmayınca zorladı beni Rabbim hayırlısıyla tek nefeste kurtarsın sizi de doğum anında özellikle kk da kalanlar diye dua ettim

bn de onu merak edip soruom hep ama anladigim kadaryla acilmayi biz anlayamiorz cnm keske anlasak ne güzel olurduuu
Gittiğimde 2&3 cm dedi bana ama bende hiç belirti bişey yoktu sanırım açılma olayı gerçekten anlaşılmıyor

Kübra başın sağolsun çok çok üzüldüm Allah sabır versin

Allah razi olsun canim. Bende acaba su gelince beklesem mi diyirum ama hastane evime 1 saat uzaklikta o yuzden tereddut ediyorum. Cumaya kadar dogurmazsam her halukarda suni sanci ile baslatacaklar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…