Benimki erkek ama pek kolay oldu sayılmazAllah bagislasin canim. Op o minnagi benim icin :) derler ya erkek cocuk kolay dogar derler ya o yuzden sordum canim yanlis anlama
Kızlar biriniz göğüs ucu için zeytinyağını nasıl kullandığımı sormuştu.
Alıntı yapmayı unuttum.
Hakiki zeytinyağı az bişi ılıtılıp pamukla göğüs ucuna bolca sürülüp, 1 saat kadar havalandırılacak.
Üstü açık bi şekilde emilmesi beklenecek.
Yani bildiğiniz inek gibi açtım gezdim o şekilde evin içinde (utanan maymun :) )
Bana baya fayda etti, inşallah size de yarar.
Benimki erkek ama pek kolay oldu sayılmazgerci biraz tombik oldu ondan zorladı galiba
canım benim ya niye böyle taktın sen bu emzirmeye aaa valla kızıyorum. Sen rahat ol bebişide etkilersin bak bu gerginlikle, olmadı mamalar var desteklersin takılma öyle şakır şakır sütüm geliyo diyenlere allah çaresiz dert vermesin. Kırma kimsenin kalbiniAblam annemle konuşuyordu nasıl sütü yetiyor mu diye ablam yanım da kalıyor Allah razı olsun oda yetiyor yetmedimi mama veriyor bir ölçü dedi bir bağırdım niye söylüyorsun ben mama mı veriyorum diye geceleri 30 cc verdim 2 kez rahat uyudu onu söylemeye çalıştı ama onlar hep verdiğimi zannedecekler diye sinirlendim çok tepki gösterdim sonra da çok üzüldüm öle dediğime o izin aldı yanım da kalıyır benim yaptığıma bak ya
hep geceleri bi atraksyon oluo anladigim kadariyla gündüz dogum beklemiom pek o yüzden :) bu gece de geçiyor gelen giden yok... neyse yarin geceye inşallah
Az az yapıyor.5-6 kere yapıyor ama tam bezi 2 kere doldurmus oluyor.2-3 saat uyuyorsa doyuyordur canım yaa.
Bezinde ki çiş ve kaka sayısı nasıl peki?
Umudunu yitirme belki 2-3 gibi sancılarımız başlar .. bende öyle hayal ediyorum. Geçen kanala girerkenki sancı 2-4 arasıydıhep geceleri bi atraksyon oluo anladigim kadariyla gündüz dogum beklemiom pek o yüzden :) bu gece de geçiyor gelen giden yok... neyse yarin geceye inşallah
Cnm henüz doğurmadım ama çoğu kişi sudokrem diyor sanırım .. birde alternatif bepantol pişik önleyici var sanırım.Kızlar benim bebişim çok sık kaka yapıyor, az önce bayağı doldurmuş bezini çokta bekletmedim ama kıpkırmızı olmuş totosu kuzumunyarın pişik kremi alacağım kullanıp memnun olan var mı hangi marka?
hep geceleri bi atraksyon oluo anladigim kadariyla gündüz dogum beklemiom pek o yüzden :) bu gece de geçiyor gelen giden yok... neyse yarin geceye inşallah
Benimki erkek ama pek kolay oldu sayılmazgerci biraz tombik oldu ondan zorladı galiba
Canim bekledikce bu bebekler iyice assolist havasina giriyorlar bakhep geceleri bi atraksyon oluo anladigim kadariyla gündüz dogum beklemiom pek o yüzden :) bu gece de geçiyor gelen giden yok... neyse yarin geceye inşallah
aa simdi gordum yaa cok sevindim canim allah cok buyuk bak insallah ameliyatsiz bir sekilde gecicek rahatsizlik.demek sutun sifa oldu evladina bol bol emzirmeye devamCanım oğlumun ultrasonu dün iyi çıktığı için ameliyat ertelendi. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz...
Bir yerde kaka miktarının bozuk para büyüklüğünde olması bile yeterli olduğunu okumuştum...
Sütünün yettiğini düşünüyorum canım,sen emzirmeye devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?