2017 Şubat Anneleri

Canım bilinç altı olarak geceyi düşünüyoruz hepimiz ondan olsa gerek.

Bende hep gece aha doguracam galiba diyordum hep
gun icinde hareket halinde olduğumuz icin mi anlamıyorz acaba aksam daha cok kasilma sanci falan oluo. bi de burda dinledigim hikayelerde genelde gece basladigi icin sancilar falan bnm de beklentim o yönde oldu

Kahvaltıyı bari diğerleri hazırlasa oyy Allah kolaylık versin yine de minnoşun yanında maşallah tatlı koşturmaca

dogru diosun hadi bakalimpeki nişan gelmeden önce suyun geldigi de oluo mu??
Benim geldi sancı ağrı yokken suyum geldi az az da değil ped vs bile tutmadı havlu koymuştum hasta bezinin altına birden boşaldı benim

+600 ne ya doktorlara bak sen vay arkadaş cogu işi ebe yapmior mu zaten uykusundan kalkip gelior diye mi öyle...

cnm biz bilmioz daha dogum sonrasinin da zorluklari var tabi ama böyle de gunler cok endişeli geciyor yanimizda olsalar da öyle uyuyamasak keşke..

agri sancı yoktu peki nişan da mi gelmemisti öncesinde

+600 ne ya doktorlara bak sen vay arkadaş cogu işi ebe yapmior mu zaten uykusundan kalkip gelior diye mi öyle...
agri sancı yoktu peki nişan da mi gelmemisti öncesinde
Cnmm hastanenin politikası galiba nöbetçi doktorları var ama ille kendi dr üm olsun dersen ödüyorsun maalesef oğlumda nöbetçi olan Bebek kaka yapmış galiba demişti yarım saat sonra kendi dr geldi yok öyle birşey dedi bende özeldeki işgüzar drlardan korkuyorum tanımadığım....

benim nişan sanırım suyla geldi ben farketmedim hiç suyum çok hafif kanlı geliyordu çünkü ilk sıra

kizlar bi de şunu sorucam size son haftalarda doktor ne sıklıkla cagrdi sizi bni son iki haftadr haftada 1 çağırıyor. bu hafta carsamba gitmistm yine carsamba aldım randevuyu zatn tam 40+0 oluorum o zamn ama bi yandan da daha öncesine mi alsam randevuyu diyorum

Cevaplayıp uyuyayım benim 10 günde bir di aramızda 5 gün var sizinle.
Bu hafta 10 gün sonra mı geleyim dedim hayır bir haftaya gel dedi cuma dan cumaya görüşelim dedi acil bişi olmazsa...

anla cnm su azar azar gelir de belki fark etmem diye korkuorum da.. nişanı anlamak daha kolay çünkü..
ay nasil doktormus o öyle boşuna telaslandrmis seni.. insallah gündüz olur o zaman senin doğum

anla cnm su azar azar gelir de belki fark etmem diye korkuorum da.. nişanı anlamak daha kolay çünkü..
ay nasil doktormus o öyle boşuna telaslandrmis seni.. insallah gündüz olur o zaman senin doğum
Gülme ama suyun ve idrarın yerleri ayrı ya :):) az az gelse de o farklı ya idrar kaçırma gibi değil asla çok hafif bulanıklık oluyor topaç suyla atılırsa da farklı bir duygu

Ben ilk sudocrem kullandım ama kızarıklığı hiç geçirmiyordu.
2 gün önce desitin aldım ve 1 kere sürmemde hemen geçti..
Tavsiyem desitin ...

ahhhh ahh tatlım bazılarımız doğurmadan da kv. görümce için kahvaltı, yemek vs. hazırlamak zorunda kalıyor, misal 39+2 haftalık hamile, açılması olan heran doğum yapabilirsin denilen ben bi günde çayı siz koyun ya güya yardıma geldiler.

Canim beni de haftada 1 cagirdi 3 4 haftadir. .bir jafta ultrasona gordim bi hafta sadece nst aldi. Dun de doppler ile cati muayenesi yapti haftaya cumada doguma gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…