2017 Şubat Anneleri

dogru diosun hadi bakalim:anneadayı:peki nişan gelmeden önce suyun geldigi de oluo mu??
Hertürlüsü oluyor sanırım. Ama nişanda doktora hemen gitmeye gerek yokmuş. Eğer peşinden sancı gelirse . 1 günde olabilirmi 1 hafta sonrada :anneadayı: bende idrar kaçırma olayı var . Yani test yapıldı negatifti . Demekle idrar diye düşündüm doktora sormayı unuttum o_O karıştıracaö diye korkuyorum..

kizlar bi de şunu sorucam size son haftalarda doktor ne sıklıkla cagrdi sizi bni son iki haftadr haftada 1 çağırıyor. bu hafta carsamba gitmistm yine carsamba aldım randevuyu zatn tam 40+0 oluorum o zamn ama bi yandan da daha öncesine mi alsam randevuyu diyorumo_O
Beni haftada 2 Can'ım. Gerçi bir devlet bir özel yaptık hep. Devlet 2. Defa gel deyince o kontrolü kendi doktoruma geldim .. bende şöyle yap yarın git .. sonra o Zaten seni perşembe ye tekrar çağırır..

Hertürlüsü oluyor sanırım. Ama nişanda doktora hemen gitmeye gerek yokmuş. Eğer peşinden sancı gelirse . 1 günde olabilirmi 1 hafta sonrada :anneadayı: bende idrar kaçırma olayı var . Yani test yapıldı negatifti . Demekle idrar diye düşündüm doktora sormayı unuttum o_O karıştıracaö diye korkuyorum..
Canım su gelmesi bariz bi şekilde belli oluyo ilk az gelse de ardından baya baya geliyo yanı benim öyle oldu nişan geldi ardından su geldi biraz su mu acaba derken zaten arkasından baya bı geldi durmadı yani depend taktım hastaneye gidene kadar da geldi karistirilmaz yani bana göre

Kızlar benimde aklıma şu geldi . Su gelince banyo yapacak kadar vaktimiz var dimi ? Bebek te hemen kuruluk olmaz dimi? Suyu gelen hemen hastanede doğuruyormuki? Yoksa saatlerce sancımı bekleniyor yada sancı gelmeden suni sancımı veriliyor ??

Kızlar benimde aklıma şu geldi . Su gelince banyo yapacak kadar vaktimiz var dimi ? Bebek te hemen kuruluk olmaz dimi? Suyu gelen hemen hastanede doğuruyormuki? Yoksa saatlerce sancımı bekleniyor yada sancı gelmeden suni sancımı veriliyor ??

Hastaneler acilmayi gorunce suni sanci veriyorlar sanirim canim. Kendi sancinin gelmesini bekleyecegini zannetmiyorum

Benim suyum geldiğinde de telaş yapma hastaneye gel ama hazırlığını yap dedi Dr gittik yatisim yapıldı gece 3 buçuk gibi o ara bi serum taktılar 7 buçuğa kadar fln kendi sancimla bekledik kiiii öyle çok sancim yoktu sonra 8 buçuk gibi suni sancı verdiler 12 de doğumhane ye aldılar 12:39 da da bebeğim geldi he benim o kadar suyum geldi diye düşünürken ebe tekrar patlattigini söyledi

Canim beni de haftada 1 cagirdi 3 4 haftadir. .bir jafta ultrasona gordim bi hafta sadece nst aldi. Dun de doppler ile cati muayenesi yapti haftaya cumada doguma gel dedi :halay::KK9:
bn de sabredeym madem carsambaya kadar..sonra da 3 gunde bi cagrir herhalde..
ertelemeye calisma ya ne güzel gunun geldi acilman da var dogum gelmezse kendiliginden cuma baslatilcak daha ne olsun:halay:

kizlar bi de şunu sorucam size son haftalarda doktor ne sıklıkla cagrdi sizi bni son iki haftadr haftada 1 çağırıyor. bu hafta carsamba gitmistm yine carsamba aldım randevuyu zatn tam 40+0 oluorum o zamn ama bi yandan da daha öncesine mi alsam randevuyu diyorumo_O
Benimde 40 a kadar haftada bir cagirdi. 40 dam sonra gelmezse 3 günde 1 görüşeceğiz dedi

Bende hep gece hastaneye gitmeyi hayal ediyorum hem atraksiyonlu hem hastane sakin olacak doktorum hemen gelecek sanki :KK70: bakalim kismetimizde ne var

Benimki aynen öyle oldu.
Pazar gece sabaha doğru.
H.sonu hastane bomboştu.
Çok iyi oldu.
H.içi ve gündüz olsa kadın doğum katı ana baba günü oluyo.
Ve dr poliklinikte oluyo gündüz.
Gece geldi dr.um benle özel ilgilendi.
Her şeyi detaylıca tarif etti.
Çok memnun kaldım.

Bu arada benim sütümde çok çok yok o sebeple bende mama takviyesi yapıyorum, yenidoğan yoğun bakımda ne bebekler gördüm arkadaşlar Rabbim sağlık versin de varsın mama yesinler üzmeyelim kendimizi

Canım kaç ml veriyosun mamayı ve bebeğin kaç günlük?
Çok mama da kaka yapıyo olabilir.
Ben de sütle birlikte veriyorum doymadığı için.
Ama az vermeye çalışıyorum.

Beni 38den itibaren 4 güne bir çağırdı.
40+0 da da doğurdum zaten.

Canım ben sudan 3.5 saat sonra kucağıma aldım kızımı.
Su geldikten sonra sancı 4-5 dk.ya bir olmaya başladı ve 1 saat sonra şiddeti arttı.
Normalde dr.um 24saate kadar yaşar bebek, duş alıp gelirsin demişti.
Ama ben riske etmemek için su gelmeden bi 6-7 saat önce aldım.
Yani suyun gelceğini tahmin etmedim tabi ama sancım 10 dk.ya bi düşünce aldım hemen.

Kızlar bnm göğüslerim iyileşmişdi tektar yara oldu:mad: dayanamıyorum acısına artık ağlaya ağlaya emziriyorum krem sürüyorum sabah akşam miniğimede çok üzülüyorum oda sürekli aranıyo neden böyle oluyo anlamıyrm ama moralim çok bozuk mama veriyorum arada sırada acısı çok olunca göğüslerimin ama uyumuyo meleğim yine emerek uyumak istiyo dua ediyorum sürekli :KK61::anne:

Kızlar bnm göğüslerim iyileşmişdi tektar yara oldu:mad: dayanamıyorum acısına artık ağlaya ağlaya emziriyorum krem sürüyorum sabah akşam miniğimede çok üzülüyorum oda sürekli aranıyo neden böyle oluyo anlamıyrm ama moralim çok bozuk mama veriyorum arada sırada acısı çok olunca göğüslerimin ama uyumuyo meleğim yine emerek uyumak istiyo dua ediyorum sürekli :KK61::anne:
memenin kahverengi kısmını da alıyor dimi tatlım

Günaydın herkese kızlar sizlerde de başladı mı ağzı bana yok burnu sana benziyor muhabbetleri :KK46: gerçi bayağı degisiyorlar deniyor ama bakalım şimdilik hiçbir yeri bana benzemiyor en azından bir yeri benzeseydi tamamiyle eşime benziyor ve bu beni biraz üzdü içten içe bana da benzeyen bir yeri olsun isterdim :KK48:

Canım ben oglumda su gelmişti öyle gitmiştim ama az az geliyordu açıklıkta 1 cm idi sonraki süreçte suni sancisiz devam ettik biraz uzun sürmüştü ama

Kızlar benim bebişim çok sık kaka yapıyor, az önce bayağı doldurmuş bezini çokta bekletmedim ama kıpkırmızı olmuş totosu kuzumun :anne: yarın pişik kremi alacağım kullanıp memnun olan var mı hangi marka?
Ben sudocrem aldım. Pişik olmadık ama poposu kırmızı olunca sürdüm. Anında fayda etti. Şimdi dötümüz pamuk gibi :oops:

kaç gundur yazıorum ben gogsu yara olanlara bnm kanadı bıle on gun ıcınde medacassol krem var sur prdle kapat bır gogsunu verme sağ onu duzelsın ben atlattım ama kreme devam edıorum

ahhhh ahh tatlım bazılarımız doğurmadan da kv. görümce için kahvaltı, yemek vs. hazırlamak zorunda kalıyor, misal 39+2 haftalık hamile, açılması olan heran doğum yapabilirsin denilen ben:KK62: bi günde çayı siz koyun ya güya yardıma geldiler.
Bende oyle doguma kahvalti hazirlayip bulasiklari yikayip camasirlari katlayip oyle gitmistim.cok zor .dikkat et yine sen kendine.fazla yorma dogum gunu cok yorgun dusuyor insan

Back
X