2017 Şubat Anneleri

asuuman ismini goremedım cevaplayamadm canım yapma koyma cayı yorma kndınınbktın yapamıosun yapacaklar ne cayı koyuyorsun hamılelerden iş beklıolalar ya fıtıl oluorum ya bnm odadan mutfaga gtmeye halım yoktu annm yaptı allh razı olsun yapma sende brak laf etsınler

kaç gundur yazıorum ben gogsu yara olanlara bnm kanadı bıle on gun ıcınde medacassol krem var sur prdle kapat bır gogsunu verme sağ onu duzelsın ben atlattım ama kreme devam edıorum
Şu madecassol nasil bir krem ya maşaallah faysasi olmayan sey yok neredeyse bende yuzundeki sivilce lekelerine kullanmaya baslamistim baya faydasi oldu. Göğüs ucu yaram yok hebuz cok sukur 14 gündür rahatiz ama bu yönünü de ogrenmek güzel oldu;)

:anne:Anne olmak öyle bir seymis ki hamilelikle baslayan evham dogumla ritim ritim daha da artan dogum sancisi gibiymis..
Eline telefonu bile zor aldirtan hep gozunun onun ustunde oldugu uykusuzluktan çöktüğünde dahi rabbim sukurler olsun dedirten muhtesem varlik..
Daha cok az zaman oldu kavusali gunduz uyurken gece 5 lere kdr kolik sancilari ne kimyon ne rezene hak getire.. Dun gobegi dustu.. Gece bagira cagira aglamalari canimi o kdr yakti ki hamilelikte bile fazla aglamayan ben onunla agladim..:KK42:
Topigi okuyamiyorum biraz duygu bosaltmak istedm..Dogum yapmayanlari rabbim kavustursun dogum yapan herkesi de rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin..Evlatlarimiz saglikli olsun her daim aminn:dua:

14 gun oldu dikisler dusmedi benim ya agri sizi sisme morluk yok ama ipler oylece duruyor :işsiz: kontole de gidemedim ben sorun cikmaz demi ya ? Dogum sonrasi kontrole gidenler ne yapıyor doktor bi yazabilir mi bana da ?

14 gun oldu dikisler dusmedi benim ya agri sizi sisme morluk yok ama ipler oylece duruyor :işsiz: kontole de gidemedim ben sorun cikmaz demi ya ? Dogum sonrasi kontrole gidenler ne yapıyor doktor bi yazabilir mi bana da ?
sezaryendemı dıkış var bende dıkış yok dışarda

Kizlar gobek bagi dustugu gun mu yikamaliyiz bebisleri bir iki gun beklemelimiyiz?bugun dustu benimkininki ama sanki o bolge suya girince sıkıntı olur mu ki bi kac gun daha beklemelimiyiz?bebegini yikayan anneler nasil yaptiniz?

Kizlar gobek bagi dustugu gun mu yikamaliyiz bebisleri bir iki gun beklemelimiyiz?bugun dustu benimkininki ama sanki o bolge suya girince sıkıntı olur mu ki bi kac gun daha beklemelimiyiz?bebegini yikayan anneler nasil yaptiniz?
dr gobegı dstukten bır gun sonra yıka dedı sekız gun yıkamadık dustu gobek ertesı gun yıkadık

Kızlar bnm göğüslerim iyileşmişdi tektar yara oldu:mad: dayanamıyorum acısına artık ağlaya ağlaya emziriyorum krem sürüyorum sabah akşam miniğimede çok üzülüyorum oda sürekli aranıyo neden böyle oluyo anlamıyrm ama moralim çok bozuk mama veriyorum arada sırada acısı çok olunca göğüslerimin ama uyumuyo meleğim yine emerek uyumak istiyo dua ediyorum sürekli :KK61::anne:
Canım benim de hala yara hatta sol tarafta baya baya kan geldi dün fln bende iki gündür onu vermiyorum sagiyorum çünkü sagarken bebeğin damağı kadar zorlamiyo sagiyorum öyle veriyorum sol tarafı sonra krem sürüyorum çok şükür yarası kapanıyor gibi ama bakalım sağ tarafı da ilk verirken vucudumdan ter cikiyo resmen çok acıyor ama emerken biraz azalıyor sadece ağzını oynatırsa biraz daha aciyo inş düzelir hemen gerçekten çok can yakıcı bişey mis :(

Günaydın herkese kızlar sizlerde de başladı mı ağzı bana yok burnu sana benziyor muhabbetleri :KK46: gerçi bayağı degisiyorlar deniyor ama bakalım şimdilik hiçbir yeri bana benzemiyor en azından bir yeri benzeseydi tamamiyle eşime benziyor ve bu beni biraz üzdü içten içe bana da benzeyen bir yeri olsun isterdim :KK48:
FB_IMG_1486135259560.webp
:KK48::KK48:

seydask seydask Loveali Loveali birde tahin yagını deneyin kızlar.. Normal tahin in üzerinde biriken yagı sürün... Birde ne yaparsan yap doğru emzrmktn kaynaklanıyor diyor nette.. Allah yardmcnz olsun kendi sütüzü etrafına sürün yumuşacık oluyor

:anne:Anne olmak öyle bir seymis ki hamilelikle baslayan evham dogumla ritim ritim daha da artan dogum sancisi gibiymis..
Eline telefonu bile zor aldirtan hep gozunun onun ustunde oldugu uykusuzluktan çöktüğünde dahi rabbim sukurler olsun dedirten muhtesem varlik..
Daha cok az zaman oldu kavusali gunduz uyurken gece 5 lere kdr kolik sancilari ne kimyon ne rezene hak getire.. Dun gobegi dustu.. Gece bagira cagira aglamalari canimi o kdr yakti ki hamilelikte bile fazla aglamayan ben onunla agladim..:KK42:
Topigi okuyamiyorum biraz duygu bosaltmak istedm..Dogum yapmayanlari rabbim kavustursun dogum yapan herkesi de rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin..Evlatlarimiz saglikli olsun her daim aminn:dua:

Canım ya İnşallah bugünler geçecek.. Çok güzel günler göreceğiz.. Göbeği erken mi düşmüş senin bizimki 9 gün hala düşmedi

Bende hepsi de var şişlik acı sizi :( dün kontrol vardı dikislerim iyiymiş Dr başka bişey demedi ilaçlarına devam dedi kendi düşecek dedi şişlik te normal dedi ama kaç güne kadar düşer ben sormayı unuttum o da söylemedi :işsiz:oturabilirmiyim artık dedim evet dedi korse de giyebilirmiyim dedim giy dedi ve ben dün gelir gelmez hemen kicimin üstüne oturup korseyi giydim biraz azalan acim şuan yine başladı :olamaz::olamaz: ne kadar tez canliyim yavaş yavaş yapmadım şuan yine berbat aciyo :kızgın::kızgın:

Annem normalde ilk gün yikamisti yegenleri fln benimkini de kararsız kalmistik hava bide soğuk gibi diye ama dün 5. Gunumuzdu kontrolumuz de sordum Dr a kurumuş yikayabilirsiniz bişey olmaz dedi dün yikadik şuan akinti vs bisey olmadı çok şükür

Back
X