2017 Şubat Anneleri

Canım benim kızım da çok emiyor bazen 1 saat emdiği oluyor o zaman da kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum emmek istiyor illa iki memeyi de hüpletiyor acaba doymuyor mudur
kendiliğinden bırakıyor mu canım. bazen keyif yapmak isteyebiliyorlar. reflü yastığı aldık biz kusmaya iyi geldi.ben çok sık emzirmemeye çalışıyorum ogluş müsade ettiği sürece.

Canım sağlıkla kavuşun inşallah:) haberdar et ilk fırsatta. Çok güzel geçeceğine İnan, spinal çok rahat gerçekten, kızına odaklan heyecan yapma herşey güzel olacak
Saol Can'ım, sizlerin anlattıklarından sonra bende güzel geçeceğine inanıyorum. Sayıyoruz saatleri

Kizlar ya. Az once tuvalette ic camasirimda cok acik pembe renkli cok kiyu kivamli bir akinti vardi. Sanirim bu nisan dedikleri sey. bir de bebegim asiri hareketli karnimi delip cikacak sanki dogum belirtisi mi acaba
bnmki de cok hareketli masallah ama daha bisi yok. nişan olabilir hadi inşallah..

Kizlar cogunuz dogurmussnzdr hayirli saglikli gunleriniz olsun.deneyimli annelere baya bi soru sorucamhastane cikisinda aaa keske bunuda alsaydim dediginiz bise var mi?biberonla emzigimizi alalim mi,bnde erken dogum riski var hatta nisan annesi olucakken ocak annesi oluodm Allahim korudu. Suan suyum gelse anlarmiyim die korkuorum anlasiliomu?sizler suan melek gbi temizsnzdr bnada dua edermisnz bnde vaktim gelince hayirlisyla saglikla elime alim.

Benim kızın midesi yıkandı her ihtimale karşı sezeryan oldum maalesef çok istiyordum normal doğumu içimde kaldı resmen doğurabilenleri kıskanıyorum

Ben de yetemiyorum beceremiyorum diye çok üzülüyorum

Kızlar bu sancı benim üst karnımda. Yani alt karın galan değil doğum sancımı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…