- 13 Mayıs 2016
- 1.381
- 2.885
- 133
- 38
kendiliğinden bırakıyor mu canım. bazen keyif yapmak isteyebiliyorlar. reflü yastığı aldık biz kusmaya iyi geldi.ben çok sık emzirmemeye çalışıyorum ogluş müsade ettiği sürece.Canım benim kızım da çok emiyor bazen 1 saat emdiği oluyor o zaman da kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum emmek istiyor illa iki memeyi de hüpletiyor acaba doymuyor mudur
Olsun 2 hafta 2cm açıklıkla dolaşıp açılması olmayanlar da oluyo belki bizim sancıyla bi anda açılı verir canjm
Saol Can'ım, sizlerin anlattıklarından sonra bende güzel geçeceğine inanıyorum. Sayıyoruz saatleriCanım sağlıkla kavuşun inşallah:) haberdar et ilk fırsatta. Çok güzel geçeceğine İnan, spinal çok rahat gerçekten, kızına odaklan heyecan yapma herşey güzel olacak
Kizlar ya. Az once tuvalette ic camasirimda cok acik pembe renkli cok kiyu kivamli bir akinti vardi. Sanirim bu nisan dedikleri sey. bir de bebegim asiri hareketli karnimi delip cikacak sanki dogum belirtisi mi acaba
bnmki de cok hareketli masallah ama daha bisi yok. nişan olabilir hadi inşallah..Kizlar ya. Az once tuvalette ic camasirimda cok acik pembe renkli cok kiyu kivamli bir akinti vardi. Sanirim bu nisan dedikleri sey. bir de bebegim asiri hareketli karnimi delip cikacak sanki dogum belirtisi mi acaba
Ay heyecan yaptım hadi hayırlısı kuzumKizlar ya. Az once tuvalette ic camasirimda cok acik pembe renkli cok kiyu kivamli bir akinti vardi. Sanirim bu nisan dedikleri sey. bir de bebegim asiri hareketli karnimi delip cikacak sanki dogum belirtisi mi acaba
Ne oldu bu gece bizimkilere benimkinin hareketinden küt küt sesler geliyor vurdukça 1 saati geçti hala devam inşaat çalışması gibibnmki de cok hareketli masallah ama daha bisi yok. nişan olabilir hadi inşallah..
İnşallaj kuzumBen mesela
İnşallah sizin ki öyle olmaz canım
Canım bence doktorunu ara herkesin suyu gelecek diye birşey yokDun cati muayenesi oldum. Sanirim o da tetikledi. Suyum gelene kadar bekleyecegim bakalim
hayırlı olsun canım giremedim sezeryan mi olsun benim kızım da mekonyum vardı ama doğum sırasında anlaşıldı ve su orda patlatıldı normal doğurdum şükür sorunum yok ama doğumda öğrenince ağlayarak yaptım ya yuttuysa ya birşey olursa diyesdiye simdi de kusması var kızımın bi kez sesi kisildi gaz sorunumuz var ve yetmiyorum diye defalarca ağladım
E plastik biberon daha kötü değil mj bakteri felan açısından. Yada neyle vermek lazım kaşıkla miİçeriğini etkiliyor canim
bilmiyorum ki bnm oğlan uyku moduna gecti herhalde duruldu.. hareket etsinler de merakta birakmasinlar biziNe oldu bu gece bizimkilere benimkinin hareketinden küt küt sesler geliyor vurdukça 1 saati geçti hala devam inşaat çalışması gibi
Hiç Ağrı'n var mı Can'ım kasılma falan?Dun cati muayenesi oldum. Sanirim o da tetikledi. Suyum gelene kadar bekleyecegim bakalim
Tatlim nerhaba,Biz 42 yi goruruz herhalde canim :)
Olabilr canım yumurta akı kıvamı ise doğrudur
bnmki de cok hareketli masallah ama daha bisi yok. nişan olabilir hadi inşallah..
Ay heyecan yaptım hadi hayırlısı kuzum
Canım bence doktorunu ara herkesin suyu gelecek diye birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?