- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Hiç Ağrı'n var mı Can'ım kasılma falan?
Tatlim nerhaba,
Dun dogum yaptim ben. Yogunluktan yazamadım. :) :) darisi bekleyenlerin basina insaallllaah...
benim kizi anlattın canım oda aynen böyle istiyor ki emmese bile göğsümde dursunBenimki biberon emmiyor sağıp biraksam mama kaşığı ile kanmiyor zaten anne kokusu ile uyiyir hep göğsümde o yuzden bırakamadım.
benim kızımın da yıkandı hatta soğuk almış ciğerlerinden atması zaman alır dedi ebe gazını çıkarırken elin orta kısmını cukur tut öyle vur dediBenim kızın midesi yıkandı her ihtimale karşı sezeryan oldum maalesefçok istiyordum normal doğumu içimde kaldı resmen doğurabilenleri kıskanıyorum
Ben de yetemiyorum beceremiyorum diye çok üzülüyorum
Evet canim o kivamdaydi
O zaman nişandir. Benimde sabaha karşı beş otuz altı gbi geldi hafif sancım wardı yattım uyudum uyandım sancım falan yok.. Hastaneye gittim sabah dört te doğum oldu
Banyo vs yaptımı? Burda 1 hafta yapmayanları duydum çünkü. Bizde hava soğuk olsada en fazla 2 günde bir yapar. Sonrasında bişeyler sürülüp kapatılır mikrop kapmasın diyemi bilmiyorum . Tabi bende danışarak kullanırım .bebek dr gobegıne hıc bısı vermmedı bana kesınlıkle bısı surme duser dedı 9. gun dustu kapandı gıttı bışı surmedım
ya bn de seni merak ettim sabah bi bakayim dedim hemen. nişansa devami da gelir elbet bgn yarin zaten açılman da var.. bn de sabah 5 gibi bi uyandim nasil bi adet agrisi..sonra sagdan kasiklarima iki kez sancı girdi baya keskin saate falan baktm hatta sonra devami gelmedi uyudum :)))Hala dogurmadim ben ya gececkasiklarim falan agridi ama uyudum
En cok ta gazGünaydın ... bu gecede doğuramayanlar ve çoğu doğurup süt, kaka ile uğraşanlar kulübü
Seninki de gelmek istemeyenlerden cnm..Neyse dr amcalari zorla getirir minnagi..Bol bol dinlen ikinmalara gücün olsun.. R renklerguzeldir cnm sende..Kim kaldi baska dogurmayan?Hala dogurmadim ben ya gececkasiklarim falan agridi ama uyudum
Insallah saglikla kavusun..Benm gece dogumum oldugu icin 24 saati tamamlamak icin 2 gece yattm ne emzik ne biberon lazm olmadi ztn cocuk drlari gelip biberon emzik kullanmayn cok lazm olursa bebek icin plastik kasik kullanin dedi durdu..Hastanede lazm olmayan evde oyle bi lazm oluo ki su an ikisini de kullaniyorum her bebek bir deildir ama hastanede anne kdr bebekte yorgun dusuo..Benim iyiki varmis dedigim sey pijamalidan ziyade gecelik takimi oldu gercekten rahatlik dikisler ve wc acisindan..Kizlar cogunuz dogurmussnzdr hayirli saglikli gunleriniz olsun.deneyimli annelere baya bi soru sorucamhastane cikisinda aaa keske bunuda alsaydim dediginiz bise var mi?biberonla emzigimizi alalim mi,bnde erken dogum riski var hatta nisan annesi olucakken ocak annesi oluodm Allahim korudu. Suan suyum gelse anlarmiyim die korkuorum anlasiliomu?sizler suan melek gbi temizsnzdr bnada dua edermisnz bnde vaktim gelince hayirlisyla saglikla elime alim.
Slm arkadaşlar bende yenıyım aranızda ama benim doğum ıkı gün sonra çok kotu korku sardı spınal anastezı ıle yapacakmısım bır yandan ameliyathane korkusu bır yandan atlatabılecekmıyım korkusu
ya bn de seni merak ettim sabah bi bakayim dedim hemen. nişansa devami da gelir elbet bgn yarin zaten açılman da var.. bn de sabah 5 gibi bi uyandim nasil bi adet agrisi..sonra sagdan kasiklarima iki kez sancı girdi baya keskin saate falan baktm hatta sonra devami gelmedi uyudum :)))
Seninki de gelmek istemeyenlerden cnm..Neyse dr amcalari zorla getirir minnagi..Bol bol dinlen ikinmalara gücün olsun.. R renklerguzeldir cnm sende..Kim kaldi baska dogurmayan?
Nisaninin geldigini aanlayip heyecanla bekleyenleri kıskanıyorum bendeçünkü benim cumartesi binkanli akinti grldi rahim agzi yarasindan mi acaba diye düşündüm agri sizi da yoktu. O gun ciktim gezdim carsida ablamlarla hatta 10 bin adim attim bana misin demedi gayet rahattım. Pazartesi dogurunca kafaya dank etti he o nisanmis demek ki diye
Suyum ebe kontrolünde geldi benim suyum heldi heyecanim da olmadi. Kontrole gittim hoop doguma aldilar beni. Yatis islemlerini kendim yaparken normal dogum deyince sekreter kiz bi güldü bakti daBen dojtora az once cok acik pembe renkli yumurta aki kivaminda geliyor tuvelete gidince dedom nisan degildir o dedi. Dunden bu yana geliyor belki bende bugun yarin senin gbi dogururum :) o akintidan sinra pzt suyun mu geldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?