2017 Şubat Anneleri

benim kızımın da yıkandı hatta soğuk almış ciğerlerinden atması zaman alır dedi ebe gazını çıkarırken elin orta kısmını cukur tut öyle vur dedi

Günaydın herkese
Dün ufak bir kasılma ardından adet ağrısı gibi ağrılar derken gece sancılar düzene girer suyum gelir doğururum diye düşünürken bugün hiç bir şey yok sanki bunları yaşayan ben değildim bir başkasıyla ne ağrı ne sancı ne kasılma hiç bir şey kalmadı bugün ve yarın büyük gün doktora gidiyorum normal doğumu başlatacak olmazsa sezeryan olacağım inş gerek kalmaz bugün olur her şey

bebek dr gobegıne hıc bısı vermmedı bana kesınlıkle bısı surme duser dedı 9. gun dustu kapandı gıttı bışı surmedım
Banyo vs yaptımı? Burda 1 hafta yapmayanları duydum çünkü. Bizde hava soğuk olsada en fazla 2 günde bir yapar. Sonrasında bişeyler sürülüp kapatılır mikrop kapmasın diyemi bilmiyorum . Tabi bende danışarak kullanırım .

Hala dogurmadim ben ya gececkasiklarim falan agridi ama uyudum
ya bn de seni merak ettim sabah bi bakayim dedim hemen. nişansa devami da gelir elbet bgn yarin zaten açılman da var.. bn de sabah 5 gibi bi uyandim nasil bi adet agrisi..sonra sagdan kasiklarima iki kez sancı girdi baya keskin saate falan baktm hatta sonra devami gelmedi uyudum :)))

Slm arkadaşlar bende yenıyım aranızda ama benim doğum ıkı gün sonra çok kotu korku sardı spınal anastezı ıle yapacakmısım bır yandan ameliyathane korkusu bır yandan atlatabılecekmıyım korkusu

Insallah saglikla kavusun..Benm gece dogumum oldugu icin 24 saati tamamlamak icin 2 gece yattm ne emzik ne biberon lazm olmadi ztn cocuk drlari gelip biberon emzik kullanmayn cok lazm olursa bebek icin plastik kasik kullanin dedi durdu..Hastanede lazm olmayan evde oyle bi lazm oluo ki su an ikisini de kullaniyorum her bebek bir deildir ama hastanede anne kdr bebekte yorgun dusuo..Benim iyiki varmis dedigim sey pijamalidan ziyade gecelik takimi oldu gercekten rahatlik dikisler ve wc acisindan..

Birşey olmaz Allahın izniyle.. Hepimiz çok korkuyorduk ben kan bile aldıramaz damar yolu açarken açarken ağlayan biriydim.. Ama doğum Allahın bize verdiği lütuf.. Kendimi şöyle teselli etmiştim dayanılmaz bir şey olsa dünyada milyarlarca insan var hepsini bir anne doğurdu diye teselli ettim kendimi.. Üstelik seninki sezeryan sancı derdin yok sadece çıkınca zorluğun olacak ondada meleğin yanında olacak.. 12 saat sancı çektim yerlerde süründüm beni aklına getr hiç korkma

Nisaninin geldigini aanlayip heyecanla bekleyenleri kıskanıyorum bende çünkü benim cumartesi binkanli akinti grldi rahim agzi yarasindan mi acaba diye düşündüm agri sizi da yoktu. O gun ciktim gezdim carsida ablamlarla hatta 10 bin adim attim bana misin demedi gayet rahattım. Pazartesi dogurunca kafaya dank etti he o nisanmis demek ki diye

Canim doktorumu aradim az once. O nisan degildir nisan adet kanamasi gibi gelir dedi. Gel falan demedi bende beklemedeyim

Ben dojtora az once cok acik pembe renkli yumurta aki kivaminda geliyor tuvelete gidince dedom nisan degildir o dedi. Dunden bu yana geliyor belki bende bugun yarin senin gbi dogururum :) o akintidan sinra pzt suyun mu geldi canim

Ben dojtora az once cok acik pembe renkli yumurta aki kivaminda geliyor tuvelete gidince dedom nisan degildir o dedi. Dunden bu yana geliyor belki bende bugun yarin senin gbi dogururum :) o akintidan sinra pzt suyun mu geldi canim
Suyum ebe kontrolünde geldi benim suyum heldi heyecanim da olmadi. Kontrole gittim hoop doguma aldilar beni. Yatis islemlerini kendim yaparken normal dogum deyince sekreter kiz bi güldü bakti da inşaallah kolay doğum nasip olsun tek nefeste gelsin kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…