2017 Şubat Anneleri

Bayannlarr yardım edin bugün 3. Günüm sütüm yeni geldi ve gögüslerim deli gib i taş oldu akmıyor çok ağrım var ne yapayım akıl verin lütfen canım çok yanıyo
Canım emmiyo mu sağ bi taraftan öyle ver ağrı yapar

Agdaya gidiyim diye hazırlanırken doğuma gittim jilet yaptım mecbur bende

Yok emiyo ama o emene kadar tekrar taş olıyo
Sık sık boşaltana kadar sağ canım Baska yapacak bişey yok sanırım sıcak havlu fln koy akmasına boşalmasına yardımcı olur hem normal mı oldu senin sezeryan mi

Gece yatakta donerken vajina bolgemde ve kasiklarimda cok agri oldu canim. Ama dondukten sonra rahatladim
Aynen bende de öyle oluyor artık beklemiyorum ya. Her gece acaba diye uyuyorum bakıyorum sabah olmus
Günaydın ... bu gecede doğuramayanlar ve çoğu doğurup süt, kaka ile uğraşanlar kulübü
Ben o Doğurmayanlar dan biri
Seninki de gelmek istemeyenlerden cnm..Neyse dr amcalari zorla getirir minnagi..Bol bol dinlen ikinmalara gücün olsun.. @renklerguzeldir cnm sende..Kim kaldi baska dogurmayan?
Yahu başta erken doğmasın diye dua ettik şimdi de gelse diyoruz bizimkler naza çekiyor kendilerini
Benim de carsaMBA sabahtan gideyim bari bakalım ne diyecek
kız napak gelmiyor bizim veletler rahat buldular herhal. Sende nasıl teyzesin soyle de gelsinler artık

Insan korkuyor oyle seyler olunca dpgumdan degil mi. Bende ayni psikolojiye sahibim su an

Canım valla o an hiç önemli olmuyor gerçekten benimde biraz uzamisti panik yapıyordum ya doğuma girdiğimde de olursa diye sancıdan aklıma bile gelmedi orası ne alemde onun için takma kafana

Su an benim kasiklarimda hafif bir sanci var ama gecmiyor. Hani gidip gidip gelmoyor. Nedir ki acaba

Ara aramı geliyordu sancın? Ebelere bakma sen her nst sancısında babada bugün yatış yapar doktor seni diyorlar 3 haftadır ... ama açılmamız Hale'n bir parmak ucu

dgum yaptıgımdada bebek yıkanmadı yıkanmıomuş artık gobek dusene kadar yıkama dedıler 9.gun gobek dustu ertesı gunu yıkadık gobegı de ıyıleştı bişi surmedım

Ayyy valla ne bekliyoruz biz yaaa.. ben mart annelerine geçicem artık
Kiz senle ayniydik biz hala dogmadi mi cimcime ayyy saka maka hayirlisiyla gelsin kuzucuklariniz inanin annelik super bisi yaaa sezerynala dogdu kizim cok sikinti cektim o ilk 3 gun ama hepsini unutturdu bana kizim rabbim bu guzel duyguyu yurektne isteyen herkese nasio etsin emi

Slmlar doğuranlara doğurmayanlara dikişli ağrılı günler geçirenlerekızımla 20. Günümüz bugün hala iyileşemedim ben.benim gibi olan var mı

Canım valla o an hiç önemli olmuyor gerçekten benimde biraz uzamisti panik yapıyordum ya doğuma girdiğimde de olursa diye sancıdan aklıma bile gelmedi orası ne alemde onun için takma kafana
Öyle tabi canım da kesik atıyorlar dikiş falan oluyorya o yüzden stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…