Canım emmiyo mu sağ bi taraftan öyle ver ağrı yaparBayannlarr yardım edin bugün 3. Günüm sütüm yeni geldi ve gögüslerim deli gib i taş oldu akmıyor çok ağrım var ne yapayım akıl verin lütfen canım çok yanıyo
Yok emiyo ama o emene kadar tekrar taş olıyoCanım emmiyo mu sağ bi taraftan öyle ver ağrı yapar
Agdaya gidiyim diye hazırlanırken doğuma gittim jilet yaptım mecbur bendeYa bide ben 3 hafta önce ağdaya gitmiştim kızlar söylemesi ayıp tekrar çıkmaya başlamış kuaförü aradım çok yoğunum dedi yarın alabilriim anca dedi şuan dua ediyorum resmen yarına kadar doğmasın diye
Sık sık boşaltana kadar sağ canım Baska yapacak bişey yok sanırım sıcak havlu fln koy akmasına boşalmasına yardımcı olur hem normal mı oldu senin sezeryan miYok emiyo ama o emene kadar tekrar taş olıyo
Aynen bende de öyle oluyor artık beklemiyorum ya. Her gece acaba diye uyuyorum bakıyorum sabah olmusGece yatakta donerken vajina bolgemde ve kasiklarimda cok agri oldu canim. Ama dondukten sonra rahatladim
Ben o Doğurmayanlar dan biriGünaydın ... bu gecede doğuramayanlar ve çoğu doğurup süt, kaka ile uğraşanlar kulübü
Yahu başta erken doğmasın diye dua ettik şimdi de gelse diyoruz bizimkler naza çekiyor kendileriniSeninki de gelmek istemeyenlerden cnm..Neyse dr amcalari zorla getirir minnagi..Bol bol dinlen ikinmalara gücün olsun.. @renklerguzeldir cnm sende..Kim kaldi baska dogurmayan?
Benim de carsaMBA sabahtan gideyim bari bakalım ne diyecekyaa heyecanlandiydik biz de. bnce biz dogumu bekleyenler arka arkaya dogurcaz hep bu sessizlik ona isaret olabilir:)) bn sanki yaklastigini hissediyorum dogumun dun geceden sonra özellikle su an da adet oldum olacam gibi sanki bebek de vuruo asagilara inşallah yerlesiodur..senin randevu ne zamandi? bn carsambayi iple çekiyorum..
kız napak gelmiyor bizim veletler rahat buldular herhal. Sende nasıl teyzesin soyle de gelsinler artıkŞiiiii su hala doguramayan 3-5 kişi bakın hele bihala neyi bekliyonuz biz yakinda diş muhabbetine fln gecicez yanı ona göre hadi katılın artık bize :) biz diyoz çiş kaka gaz siz diyonuz nişan su adet ağrısı
Kızlar bende bugün muayeneden geldim 39+1 rahim duvarında incelme var dedi iyi birşeymi :) nst de sancım çıktı ebe bu hafta gelirsin sen dedi dün gece baya sancım oldu valla bıraya baktım yazacaktım ama kimsecikler yoktu. Bi yandan doğurmak istiyom ama dün gece o sancıyı yaşadıktan sonra biraz tırstım
Canım valla o an hiç önemli olmuyor gerçekten benimde biraz uzamisti panik yapıyordum ya doğuma girdiğimde de olursa diye sancıdan aklıma bile gelmedi orası ne alemde onun için takma kafanaYa bide ben 3 hafta önce ağdaya gitmiştim kızlar söylemesi ayıp tekrar çıkmaya başlamış kuaförü aradım çok yoğunum dedi yarın alabilriim anca dedi şuan dua ediyorum resmen yarına kadar doğmasın diye
daha vakit varmış insallah kendiliginden gelir gelmese de cuma kavuscakmissiniz ne güzel..
Aynen bende de öyle oluyor artık beklemiyorum ya. Her gece acaba diye uyuyorum bakıyorum sabah olmus
Ben o Doğurmayanlar dan biri
Yahu başta erken doğmasın diye dua ettik şimdi de gelse diyoruz bizimkler naza çekiyor kendilerini
Benim de carsaMBA sabahtan gideyim bari bakalım ne diyecek
kız napak gelmiyor bizim veletler rahat buldular herhal. Sende nasıl teyzesin soyle de gelsinler artık
Ayyy valla ne bekliyoruz biz yaaa.. ben mart annelerine geçicem artıkŞiiiii su hala doguramayan 3-5 kişi bakın hele bihala neyi bekliyonuz biz yakinda diş muhabbetine fln gecicez yanı ona göre hadi katılın artık bize :) biz diyoz çiş kaka gaz siz diyonuz nişan su adet ağrısı
Ara aramı geliyordu sancın? Ebelere bakma sen her nst sancısında babada bugün yatış yapar doktor seni diyorlar 3 haftadır ... ama açılmamız Hale'n bir parmak ucuKızlar bende bugün muayeneden geldim 39+1 rahim duvarında incelme var dedi iyi birşeymi :) nst de sancım çıktı ebe bu hafta gelirsin sen dedi dün gece baya sancım oldu valla bıraya baktım yazacaktım ama kimsecikler yoktu. Bi yandan doğurmak istiyom ama dün gece o sancıyı yaşadıktan sonra biraz tırstım
Ara aramı geliyordu sancın? Ebelere bakma sen her nst sancısında babada bugün yatış yapar doktor seni diyorlar 3 haftadır ... ama açılmamız Hale'n bir parmak ucu
Ayyy bir açıklamadık zaten .. çok sinir bozucu böyle beklemek ..Benim acilmam 3.5 cm oldugu halde hala dolasiyorum yatis falan yaomadi doktorum
Ayyy bir açıklamadık zaten .. çok sinir bozucu böyle beklemek ..
dgum yaptıgımdada bebek yıkanmadı yıkanmıomuş artık gobek dusene kadar yıkama dedıler 9.gun gobek dustu ertesı gunu yıkadık gobegı de ıyıleştı bişi surmedımBanyo vs yaptımı? Burda 1 hafta yapmayanları duydum çünkü. Bizde hava soğuk olsada en fazla 2 günde bir yapar. Sonrasında bişeyler sürülüp kapatılır mikrop kapmasın diyemi bilmiyorum . Tabi bende danışarak kullanırım .
Kiz senle ayniydik biz hala dogmadi mi cimcime ayyy saka maka hayirlisiyla gelsin kuzucuklariniz inanin annelik super bisi yaaa sezerynala dogdu kizim cok sikinti cektim o ilk 3 gun ama hepsini unutturdu bana kizim rabbim bu guzel duyguyu yurektne isteyen herkese nasio etsin emiAyyy valla ne bekliyoruz biz yaaa.. ben mart annelerine geçicem artık
40haftayı dolduranlar bebegınız oynamasına dıkkat edın ılla acılcak dıye bısı yok olmadı sezaryenle alıyorlar ama en onemlısı bebek hareketlerı dıkkat edın kızlar
Öyle tabi canım da kesik atıyorlar dikiş falan oluyorya o yüzden stres yaptımCanım valla o an hiç önemli olmuyor gerçekten benimde biraz uzamisti panik yapıyordum ya doğuma girdiğimde de olursa diye sancıdan aklıma bile gelmedi orası ne alemde onun için takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?