Ay ne güzel maşallah size. Gaz da ben ütü ile ısıtıp ağız bezlerinden koyuyordum göbeği düşünce az sakinliyor Bebiş erkekse gaz daha çok oluyor derlerkızlar nasıl gidiyor yine doğuramayanların mesajları gördüm anılarım depreşti. bugün elime gaviscon şurup geçti çok duygulandım:))) misafirimiz vardı yine ev 15 kişiydi. artık pijamaları çıkardım tabi güzel güzel giyindim makyaj yaptım. 10 kg gitmiş çok şükür. bugün tam 20 günü doldurduk kızımla. çok şükür daha iyiyim çook şükür. alıştıkça güzelleşiyor her şey. haftasonu sinemaya vs çıktık. şükürler olsun annem burda haftada 1 çıkabiliyoruz. bana o kadar iyi geliyor ki. bebiş hala gazlanıyor napalım yapacak bir şey yok diyorlar
Ah kuzum tamam o zaman deli gibi gaza geliyoruz ama içeridekiler naza çekiyorGaza gelip doğurun diye
:) Gelirler gelirler vakti zamanı gelince durmuyolar valla :) bak bende bi hafta oncesi ne zaman gelecek ya ağrı sızı da yok deyip duruyodum hatta 41 haftaya bile hazırlamıştım kendimi :) akşam burda konuşup yattım 2 saat sonra neler oldu :) hayırlısı elbet çıkacaklar ordanAh kuzum tamam o zaman deli gibi gaza geliyoruz ama içeridekiler naza çekiyor
Gerçek doğum sancısı belden vuruyo tatlım yani suni sancı ile yaşadım bende onu ama belden vuruyo ve afedersin büyük abdest var gibi geliyo sanki ikinsan büyük abdestini yapacak gibi ve açılma da o sanciyla oluyo bana suni sanciyi taktılar öyle sancim gelmeye başladı o ara Dr geldi büyük abdestim geliyo gibi dedim çok güzel dedi zaten o sancı öyle olduğu için de doğum anında ikinmak istiyorsun tabi ben iğneden dolayı hissetmedim ama doğum sancısı o şekilde geliyoKuzum bence bizimki üşütme sancısı. Benim alt karın kasiliyor kasiklarimda vuruyor ama sırt üstü yatarken oluyor yan dönünce geçiyor. Yada ayağa kalkınca. Neyse hayırlısı bakalım bekliyoruz hala :)
Aaaa büyük abdest gibi mı kız geliyomu ne o zaman :) hadi bakalımBenimde aynen tarof ettigin gibi canim. Ama su an hafif bi adet sancim var bi de afedersin buyuk abdestim gelmis gibi hissediyorum.
Benim 11 mayisti sat 13 TE doğurdum :)Kızlar bu doğum yapanlara sorayım ablam bana dediki 3 çocuğu da son adet tarihi neyse o tarihte doğum yapmış 22 siyse 22 sinde doğjm yapmış mesela böyle olan varmı yoksa tamamen rastlantımı:)
O zaman sen doğuruyon kizzz. Annem
Öyle dedi büyük tuvaletin varmış gibi hossedermissin sürekli. Benim öle bişi yok. Tam tersi küçük tuvaletim geliyor sürekli ama 2 3 damla herhalde bebek baskı yapıyor. Birde senin göbek aşağı indi mi ben anlamıyorum ama daha inmemiş diyor anneannem ve ablam
Kızlar bu doğum yapanlara sorayım ablam bana dediki 3 çocuğu da son adet tarihi neyse o tarihte doğum yapmış 22 siyse 22 sinde doğjm yapmış mesela böyle olan varmı yoksa tamamen rastlantımı:)
Aaaa büyük abdest gibi mı kız geliyomu ne o zaman :) hadi bakalım
oleyyyyy darisi bana insallah
Ama geliyo demekki ara ara işte gerçekten tuvalet ihtiyacın yoksa o ağrı işte doğum sancısı :)Gelen o his geri gitti ama :)
Benim nişan ardından suyum geldi ve sancim yok denilecek kadar az di o yüzden su geldiği için mecbur sunni sancı verdilerNeden sunı sancı alıyorsunuz kı daha çok agrı çekmek ıcınmı
Canım ıgne acıtıyormu ve çocuk dogarken hıssedıyormussun ıcındekı ellerı dogrumuCanım bu benim ikinci doğumumdu ve spinal anestezi oldum ilki geneldi emin ol spinal çok rahattı ilkinde sağlık durumumdan dolayı olamamıştım hem herkesten önce kokusunu ilk sen alıyorsun
Neden sunı sancı alıyorsunuz kı daha çok agrı çekmek ıcınmı
Ama geliyo demekki ara ara işte gerçekten tuvalet ihtiyacın yoksa o ağrı işte doğum sancısı :)
sIne ucuncu bu ılkım normaldı daha ıyı bılıyorum cunku ailemde var kadın doğum dokdoru demek ıstrdım sunı sancı sancılarını ıkı kat yapar o yuzdenTatlim senin ilk cocugun sanirim. Dogum hakkinda da pek bi fikrin yok anladigim kadariyla. Suni sanci acilmayi daha da arttirmak icin veriliyor. Kimse agrik artsin diye suni sanci istemez zaten
canım hissediyosun derken gıdıklanma gibi öyle kestiklerini falan kesinlikle hissetmiyosun cok rahat oluyo spinal korkma sakın.ignede koluna serum takılirken acidigi kadar acıyoCanım ıgne acıtıyormu ve çocuk dogarken hıssedıyormussun ıcındekı ellerı dogrumu
Ak
sIne ucuncu bu ılkım normaldı daha ıyı bılıyorum cunku ailemde var kadın doğum dokdoru demek ıstrdım sunı sancı sancılarını ıkı kat yapar o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?