2017 Şubat Anneleri

Ay ne güzel maşallah size. Gaz da ben ütü ile ısıtıp ağız bezlerinden koyuyordum göbeği düşünce az sakinliyor Bebiş erkekse gaz daha çok oluyor derler

Ah kuzum tamam o zaman deli gibi gaza geliyoruz ama içeridekiler naza çekiyor
:) Gelirler gelirler vakti zamanı gelince durmuyolar valla :) bak bende bi hafta oncesi ne zaman gelecek ya ağrı sızı da yok deyip duruyodum hatta 41 haftaya bile hazırlamıştım kendimi :) akşam burda konuşup yattım 2 saat sonra neler oldu :) hayırlısı elbet çıkacaklar ordan

Gerçek doğum sancısı belden vuruyo tatlım yani suni sancı ile yaşadım bende onu ama belden vuruyo ve afedersin büyük abdest var gibi geliyo sanki ikinsan büyük abdestini yapacak gibi ve açılma da o sanciyla oluyo bana suni sanciyi taktılar öyle sancim gelmeye başladı o ara Dr geldi büyük abdestim geliyo gibi dedim çok güzel dedi zaten o sancı öyle olduğu için de doğum anında ikinmak istiyorsun tabi ben iğneden dolayı hissetmedim ama doğum sancısı o şekilde geliyo

Kızlar bu doğum yapanlara sorayım ablam bana dediki 3 çocuğu da son adet tarihi neyse o tarihte doğum yapmış 22 siyse 22 sinde doğjm yapmış mesela böyle olan varmı yoksa tamamen rastlantımı:)
Benim 11 mayisti sat 13 TE doğurdum :)

Tecrubeliler anlar canim indigini. Benim annem ve kv dem de karnin inmis diyorlar. 2 3 gun ancak goturursun diyorlar. Arada bi geliyor o tuvalet istegi canim

Kızlar bu doğum yapanlara sorayım ablam bana dediki 3 çocuğu da son adet tarihi neyse o tarihte doğum yapmış 22 siyse 22 sinde doğjm yapmış mesela böyle olan varmı yoksa tamamen rastlantımı:)

Rastlanti canim. Benim SAT 14 mayis. Ama gelen giden yok :)

Bılmıyorum strestenmı nedır benımde sancılarım çok arttı kasık agrıkarım ozellıkle ayağa kalkınca sezaryan dusuncesı benı mahvettı bır yandsn dogursam da rahatlasam dıyorum bır yandan ıcımde kalsın ıstıyorum korkudan bu arada aranızda sipınal sezaryan olan varmı

Canım bu benim ikinci doğumumdu ve spinal anestezi oldum ilki geneldi emin ol spinal çok rahattı ilkinde sağlık durumumdan dolayı olamamıştım hem herkesten önce kokusunu ilk sen alıyorsun
Canım ıgne acıtıyormu ve çocuk dogarken hıssedıyormussun ıcındekı ellerı dogrumu

Ak
Tatlim senin ilk cocugun sanirim. Dogum hakkinda da pek bi fikrin yok anladigim kadariyla. Suni sanci acilmayi daha da arttirmak icin veriliyor. Kimse agrik artsin diye suni sanci istemez zaten
sIne ucuncu bu ılkım normaldı daha ıyı bılıyorum cunku ailemde var kadın doğum dokdoru demek ıstrdım sunı sancı sancılarını ıkı kat yapar o yuzden

Ak
sIne ucuncu bu ılkım normaldı daha ıyı bılıyorum cunku ailemde var kadın doğum dokdoru demek ıstrdım sunı sancı sancılarını ıkı kat yapar o yuzden

Sancisi olmayan gebeye mecburen veriyorlar madem 3. Dogumun canim senin bizden cok daha iyi bilmen gerekiyor. Kimse isteyerek almiyor ki zaten. Cumaya kadar dogum yapmazsam cuma gunu bende suni sanci ile dogum baslatacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…