2017 Şubat Anneleri

Canım
bebekler zaman zaman öksürebiliyor. Özellikle bunun bilincine varınca kasıtlı olarak da yapabiliyorlar. Bu konuda endişe etmeden doktora göstermeni tavsiye ederim bebeğini. Ayrıca kendin de bir görün. Önemli olan erkenden müdahale edilmesi.

Gece sancım bile olmadı valla artık umudu kestim ben :)

Canım herhangi bir sorun ya da risk yok ise normal doğum zamanını beklemende fayda var. Fakat gerekli ise de sezeryan olmamakta direnme derim. Tabii ki en iyisi normal doğum yapman. Suni sancının normal sancıdan biraz daha zor olduğunu duydum arkadaşalrımdan ama bend e spinal sezeryan ile doğum yaptım.

Canim benden de 4 gundur nisan geliyor ama hala dogum olmadi :)

Cuma gunu gittigimde problem yoksa beklemek istiyorum diyecegim ne diyecek bakalim

dr gıt canım sen bebek hareketlerıne dıkkat et

herkes emzırcek dıye bısı yok mamayla buyuyen bebekler o kadar cokkı dert etme verbebeşine tombık tombık olur sıkma canını uc kardesız bız annemn sutu yokmş çekıomusuz boşa gelmıormuş vermışler mamayı napalım acmı kalsın kucuccuk bebek keşke burda yazsaydın ben mama ver yazardım mutlaka

Aynen canım maalesef kv habire yedirmeye çalışıyor aç olayım olmamayım fark etmiyor ye de ye diyor

Bir de bizim burda kuymak diye bir gelenek var hergün dayıyorlar içinde de un ve tereyağı var kilolarım gitmeyecek onun yüzünden. Un ne süt yapacak acaba

Ay afiyet olsun hiç yiyemedim kuymak...sen meyveye yönel kırmayacak kadar tadarsın olmadı.... Sana bişey sorsam sen ev de sancılanmıştın ya tarif edermisin Nasıl birşeydi

Merhaba kızlar bugun cok uykusuzum bebegim emdi yatirdim yatağına uyandi gözler fal taşı gibi açıldı. Simdi mama verdim uyudu mışıl mışıl,doymamis demekki kuzum. Minnaklar gunde 2 bez dolu kaka yaparsa doymus mu olur?Çiş her bezde var ama kaka az oluyor.

Ne kadar güzel hayat dersleri canım aslında bütün lohusa sıkıntıları bu milletin bıdı bıdılarından oluyor bence
Çocuklarımızı en iyi biz düşünürüz. Emzir emzir diyenlere de ayrı gıcığım sanki süt var da kasıtlı vermiyoruz. Olsa veririm yoğurt mu çalacam sanki göğsümdeki sütle

Ben deeee
Bildiğin maymun gibi oldum
Omuzlarımda bile küçük küçük tüyler çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20170222-094319.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20170222-094149.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 80

Kaka bebek metobolizması ile alakalı. 3 günde 1 kaka yapan da var. maalesef 10 günde bir yapan da var. 3 günü geçirme sen aklında olsun. geçerse mamasına 1-2 damla zeytinyağı ekle çocuk zorlanmasın. en kötü ihtimal kulak temizleme çubuğuna vazelin sür totosunun deliğine içine sokmadan azcık çevirerek sür

Çok sağol sende bebeğini güle büyüt inşallah.çok güzel yazmışsın hepsini deniyeceğim.

Günde 1 defa mama veriyorum,sabahlari kahvalti yapmadığım zaman gece boyunca emince sabah uyaninca emince süt azaliyor o zaman mama veriyorum.Mama ile meme bir arada olan bebeklerde kaka miktarinda azlık olabiliyormus ama yinede acaba doymuyor mu diyorum.Bugün daha iyi anladım huyunu bebeğimin memede duruyor yatiriyorum uyaniyor aglamaya basliyor o zaman doymamis oluyor.Sizletin tecrubeleri nasıl kizlar?Bende bebegimin poposuna pisik kremi surerken gaz cikariyor her defasinda altini actigimdada çiş yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…