2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canim inşallah korktuğun gibi değildir. Allerjik de olabilir.

H HedefVeBasari gmzl kizlar naptiniz gittiniz mi kontrole? bnm sancilar 20 de.. acilma yok ama yumusamaya baslamis dedi. 1 hafta-10 gün beklemeye karar verdik dogmazsa muayeneye bakip duruma gore suni sancı ya da sezaryen...
Gittim canim tık yok hala .. Nst ye iki defa girdim uyuyodu ilkinde sanci 5lerde10larda hersey normal 3 gunde bir kontrol dedi. Maximum 10 gunumuz var .. Ekstra birsey yapmama gerek var mi dedim pek sicak bakmadi normal hayata devam dedi..

bizde şimdi doktordan geldik ilk defa alttan muayene etti. Sen çok rahat dogurursun catin çok iyi dedi. Haftaya gelir dedi cuma tekrar cagirdi suyuna bakayım dedi. Hareketlerine dikkat et dedi yolladi
Çatilar iyide bebekler durdukca buyucek valla ben ondan korkar oldum doğumu zorlastirmasa bari..

Kızlar suyum geldi sabah 8 den bu yana az az ..yatış yapıldı . Sancı pek Yok . Açıklık aynı.. haber veririm ..dua edin lütfen . Dualarımda sizinle ..
Hayirlisiyla bi avazda alirsin inşallah bebegini kucagina .. Bizler hala beklemedeyiz .. Dualarimiz seninle

bni de bi hafta sonraya cagirdi o kadar bekleyemem dedim tamam ne zaman gelmek istersen gel o vakit dedi. bnm cati da uygun ama acilma falan yok. senin acilman var mi neye dayanarak haftaya gelir dedi??
Canım zaten en son 41+3 desi haftaya cuma 41+2 oluyor bence ona dayanarak dedi.acilma var mı dedim yok ama normal doğum bekle çok kolay olur sana dedi. İlişki önerdi birde yürüme
Gittim canim tık yok hala .. Nst ye iki defa girdim uyuyodu ilkinde sanci 5lerde10larda hersey normal 3 gunde bir kontrol dedi. Maximum 10 gunumuz var .. Ekstra birsey yapmama gerek var mi dedim pek sicak bakmadi normal hayata devam dedi..
Bana ilişki ve yürüme dedi sende yap bence. Gerçi nerde yuruyecwksem
Çatilar iyide bebekler durdukca buyucek valla ben ondan korkar oldum doğumu zorlastirmasa bari..
Yok canım zaten artik bebisler pek kilo almıyor. Gelisimleri tamam olduğu için öyle aşırı büyüme olmuyor korkma bu konudan.

Nişan gelince ya o gün ya ertesi gün ya da 1 hafta sonra Bebek gelirmiş en azından geleceğine işaret etmiş belirsizlikten kurtulmuş olduk böylece her an gelebilir bebişler Benim bel ağrım var şu anda

Insallah hayirlisiyla dogurursun canim. Bel agrisini takip et sanirim dofum yakin senin

Insallah hayirlisuyla dogum yaoarsin canim sende. Sizin doktorlariniz hep birseyler oneriyor yuruys iliski falan. Benimkide hic bsy yapma dedi ya

Firsat buldukca yurumeye calisiyorum bende zaten ama hiç belirti yok aniden gelicek herhalde bizimkiler. Gören hic dogurcak gibi degilsin diyor nazar etselerde dogursam keske
İri bir bebek değil zaten benimki tek sağlikli doğsunlarda nasil istiyorsa öyle gelsin ..sabirsizlandik iyice :))

benim annem yedirmiyor canım tatlı olarak sütlaç ve hurma yediriyor kansizlik icin üzüm ve dalak süt için de bol yeşillik bol su ve tarçın çayı kabızlığa da ıspanak kayısı suyu

Evet dediğin gibi normalmiş. Ama kimse Doğum öncesi gündeme getirmeyince anormal hissettim . Doktor Doğumdan sonra 3 hafta sonra geçmezse gel dedi.. seninkinin düzelmesinede sevindim
bendede iki kez oldu birinde yataktan kalkmıştım doğumun ertesi sabahı birinde de ilk kez lavaboya girmiştim orda klozette oturmadan geldi ama sonrasında düzeldi çok şükür

Kızlar bebeği memeden aldığım an uyanıyor tüm gün bağırıyor. Sütüm geliyor aslında ama açlık mıdır bu??

malesef canım bendede öyle lazere gittiğim yerler bile iyice azalmisken nasil çıktı

Şu anda uyudu sabah 5ten beri hep bi sıkıntılı. Memeden çektiğim an uyanacak biliyorum. Anlayamamak çok zor. Hıçkırıyo da emdikten sonra ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…