Geçmiş olsun canim inşallah korktuğun gibi değildir. Allerjik de olabilir.Yok ara ara değil benimki 3 gün oldu baya baya öksürüyor ayırt edilebiliyor yani şimdi gidiyoruz bakalım inş korktuğum gibi cigerlerde bronşit fln değildir çünkü yeğenim de yaşadık ondan dolayı çok korkuyorum
hayırlısı olsun saglıcakla kucagına al ınsKızlar suyum geldi sabah 8 den bu yana az az ..yatış yapıldı . Sancı pek Yok . Açıklık aynı.. haber veririm ..dua edin lütfen . Dualarımda sizinle ..
Nişan gelince ya o gün ya ertesi gün ya da 1 hafta sonra Bebek gelirmiş en azından geleceğine işaret etmiş belirsizlikten kurtulmuş olduk böylece her an gelebilir bebişler Benim bel ağrım var şu andaCanim benden de 4 gundur nisan geliyor ama hala dogum olmadi :)
Gittim canim tık yok hala .. Nst ye iki defa girdim uyuyodu ilkinde sanci 5lerde10larda hersey normal 3 gunde bir kontrol dedi. Maximum 10 gunumuz var .. Ekstra birsey yapmama gerek var mi dedim pek sicak bakmadi normal hayata devam dedi..H HedefVeBasarigmzl kizlar naptiniz gittiniz mi kontrole? bnm sancilar 20 de.. acilma yok ama yumusamaya baslamis dedi. 1 hafta-10 gün beklemeye karar verdik dogmazsa muayeneye bakip duruma gore suni sancı ya da sezaryen...
Allah yardımcın olsun kolay ve su gibi Doğum olsun inşallahKızlar suyum geldi sabah 8 den bu yana az az ..yatış yapıldı . Sancı pek Yok . Açıklık aynı.. haber veririm ..dua edin lütfen . Dualarımda sizinle ..
Çatilar iyide bebekler durdukca buyucek valla ben ondan korkar oldum doğumu zorlastirmasa bari..bizde şimdi doktordan geldik ilk defa alttan muayene etti. Sen çok rahat dogurursun catin çok iyi dedi. Haftaya gelir dedi cuma tekrar cagirdi suyuna bakayım dedi. Hareketlerine dikkat et dedi yolladi
Hayirlisiyla bi avazda alirsin inşallah bebegini kucagina .. Bizler hala beklemedeyiz .. Dualarimiz seninleKızlar suyum geldi sabah 8 den bu yana az az ..yatış yapıldı . Sancı pek Yok . Açıklık aynı.. haber veririm ..dua edin lütfen . Dualarımda sizinle ..
hepsinin zorlugu var cnm ya en hayırlısı neyse öyle gelsinler.. o günkü muayeneye göre karar verirsiniz artik.. bizi de haberdar et mutlaka..
bn yapiom bi kac haftadır sıcak suyla karnima tutmuom ama..ozluo insan hakkaten :)) cok hurma bana ishal yapio yaa
Canım zaten en son 41+3 desi haftaya cuma 41+2 oluyor bence ona dayanarak dedi.acilma var mı dedim yok ama normal doğum bekle çok kolay olur sana dedi. İlişki önerdi birde yürümebni de bi hafta sonraya cagirdi o kadar bekleyemem dedim tamam ne zaman gelmek istersen gel o vakit dedi. bnm cati da uygun ama acilma falan yok. senin acilman var mi neye dayanarak haftaya gelir dedi??
Bana ilişki ve yürüme dedi sende yap bence. Gerçi nerde yuruyecwksemGittim canim tık yok hala .. Nst ye iki defa girdim uyuyodu ilkinde sanci 5lerde10larda hersey normal 3 gunde bir kontrol dedi. Maximum 10 gunumuz var .. Ekstra birsey yapmama gerek var mi dedim pek sicak bakmadi normal hayata devam dedi..
Yok canım zaten artik bebisler pek kilo almıyor. Gelisimleri tamam olduğu için öyle aşırı büyüme olmuyor korkma bu konudan.Çatilar iyide bebekler durdukca buyucek valla ben ondan korkar oldum doğumu zorlastirmasa bari..
Nişan gelince ya o gün ya ertesi gün ya da 1 hafta sonra Bebek gelirmiş en azından geleceğine işaret etmiş belirsizlikten kurtulmuş olduk böylece her an gelebilir bebişler Benim bel ağrım var şu anda
Canım zaten en son 41+3 desi haftaya cuma 41+2 oluyor bence ona dayanarak dedi.acilma var mı dedim yok ama normal doğum bekle çok kolay olur sana dedi. İlişki önerdi birde yürüme
Bana ilişki ve yürüme dedi sende yap bence. Gerçi nerde yuruyecwksem
Yok canım zaten artik bebisler pek kilo almıyor. Gelisimleri tamam olduğu için öyle aşırı büyüme olmuyor korkma bu konudan.
Firsat buldukca yurumeye calisiyorum bende zaten ama hiç belirti yok aniden gelicek herhalde bizimkiler. Gören hic dogurcak gibi degilsin diyor nazar etselerde dogursam keskeCanım zaten en son 41+3 desi haftaya cuma 41+2 oluyor bence ona dayanarak dedi.acilma var mı dedim yok ama normal doğum bekle çok kolay olur sana dedi. İlişki önerdi birde yürüme
Bana ilişki ve yürüme dedi sende yap bence. Gerçi nerde yuruyecwksem
Yok canım zaten artik bebisler pek kilo almıyor. Gelisimleri tamam olduğu için öyle aşırı büyüme olmuyor korkma bu konudan.
Her defasında ped doldu . Geceden beri sıvı almadığım halde 10 kez ped doldu . Dr söyledi . Evde kahverengi akıntı geldi azıcık . Açılma Yok ama 6 -7 dk da bir sancı geliyorSuyun geldigini nasil anladin canim az az demissin ya
benim annem yedirmiyor canım tatlı olarak sütlaç ve hurma yediriyor kansizlik icin üzüm ve dalak süt için de bol yeşillik bol su ve tarçın çayı kabızlığa da ıspanak kayısı suyuAynen canım maalesef kv habire yedirmeye çalışıyor aç olayım olmamayım fark etmiyor ye de ye diyor
Bir de bizim burda kuymak diye bir gelenek var hergün dayıyorlar içinde de un ve tereyağı var kilolarım gitmeyecek onun yüzünden. Un ne süt yapacak acaba
bendede iki kez oldu birinde yataktan kalkmıştım doğumun ertesi sabahı birinde de ilk kez lavaboya girmiştim orda klozette oturmadan geldi ama sonrasında düzeldi çok şükürEvet dediğin gibi normalmiş. Ama kimse Doğum öncesi gündeme getirmeyince anormal hissettim . Doktor Doğumdan sonra 3 hafta sonra geçmezse gel dedi.. seninkinin düzelmesinede sevindim
malesef canım bendede öyle lazere gittiğim yerler bile iyice azalmisken nasil çıktı22.günüm kanama yok kahverengi akinti var o da cok az dikislerim duseli cok oldu ama vajene yakin yerdeki dikisim acilmisti o hala kapanmadi.kizlar dogumdan sonra benim tüyler hormonlu gibi aşırı derece uzadi birden sizde durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?