2017 Şubat Anneleri

Almıyor benimki emzik beni yaptı kendine emzik alsa biraz rahat ederdim
Benimki de beni emzik yaptı. Sürekli emmek istiyor uyanikken. Emzik de almiyor bi süre emip süt gelmeyince ağzından atıyor. Bazen sinirlerim tepeme çıkıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.
TuRuNCu Canım naptiniz nasıl oldu bebek ameliyat nasıl geçti. inşallah tez zamanda bebeğin sağlığına kavuşur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bu arada sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? ben bu aralar yaptırmayı düşünüyorum doktora da danışarak.

Kizlar bebegi memeye nasil alistircam
Bugun aile hekimligindeki hemsire emmezse sutun azalir biter dedi. Eve geldim acikinca memeyi zar zor 1 saatte fln tutturdum bu sefer de aktif cekmiyo uyuyo fln. Doymadi oyle uyudu 1 saat sonra uyandirdim emzirmek icin yine ayni cabalara ragmen memede uyidu. Ben de kiyamayip 30cc sut verdim yine biberonla. Bana tavsiyesi olan var mi? Bi yandan sarilik etmeyeyim diyorum offf

Sagiyor musun peki canim? Saginca kac cc cikiyor? Benim dunden bugune azalma var sutte. Sagdigim icin anliyorum.

canim iki saatte bir emzir acikmasini bekle bir saatte bir emzirirsen hem dyzgun acikmaz hem uykuya dalar hem de gogsunu bosaltmaz gigus bosalmadikca sut artmaz

kizlar emzik yorumlarinzi okudum ve ben de vermeye karar verdim peki hangi emzigi kullaniyirsunuz
Ben nuk ve chicconun yarım damak şeklinde aldım ama nuk u çok az alıyor sonra atıyor birde silikon uçlu alıcam çok arada sakinleşmesi için alırsa şuan brni çoğunlukla emzik yaptı

ben veriom emzikdoymustr o aslinda senle biraz daha vakit gecirmek istiodur

Sagiyor musun peki canim? Saginca kac cc cikiyor? Benim dunden bugune azalma var sutte. Sagdigim icin anliyorum.
cnm mesela bir saatte zorla tuttrdum diosun ya o arada napiosunuz mama vrrio musun? memeyi bn de ugrasiorum tuttrmak için uykudan uyanmis ve ac ise kesinlikle almiyor acikinca hemen doyurulmak istiyor mama veriorum mecburen kendi sutumu de 24 saatte ne kadar cikio bugun hesaplicm daha ama mesela bgn bi sagdigimda 70 bir diger sagimda 40 cc cikti her iki göğusten cikan süt miktari bu.. arada akan giden de oluyor..tutturma denemelrini karnini doyurduktan bi süre sonra deniyorum sonuc ya basariz ya da aglaya aglaya biraz tutuyor ama uyuyakaliyor sonra..ilacim olsa da kendi basima sursem cnm o durumdayım memeyi almada da en azindan gogsumde uyuyor tenimiz temas edior diye dusunuyorum.. bi de aventin gogus koruyucusunu siparis verdim gelsin bi de onla denicem bakalim..

İşte ben şuan o durumdayım em kus em kus emzik aldıramıyorum agzina ativeriyor hemen
Benimki alıyo ama acikinca atiyo alsa iyi olurdu bende emzik vermem kolay kolay diyodum ama mecbur kaldım

kizlar emzik yorumlarinzi okudum ve ben de vermeye karar verdim peki hangi emzigi kullaniyirsunuz
Ben sıradan bişey almıştım bebedor du galiba 5-6 TL ye alırsa iyisini alırım diyodum ama şuan memnunum alıyo onu en azından sakinlesiyo daha markalı biseye gerek varmı diye düşünüyorum ama yok sanırım o da işimi gördü sonuçta

Canım kaç gunluksunuz bazı bebekler memeyi reddedebiliyo ve 6-7 ayından sonra bile alabiliyor yeğenim öyle olmuştu 9 ayda memeyi normal almaya başladı yengem hep cebelleserek zorla emziriyodu genelde tam uyanmasını beklemeden veriyordu çünkü uyanınca hem aç hem huzursuz olduğu için daha sinirli oluyorlar öyle denemediysen bide öyle dene istersen

Hepimiz öyleyiz gerginiz Can'ım onlar için de kolay degil Yen'i hayata uyum bizde sürekli tartışıyoruz sonra sarılıp öpüyoruz duygu durumlarım çok karışık çok yıprandık ama geçecek biliyorum inananıyorym sende İnan . Ben bir gün bile syrılamam ondan hep istesemde uzaklara gitmeyi hiç cesaret etmedim ams belki size iyi gelebilir

Kizlar merakimdan el pompasi ile göğsümü sağdım 15 dk da 60 ml cikti 24. Gun bugun bizim.. Yeterli geliyordur demi bebeğe ? Bilmiyorum ne kadar cikmasi gerekiyordu.

İnş olmaz bişeycik yeğenim de de aradılar 3. Kanı verdik sonra bı daha aramadilar bazen oluyomus böyle inş hayırlısıyla aranmazsin bi daha dualardasiniz

Aminnn elifcim inşallah

İçim rahatladı biraz canım inşallah dediğin gibi olur bizim de

@renklerguzeldir haklısın canım çok zormuş bedenimin yorgunluğu geçiyor ama aklım hep kızımda

tereyagli ekmek canım üzülme,daha geçen gün ablamın arkadaşını aynen senin gibi üzdüler şu topuk kanı yüzünden sonra birşey olmadiği ortaya çıktı gönlünü ferah tut geçecek. İnanıyorum ben kuzunun birşeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…