İşte ben şuan o durumdayım em kus em kusAynen canım yoksa sürekli emmek istiyo o zaman da burnundan kusuyor fazla geldiği için iyi oldu emzik
Benimki de beni emzik yaptı. Sürekli emmek istiyor uyanikken. Emzik de almiyor bi süre emip süt gelmeyince ağzından atıyor. Bazen sinirlerim tepeme çıkıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.Almıyor benimki emzik beni yaptı kendine emzik alsa biraz rahat ederdim
Sagiyor musun peki canim? Saginca kac cc cikiyor? Benim dunden bugune azalma var sutte. Sagdigim icin anliyorum.canim bnm de öyle meme tutmadigi için mama veriyorum sutumu de ciktigi kadar biberonla verıorum yine... bgn kasikla vereym biberonu unuttueaym dedim kaşık da sıkıntı bogazina batmasi ya da nefes borusuna kacmasi acisindan.. bn de vazgeçtim.. su meme tutmama meselesinden dolayi anneligimi yasayamadm zevkine varamadim kac gündür hayir kafaya taktikca var olan süt de azalacak ya da artmayacak..o yüzden.akisina bıraktım su an daha cok küçükler onemli olan beslenmesi mama verıorum ac kalmiyor cok sukur boyle de buyuyecekler elbet gönül ister cuk cuk anne sütü emsinler ten tene temasimiz olsun falan ama nasip işte.napalim olmuorsa olmuordur kendimi de bebegi de strese sokmak istemiyorum daha fazla...
canim iki saatte bir emzir acikmasini bekle bir saatte bir emzirirsen hem dyzgun acikmaz hem uykuya dalar hem de gogsunu bosaltmaz gigus bosalmadikca sut artmazKizlar bebegi memeye nasil alistircam
Bugun aile hekimligindeki hemsire emmezse sutun azalir biter dedi. Eve geldim acikinca memeyi zar zor 1 saatte fln tutturdum bu sefer de aktif cekmiyo uyuyo fln. Doymadi oyle uyudu 1 saat sonra uyandirdim emzirmek icin yine ayni cabalara ragmen memede uyidu. Ben de kiyamayip 30cc sut verdim yine biberonla. Bana tavsiyesi olan var mi? Bi yandan sarilik etmeyeyim diyorum offf
Ben nuk ve chicconun yarım damak şeklinde aldım ama nuk u çok az alıyor sonra atıyor birde silikon uçlu alıcam çok arada sakinleşmesi için alırsa şuan brni çoğunlukla emzik yaptıkizlar emzik yorumlarinzi okudum ve ben de vermeye karar verdim peki hangi emzigi kullaniyirsunuz
ben veriom emzikKizlar bebegim 5 gunluk. Tam 1.5 sattir emiyor. Birakiyor gazini cikariyorum hala meme ariyor. Uyumak istemiyor bende yoruldum ve yalanci emzik verdimhemen aldi yavrum ama icim parcalandi tekrar emziriyorum simdi. Napsam verip uyuyunca ceksem mi hemen bir seferligine
bn avent gece parlayan emzik kullaniorum seviyor..tutmada problem olmadıBen nuk ve chicconun yarım damak şeklinde aldım ama nuk u çok az alıyor sonra atıyor birde silikon uçlu alıcam çok arada sakinleşmesi için alırsa şuan brni çoğunlukla emzik yaptı
Evet dün gittik fakülteye 3 tüp kan aldılar 15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar inşallah yanlışlık vardır
canim bisi yoktur insallah rabbim hepimizin bebislerine saglik sihat versin annelik zor ismis hakkaten
Sağolun kızlar inşallah birşey çıkmazdün ilk ilacını içirdik yavrum zorla içti gece de hiç uyumadı dua edin bize
cnm mesela bir saatte zorla tuttrdum diosun ya o arada napiosunuz mama vrrio musun? memeyi bn de ugrasiorum tuttrmak için uykudan uyanmis ve ac ise kesinlikle almiyor acikinca hemen doyurulmak istiyor mama veriorum mecburen kendi sutumu de 24 saatte ne kadar cikio bugun hesaplicm daha ama mesela bgn bi sagdigimda 70 bir diger sagimda 40 cc cikti her iki göğusten cikan süt miktari bu.. arada akan giden de oluyor..tutturma denemelrini karnini doyurduktan bi süre sonra deniyorum sonuc ya basariz ya da aglaya aglaya biraz tutuyor ama uyuyakaliyor sonra..ilacim olsa da kendi basima sursem cnm o durumdayım memeyi almada da en azindan gogsumde uyuyor tenimiz temas edior diye dusunuyorum.. bi de aventin gogus koruyucusunu siparis verdim gelsin bi de onla denicem bakalim..Sagiyor musun peki canim? Saginca kac cc cikiyor? Benim dunden bugune azalma var sutte. Sagdigim icin anliyorum.
Benimki alıyo ama acikinca atiyo alsa iyi olurdu bende emzik vermem kolay kolay diyodum ama mecbur kaldımİşte ben şuan o durumdayım em kus em kusemzik aldıramıyorum agzina ativeriyor hemen
Ben sıradan bişey almıştım bebedor du galiba 5-6 TL ye alırsa iyisini alırım diyodum ama şuan memnunum alıyo onu en azından sakinlesiyo daha markalı biseye gerek varmı diye düşünüyorum ama yok sanırım o da işimi gördü sonuçtakizlar emzik yorumlarinzi okudum ve ben de vermeye karar verdim peki hangi emzigi kullaniyirsunuz
Canım kaç gunluksunuz bazı bebekler memeyi reddedebiliyo ve 6-7 ayından sonra bile alabiliyor yeğenim öyle olmuştu 9 ayda memeyi normal almaya başladı yengem hep cebelleserek zorla emziriyodu genelde tam uyanmasını beklemeden veriyordu çünkü uyanınca hem aç hem huzursuz olduğu için daha sinirli oluyorlar öyle denemediysen bide öyle dene istersenKizlar bebegi memeye nasil alistircam
Bugun aile hekimligindeki hemsire emmezse sutun azalir biter dedi. Eve geldim acikinca memeyi zar zor 1 saatte fln tutturdum bu sefer de aktif cekmiyo uyuyo fln. Doymadi oyle uyudu 1 saat sonra uyandirdim emzirmek icin yine ayni cabalara ragmen memede uyidu. Ben de kiyamayip 30cc sut verdim yine biberonla. Bana tavsiyesi olan var mi? Bi yandan sarilik etmeyeyim diyorum offf
Hepimiz öyleyiz gerginiz Can'ım onlar için de kolay degil Yen'i hayata uyum bizde sürekli tartışıyoruz sonra sarılıp öpüyoruz duygu durumlarım çok karışık çok yıprandık ama geçecek biliyorum inananıyorym sende İnan . Ben bir gün bile syrılamam ondan hep istesemde uzaklara gitmeyi hiç cesaret etmedim ams belki size iyi gelebilirBugün tam 1 aylık olduk birazdan aşıya ve kontrole gideceğiz kızlar. İnşallah çok ağlamaz.. dün eşimle ilk defa sinemaya gittik 3 saat kadar bıraktık bebişi. Sinemada foto istedim annemlerden görünce filmin ortasında ben kızımı özledim diye ağladım:))) ilk çıktığımda böyle olmuyordu artık burnumda tütüyor. Demek ki alışıyoruz gittikçe çok şükür. Eşim de lohusa gibi aramız çok gergin. Benim gerginliğimden kaynaklanıyor biliyorum ama elimde değil. 40ından sonra memleketime gitmek istediğimi söyledim o da ağladı nereye böyle benden kaçar gibi diyor. Halbuki ailesinden ve adetlerinden kaçıyorum:/ bir de özlemek iyi gelir gibi geliyor ama sizce bebişi 3 hafta ayırmak kötü mü olur babasından?? Zaten erkekler geç adapte oluyor bebişe içim çok rahat değil o yüzden. Ya bağları gevşerse diye tedirginim. Belki 1 haftalık giderim ama arabası eşyaları 1 hafta için o kadar yorgunluğa değer öi bilmiyorum. Bir şey söyleyin:/
Evet bende aynen dedigin seyleri yasiyorum. Benim kizimda emzik tutmuyo.İşte ben şuan o durumdayım em kus em kusemzik aldıramıyorum agzina ativeriyor hemen
İnş olmaz bişeycik yeğenim de de aradılar 3. Kanı verdik sonra bı daha aramadilar bazen oluyomus böyle inş hayırlısıyla aranmazsin bi daha dualardasiniz
tereyagli ekmek cnm inş birşey yoktur oğlumda bizden üçkez aldılar birşey çıkmadı inş sizinde öyle olur birşeycik çıkmaz internet te çağırılıp birşey çıkmayan da çok kişi var Allah'ın izniyle ben o dönem epey araştırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?