2017 Şubat Anneleri

TuRuNCu kuzum ya cok zor şeyler gecirmissin gozlerim doldu rabbim yardimciniz olsun yavrun tez zamanda toparlar inşallah annelik guclu olmayi gerektiyor ki bnce sen de bebegin de cok guclusunuz.. dualarimiz sizinle...

Allah hepinize kolaylik versin.gulerek saglikla huzurla buyutun yavrularinizi..okuyup okuyup duygulaniyoruz bizde iste..yavrusu hasta olan annelerimiz icin uzuldum Allah acil sifalar nasip etsin insallah

Bugun tam 2 saat boyinca uyandirmayi denedim. Uyanmadi emziremedim yine biberon verdim. Kisir dongu...
aynilarini yasadim inanki bir saat ugrasirdim uyansin diye altini acardim silerdim yuzunu nemli bezle silerdim topugunu sıkardim burnunu da ama hic vazgecmedim zorla da olsa uyanir 3 4 dakika emer uyurdu sonra sonra o uyanmaya basladi sabret olacak canim hic uzme kendini hep inan ben uyandirma esnasinda bildigim be kadar dua varsa okurdum sen de dene hem de seni rahatlatir

offff canim icim yandi resmen rabbim evladini sana bagislasin ilk ve son acisi olsun insallah allah sana da guc kuvvet versin dirayet versin canim ben okumaya dayanamadim sen bunlari yasamaya nasil dayanabilirsin ki ...allah im kimseyi evladinin acisiyla sinamasin dermansiz dert vermesin.

TuRuNCu Canım yaşadıkların bi anne için çok ama çok zor.. içim sızladı.. sizin için elimizden gelen tek şey dua etmek.. rabbim yardımcınız olsun.. şifalar versin, bu zor zamanları unuttursun inşallah......

Ay kafayi yiycem. Sut simdilik yetiyo cnm. Ama emmezse azalacak. 3 saatte bi sagiyorum. Onu doyuruyor iste.

Sagol cnm. Zor valla yenidogan bakimi

Kızlar sizlere hayranim gercekten bu kadar vakti nasıl bulupta düzenli takip edip konulara günlük cevaplar veriyorsunuz...Ben çocuk uyudu mu hangi isin ucundan tutayim ,yemeğimi yapayim sasiriyorum.Gün cok cabuk bitiyor.1 aylik kontrolümüzu olduk.Saliala dr birsey sormuyor canim ben aklimdakileri sordum.Boy kg bas cevresi ağız makat ve vajen muaynesi falan bakti hepsine.Gaz icin masaj yöntemi gösterdi.Gaz damlası onerdi.biogia aldim.
Gelelim sorulara;
1-Yuzundeki sivilceler neden oluyor?
Yuzunede banyo sonrasi bebek yagi surmem gerekiyormus.Sac,kas hepsine.
2-Popodaki catlak icin popoya bezi kapatırken kremden sürmem lazim.
3-Yanaklarının soğuk olmasi üşüdüğü anlamina gelmezmis.Usudugunu sadece göğüsten yada sirttan anlayabilirmisim.
4-Sürekli emme isteği acliktan değil gazdanmis.Mama vermemekle hata etmemisim iyi kg almis.kalca us cekiyorlar kizlar 1 ay kontrolünde
Aklima gelenler bunlar geldikce yazarim.

Biberonu cok guzel aliyo canimm almaz mi. Ay aglarken uyuyakalmisim simdi yine basladi maraton..

Canım bana Hastanede mama takviyesi yapmak zorunda kaldigimda direk biberonla verdirmedi ebe. Enjektorle mamayi memeye azar azar damlatarak memeyi emmesini sağladık. Denemediysen bi dene istersen belki biberondan vazgeçer. Henüz geç kalmış sayilmaz sin. internette Tomris in emzirme notları ve Emzirme Kampı diye yazılar car. Dün de yazmıştım burda. İstersen bi oku motivasyonunu artar belki.
@TuRuNCu canim yazını okuyunca çok üzüldüm Allah yardimcin olsun. İnşallah çektiğin acıların mukafatini bebeğinin sağlığına kavusmasiyla fazla fazla alırsın.

Kaka artık dolu dolu olmazmis arada olurmus.Bezi daha öncede demistim bulasik bulasik ama idrar bez doluyor agirlasiyor diye.Doydugunu idrardan anlayabilirmisim.Ilk gunlerdeki gibi günde 7-8 kez kaka yapmazmis.

Canim ben prima kullanıyorum mavi paket 2 numaraya geçtim artik.Islak.mendilde uni bayb pamuk mendil yenidogandan uni bayb sensitive gectim.3 numaraya cocugun gelişimine göre gecersin bence kg göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…