2017 Şubat Anneleri

Kızlar sütüm az az az ne yapcam mama vermiyorum günde bir kereye mahsus sagıp veriyorum biberonla.. Emdikten hemen sonra sagınca 25 cc çıkıyor.. Yavrum doymuyor mu az sütle mi doyuyor bilmiyorum önerisi olan
Canım doymadigini dusunuyosan mama takviyesi yap hem kendine hem bebeğe eziyet etme her insanın süt u aynı olmaz böyle stres yaptıkça iyice azalır Allah korusun doymadigini zaten belli eder onu hissettiğinde e mama ver bişey olmaz ki aç kalmasından iyidir

elifcim kilo verme kilon cok iyi olmus kızlar bende iştahsızlık var iki haftadır sıkıntılardan kilo cok gidiyor tartılmadım ama belli bide halim yok sütümden önceden tişört ıslanırdı artık göğüslerim yumuşadı iki öğün bile dogru dürüst yemiyorum napıcam böyle

bide karnım iniyor ama yumuşak garip bi yapida ve o siyah cizgi koyulasti göbek deliği ve çevresi de koyulasti nasil düzelicek bunlar

merhabalar ben mart annelerindenim doğumum yakın aranızda lansinoh çiftli elektrikli pompa alan ve kullanan oldu mu kimisi iyi demiş kimisi kötü o kadar para verip elimde patlasın istemiyorum kullanan var mı acaba
Meraba bende tekli elektrikli var.
Memnunum.
Aynı anda çift tarafı sağmanın çok verimli olmadığını duymuştum.
Oyüzden bence yaklaşık yarı fiyatına tekliyi alın.

:) Valla 72-73 le doğuma girdim en son 61 e düşmüştüm daha dusermiyim bilmiyorum iştahsızlık bende de var kahvaltı ekmek türü şeyler hiç yiyesim gelmiyo gerçi süt e faydası yok bunların da yediğim hep komposto sütlü çorbalar fln onu da bi kaç gündür hiç yiyesim olmuyo

bide karnım iniyor ama yumuşak garip bi yapida ve o siyah cizgi koyulasti göbek deliği ve çevresi de koyulasti nasil düzelicek bunlar
Aynı şeyi ben sorcaktim o çizgi iyice koyulasti ve göbek bölgesi iyice esmer hatta baya kahvemsi bi hal aldı ve bende hiç memnun değilim acaba düzelir mı zamanla rengi karnin inmesi ve yumuşacık olması benim doğum sonrası da olmuştu cıvık gibiydi böyle dokununca korse kullanmaya başlayınca düzelmeye başladı takmiyomusun korse fln

merhabalar ben mart annelerindenim doğumum yakın aranızda lansinoh çiftli elektrikli pompa alan ve kullanan oldu mu kimisi iyi demiş kimisi kötü o kadar para verip elimde patlasın istemiyorum kullanan var mı acaba
Ben teklisini kullanıyorum genel olarak memnunum ama diğerlerini bilmediğim için bişey diyemem

Bende korse takıyorum karnim kalmadi diyebilirim ki cok yoktu zaten karnim. Ama kapkara yaaa

Bende ılık su kullanıyorum ama halen ağrılarım devam ediyor off
Gobegim doğum sonrası hemen indi şaşırdım hatta doğumdan sonraki gün annem korse taktırdı düz duruyor ama süt için zorla yediriyorlar bana ve 1-2 kilo aldım sanırım

Kalkanin ustunde gunluk 1 saat kullanin fln yaziyo? Benim uclari yara oldugundan takiyorum pede yapisiyo yara. Ama sut akmiyo. Bideo icindeki silikon gibi olan kismi takiyor musun ben takmiyorum. Ne ise yariyo. Uzun sure takmak zararli olur mu ki

Bakmadım canım üstüne ama beni rahatlatıyor. Yara YÖK ama pedler yapışıyor ve rahatsız ediyor arada bir öyle rahatlatıyorum zararı olacağını sanmıyorum ama Kalkan'a daha çok akıyor gibi geliyor pede o kadar birikmiyor. Ben her iki kısmı da takıyorum

Ben ninni açıyorum çok fayda ediyor

Maşallah sana kız hiç doğurmamış gibisin. Bende Kocaman bir göbek var ah sezeryan Doğum ahhhh

insanin kafasi rahat olmayınca boşuna senin kuzun nasil oldu nezaman çıkar düzelme varmı canım hırıltı bizdede başladı iki gündür bazen belirgin oluyor bazen kayboluyor hapşırıp iki gün içinde 5 kez falan öksürdü artmasın diye napıcam şaşırdım

annem ikinci hafta çarşaf sardı şimdi birşey takmıyorum ama korse alicam bende dün doktora sordum oda takabilirsin kanama azalmış ve rahim toparlanmış nasılsa dedi ultrason sonrasi

Aynen canım günlerdir ne çekiyorum kuzum inş yarın yada ctesi çıkacak bakalım bugün oksijeni de kesmiş Dr u kendi halinde bi sorun çıkarmamış inş yarın filmine göre degerlendircek bakalım hırıltı hapşırma öksürük varsa bi gotur istersen canım bu ara salgın varmış ve bi çok bebek aynı şeyden yatiyo Allah korusun

annem ikinci hafta çarşaf sardı şimdi birşey takmıyorum ama korse alicam bende dün doktora sordum oda takabilirsin kanama azalmış ve rahim toparlanmış nasılsa dedi ultrason sonrasi
Bizde ilk çarşaf la sardikta yatarken kalkarken fln toplandı rahatsız etti 5. Gün kontrolüm de Dr giyebilirsin demişti hemen giydim ama dikisleri acitti sonra başka bi korse aldım baya toparladı bakalım alttan giymeli olmasa da sadece karın bolgesi için var

Sağol canım evet sezeryan da biraz daha kaliyo ama korseyle toparlayabilirsin biraz daha iyileş te :)

Bende korse takıyorum karnim kalmadi diyebilirim ki cok yoktu zaten karnim. Ama kapkara yaaa
O karalık bende var saniyodum sevindim yalnız olmadigima annem niye öyle deyip duruyodu çünkü inş geçer zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…