2017 Şubat Anneleri

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz...
Bu günleri bi an önce unutmak istiyorum.
Psikolojik olarak çok etkilendiğim için ara ara ağlamalarım oluyor.
İnşallah en kısa zamanda toparlanırım

Oğluşum ise çişini yaptıkca ağlama krizine giriyor. Morarıp sesi kısılana kadar ağlıyor.
Böbreğinden idrar yoluna stent takıldı darlığın giderilmesi için. O yüzden bir müddet her çiş yaptığında çok acı hissedecekmiş...

İnşallah bu günlerde geçer gider en kısa zamanda...

inşallah bian önce toparlar yavrun sütun şifa olsun minige duamız sizinle

Canım kimseye gaz vermeyi sevmem ama senin eşin tam sopalik kusura bakma burdaki samimiyetimize dayanarak söylüyorum. İnsan ailesiyle eşi arasında denge kuramaz mi ya. Eşinin güzel bi derse ihtiyacı var. Ailen yakinsa kimseyi takma git biraz orda kal tabi durumunu bilmiyorum öyle bir imkanın var mı. Eşine de düşünmesi için zaman ver. Siz kaç kere boşanma eşiğine gelmissiniz esin hiç mi ders çıkarmıyor kendine. Galiba senin ciddi olmadığını düşünüyor. Valla senden ve bebegin den daha değerli kimse yok hayatta. Yeni doğum yapmış birine bu kadar eziyet edilmez. Bunlarda Allah sevgisi yok anladık da korkusu da yok anlaşılan

Arkadaşlar doktorum doğumdan sonra çok sıkı olmayan bi korse kullan dedi ama 2 hafta oldu doğum yapalı fırsat bulup alamadım bi de bu korse falan konusunda çok bilgisizim önereceğiniz bi marka korse varmı.şimdiden tşk.

TuRuNCu tez zamanda atlatirsiniz insallah bu zorlu süreci. Çok stres olup bebeğe bunu yansitmamaya çalış canim bebekler hissediyor ve daha da huzursuzlaniyorlar. Evt demesi kolay diyeceksin ama bu süreç bi şekilde yaşanacak sen elinden geldiğince güçlü Ol ki bebegin de güçlü olabilsin m

Ben nbb nin alttan giymeli olanını aldım şimdilik iyi gibi bakalım

tereyagli ekmek canım inşallah sonucu iyi çıkar kızının dua edicem minik elife

İnşallah canım Allah razı olsun :)

Sağol canım evet sezeryan da biraz daha kaliyo ama korseyle toparlayabilirsin biraz daha iyileş te :)

Aynen canım... ilk kontrolden sonra Doktorum korse giyebilirsin dedi ben de hemen giydim fayda etti ama dikişlerim çok acıdı belki ondan iyileşemiyorum bir türlü inşallah öksürük de dikişler de geçerse bu göbek gidecek

Olabilir bana da ilk kontrol de izin verdi eve geldim hemen giydim bide üstüne tamamen oturdum 5. Günde sonra yine acimaya başladı şuan da yine ara ara acıyo bende tez canliligima veriyorum az daha sabır edemedim biseyler için

Canım çok sıkkın darlandim hamileliğim de yasayamadim hamilelik nazi yapamadım kimselere şimdi lohusayim ama onu da yasayamiyorum kimse de anlamıyo sanki doğum yapan lohusa olan çevremde kiler benden daha çok alinganlar benden daha çok surat yapiyolar biseye kiiii şuan bide bebeğim hastanede neden böyle ki anlamıyorum

Aha ayni ben psikolojim yerlerde aksam iki kere sebepsiz aglama krizi tuttu her zamanki gibi ilgi bekliyosun gosteren yok lohusa onlarmis gibi ilgiyi bekelyen cok sonra niye onu yaomadin bunu yaomadinlar sonra muanatsinlar anam ne cektim ben ateslendim sezeryan pesi sabaha kadar sutum gelmedi nokta kadar bile sika sika goguslerimi canim cikti bide eve gelince millet nazini cektim kendinden bile uygulamayan kisielrden akillar duymaya basladim cok uygulamislar gibi bana akil verenler oldu anam yok bebege sunu yap bide bagtil bagtil tavsiyeler cok suku hepsi gitti gitseler ne yazar arayip akil veriyolar delirtiyolar beni bicak degen vucudun huyu degisirmis ben acayip sinirli oldum ya artik hatir etmiyorum valla kusura bakmasin kimse olan benim kizima oluyo benim hissetrigim cektigim huzursuzluk kizima geciyo sutumle kizimda huzursuz oluyo bendr kulaklarimo tikadim ve hatir etmiyorum kadin olmak cok zor ya hele insanalrla ugrasmak ama sorsan evde ne yapiyosun oluyo kocalarda boyle deyince sinirler bayagi geriliyi ya onlar disarda bi iste calisiyolar biz evde on iste uc bes kisiyle ugrasiyolar bizse hic degismeyen gitmeyen surekli burnumuzun dibinde olup laf kalabaligi yapan insanalrla ugrasiyoruz allah yardimcimiz olsun ya cok bunaldim cokkk gece rahatsizlandim kimsnein bi tarafinda degil bi esim sagolsun gerisi cop

ailem yakın ama gidersem bunu çok büyük sorun eder diyerek cesaret edemiyorum

Kizlar benimki gibi bebegi uykudan uyanmayan var mi? Ne yapuyorsam uyanmiyor. Sariligi yok. Ne zaman duzelir uyanmaya baslar 1 haftalik daha.uyansa emecek aslinda ama uyurken ememiyor malesef

a
biz de kayinvalide ile kalcaz bgn ilk bakalim insallah bi soru cikmaz biraz gerginim ama hayrlisi bir an once bebis buyusun de esimle cocugumla kalaym istiorum

al bnden de o kadar bebegin yaninda kim kalacak mevzusundan bile herkes gerildi bir an once alisaym de herkes kendi hayatına dönsün istiyorum

Kizlar benimki gibi bebegi uykudan uyanmayan var mi? Ne yapuyorsam uyanmiyor. Sariligi yok. Ne zaman duzelir uyanmaya baslar 1 haftalik daha.uyansa emecek aslinda ama uyurken ememiyor malesef
Benim kide bu gece bir haftalık olacak son üç gündür öyle sarılığımız yok ama gündüz hep uykuda ben altını açıyorum ıslak mendil deyince popoya hemen uyanıyor cnm o sırada kakada yapıyor sonra ağlayıp aranıyor emmeye geçiyoruz meme de uyuyor ama yarım saat tutuyorum meme de dinleniyor devam ediyor yutkunma sesinden anlıyorsun elleri ne dokunuyorum memede uyurken ayaklarını gıdıllıyorum

al bnden de o kadar bebegin yaninda kim kalacak mevzusundan bile herkes gerildi bir an once alisaym de herkes kendi hayatına dönsün istiyorum
Benimki öyle de değil kuzum aslında annemler doğumdan iki hafta önce geldi çok şükür ki gelmişler ve iyi ki varlar çünkü ne KV ne kp bebekten noldugu dan doğru dürüst haberleri bile yok bi haftadır bebeğim hastanede kp köy derdinde Kv de bı kez aradı ağzının ucuyla sordu kapattı sonra daha ses seda yok annemlerin yanına bile naptınız demeye gelmedi dünden önceki akşam geldiler bana hiç naptın geçmiş olsun bile demedi o da hastaymış bende ona demedim valla severdim KV yi ama bu defa çok zoruma gitti el kadar bebeği bile sormamasi acayip soğudum daha da gelmesin sevdirmem de yavrumu kolay kolay artık neyse ki yanı öyle kim kalacak kim gidecek sorunu olmadı annemler herseyime yetişti diyorum ya iyiki gelmişler napardim yoksa bebek hastane de tek başıma bilmiyorum ama annem arada sebepsiz kırılıyor babam desen noldugu nu bile anlamadan surat yapiyo mesela dün akşam dayı gelini aramış naptınız bakamadiniz mı bebeğe diye bende sinirlendim odama doğru söylenerek geldim vay efendim ben niye soylenmisim akşamdan beri babam da surat ağlayıp durdum akşam çünkü bu ara bu yorumlardan çok sıkıldım bebeğim hastaneye yattı eşimin teyzesi ariyo sigara mı içtiniz bebenin yanında naptınız diye heeee deseydin dedim içtik bı iki de ona verdik diyeydin dedim sonrasında usuttunmu naptın niye hasta ettin bakamadinmi vs vs iyice kafamı berbat ettiler ben zaten suçluluk hissediyorum yetemedim mı koruyamadimmi acaba diye bide bunlar iyice bunaltti beni

Puuuffff dolmuşum ne uzun yazmışım öyle

benim kv öyle kussa sütun soğuktur soğuk geçmiştir hapşırsa anne karnında soğuk aldi kesin gözü iltihaplan kızarmış dikkat etmedim süt devirdim göğsün değdi gazi var yediğin yaptı isilik oldu yumurta yiyorsun annenin ormesini giydirdin ondan oldu deyip duruyor yahu o ormeler anti alerjik pamuk tuysuz odada eşime ağzıma geleni saydım çocugçocuğa önce giydiriyon dedi odada yok iki kat var citcitlisi var hirkasi var pamuk kundağı var dedim ertesi gun kalin giydiriyon ondan terledi demeye basladi o gun bi kat kadife vardi tek yok ustu tek kat dedim sırf beni suçlamak için ugrasiyor her fırsatı kolluyor sinir oluyorum esim de annemi biliyon dile var sende dikkat et biraz kalın giyim yumurta yeme emzirirken dikkat et dedi doktorun yanında özellikle gözü niye kizardi dedim üstü ince mi dedm duysun diye kocama

kizlar süt sagiyoruz ya mesela hepsini vermiosaniz napiosunuz mesela ikiye bölünce dolaba mi koyuyosunuz cunku 3 saat falan oda sicakliginda bekler dio. bi de oda sicakliginda duran bu sutu ayrica bibrronla sıcak suyun içinde ilitio musunuz bnce soguk oluo çünkü ilk oda sicakligndaki haliyle vermistik icmek istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…