Bizim göbek 12. Gün düştü 13. Gunden itibaren genelde 2 günde bir yikiyoruz. Tabi bazen 3 4 gün de oluyor.Öyle diyorlar evet Cnm .. gözlerine bakıyoruz valla 1 damla fazla içsin , 5 dk fazla uyusun diye
Kızlar siz kaç günde bir yıkıyosunuz bebeği? Biz 14 günlük olduk haftada şuan 2 kez ..
Birde göbeğimiz 2 hafta oldu düşmedi . Hemşirenin kesmesine bağlı deniliyor ne derece doğru acaba? Kimi 3 günde kimi 20 günde düşüyormuş
Bizimde 12. Gün bir kez yıkayabildik göbeğimiz düşmedi cnm birde sağlık ocağı göbek çukur değil dışarı sarkık dr gösterin dedi alkolle temizliyor Muş'unuz ?Öyle diyorlar evet Cnm .. gözlerine bakıyoruz valla 1 damla fazla içsin , 5 dk fazla uyusun diye
Kızlar siz kaç günde bir yıkıyosunuz bebeği? Biz 14 günlük olduk haftada şuan 2 kez ..
Birde göbeğimiz 2 hafta oldu düşmedi . Hemşirenin kesmesine bağlı deniliyor ne derece doğru acaba? Kimi 3 günde kimi 20 günde düşüyormuş
Bizimkiler denk gelmiş demekki :)Merhaba evet benim midem çok yandı ve oğlum saçlı doğdu. Ayvayı da çok yemedim ama yedim oğlumun gamzesi var
Aynen canım büyüdükçe mide genişliyor galiba o yüzden bu ara benimki öyle burundan gelene kadar kusmuyo pek ama yine de kusuyo yine de banyo olayı da ben bı 5.gun bi yikamistik sonra hastaneye yattı dünden önceki gün yikadik yeni tedaviden çıktığı için korkuyom benÖyle diyorlar evet Cnm .. gözlerine bakıyoruz valla 1 damla fazla içsin , 5 dk fazla uyusun diye
Ben çay kaşığıyla veriyorum d vitamini ni denedinmi öylemete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.
Ben de zorlanıyorum d vitaminini verirken kaşık iyi fikirmis deniyim ben de.Ben çay kaşığıyla veriyorum d vitamini ni denedinmi öyle
ben gece hiç değiştirmiyorum..böyle alışırsa tuvalet alışkanlığı da kolay kazanılıyormuş..pişik olmadı çok şükürBen 1 2 dk kaynar suda bekletiyorum canim.
Bizde böyle bir düzen söz konusu değil. Emmesi düzenli değil doğaçlama. Uyku desen öyle Memede uyuyor kimi zaman 5 dk 10 dk kimi zaman 2 3 saat. Altını ben 2 3 saati gecirmiyorum pisik olmasın diye. Sadece gece bazen 4 5 saati bulabiliyor uykudan uyandirmayayim diye. Belki 2 aydan sonra bu program yapılabilir ama şimdi imkanı yok yapamam.
ben de uygylayamıyorum kiPehh ne hoş ne hoş.benim kız tuvalete gitmeme bile fırsat vermiyo yaaaa
Bende oyleyim.2 3 ay boyle gecicek sanirimKizlar bisey sorcam merak ettin . benm.esim işe erken gittigi icin dogum yaptığımdan beri baska odada uyuyor oğlumuz gece uyandigi icin böyle olan var mi ben tek miyim
Aynen canım ben hep öyle veriyorum yoksa damlatmak uğraştırir :)Ben de zorlanıyorum d vitaminini verirken kaşık iyi fikirmis deniyim ben de.
Bazen bunun yanlis.oldugunu.düşünüyorum ama işe de uykusuz gitsin istemiyorum kafam.karisiyo sonraBende oyleyim.2 3 ay boyle gecicek sanirim
Bizde oyleyiz. Eşime ben teklif ettim ayrı yatmayiKizlar bisey sorcam merak ettin . benm.esim işe erken gittigi icin dogum yaptığımdan beri baska odada uyuyor oğlumuz gece uyandigi icin böyle olan var mi ben tek miyim
kızlar simdi sütü sagdik ya mesela oda sıcaklığında duruo 1 saat ya da 2 saat sonra bebise vericez o zaman kendi sicakligigla mi veriosunz yoksa sicak suyun içinde biraz ilitio musunuz?
Kızlar selam ... bebeğim ağzından bazen sütü çıkarıyordu . Kusma gibi değildi . 9 günlükken yattığı yerden ki bu kusma idi sanırım . Daha 2 haftalığız ve dün eşim beşiğinde sallarken bayağı kusmuş. Paniktenmi bilmiyorum burnundan dahi geldi diyor . Dediğiniz
gibi gazmı? Üşütme olabilirmi ?
mete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.
Kizlar bisey sorcam merak ettin . benm.esim işe erken gittigi icin dogum yaptığımdan beri baska odada uyuyor oğlumuz gece uyandigi icin böyle olan var mi ben tek miyim
İvo biz küçüğüz sizden ama ben kendim kimyon demleyip içiyorum birde kendim yanındayken yüzüstü yatırıyorum iki gündür derin uykuya dalıyor bu arada kendi gazını zorla çıkarıyor sonra düz çeviriyorum uyku süresi en azından 1 saati buldu reflü yastığı hava alıyor diye oğlum hep öyle uyumuştu kızımda da işe yarıyor gibiKimyon çayı evde mi yapıyosun canım
Nası bişey tam olarak
Bi de sen mi içiyosun bebeğe mi içiriyosun
Ben bu.konuda ciddi anlamda.rahatsiz.da.oluyorum çünkü ilk bebegimiz simdi gaz sancisi sonra.dis.sancisi.bu.hep boyle.mi.gidecek.diye de.dusunmekteyimBizde oyleyiz. Eşime ben teklif ettim ayrı yatmayi
Eşim ayrı yatmak istemedi ama bi yandan da uykusuz kalınca kabul etmek zorunda kaldı. Sabahları araba kullanıyor korkuyorum uyuyakalir diye. O yüzden ayrı yatmayi daha uygun bulduk. Sadece haftasonları beraberiz.
Birkaç istisna olabilir belki ama ilkinde hiç ayırmadık yatakları şuan oğlum babasıyla yada benimle uyumak istiyor kardeş gelince onu uyuyunca yine yanıma geliyor faydası oluyor mu hayır yardım istemiyorum ama ayrı da yatmasını istemem alışkanlık yaparBen bu.konuda ciddi anlamda.rahatsiz.da.oluyorum çünkü ilk bebegimiz simdi gaz sancisi sonra.dis.sancisi.bu.hep boyle.mi.gidecek.diye de.dusunmekteyim
Bu arada kaç gündür sorcam sorcam hep unutuyom alakasız olacak ama doğum yaptığım günden beri merak ediyom soriyim bari :) hanı bende dahil su midesi çok yanan arkadaşlar vardı ya bebekleriniz çok saçlı mı doğdu :) birde çok ayva yiyen arkadaşlar bebekleriniz gamzeli mı :)
Bebegiyle disari cikan kizlar bana akil verin. Havalar guzel bende bebegimle gezmek istiyorum ama aglarda susturamazsam diye tedirginim. Napmaliyim sizce. Birde emmek isterde emzirecek yer bulamazsam diye korkuyorum.
Mide yanmam yoktu ama baya saçlı doğdu benim kuzucuk.:)
Ayvayı da bol yedim ama gamzemiz yok. Onun yerine bir çift boncuk gözümüz var :)
Eşimin gözler ela ,benim gözler kahve. İkimizinde 2 nesil geride var renkli göz ama ona rağmen bizim iki bebede maviş oldu :))
bn de aventin biberonunu kullanıorm cok memnunuz..
bi de kizlar gogus ucu olmayanlar için aventin kelebek uclari bnde ise yaradi sonunda tuttrdk memeyi cok şükür doymak icin degl keyfi emior şimdilik yine mama istior ama olsun..aventin emzik biberon kalkan ve kelebek ucu hepsnden memnunum.
Annemin rahatsızlığı vardı her sabah 7de geliyor eşim işe gitmeden yalnız kalmayalım diye. Uykusuzluk rahatsızlığını tetikledi bugün çok kötüydü. Haftaya zaten istanbula dönecek yapayalnız kalacağım kızımla. Biliyorum zaten iyi bile durdu. Yarın da kv gelecek erkenden severim kendisini ama onlarla uzun vakit geçirmek istemiyorum niyeyse. Bugün kızımla yürüyüş yaptık sonra kahve içtim dışarda o uyurken. Galiba üşütmüşüm tüm gece ağladı ve kustu. Sürekli memede olmak istiyor hiç böyle olmamıştı. Yıkadık emdi kustu. Sütümü sağmıştım onu verdim tekrar kustu. Üstünü değiştirdim kustu. Ve sürekli ağlıyor bas bas. Eşim de uykusunun arasında öfleyip durdu ben de içerdeydim. O kadar üzüldüm ki buna. Durmadan ağlıyorum bugün zaten çok yalnız hissediyordum kendimi bu da tuzu biberi oldu.. lohusalıktan herhalde kendini evladıyla yalnız hisseden var mı?
kızlar simdi sütü sagdik ya mesela oda sıcaklığında duruo 1 saat ya da 2 saat sonra bebise vericez o zaman kendi sicakligigla mi veriosunz yoksa sicak suyun içinde biraz ilitio musunuz?
D vitamini cam şişe olduğu için bende zorlandım sonra çözüm buldum sırıngaya vitamini koyuyorum öyle ağzına damitiyorum sonra kalanı şişeye tekrar bosaltiyorummete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?