2017 Şubat Anneleri

Bizim göbek 12. Gün düştü 13. Gunden itibaren genelde 2 günde bir yikiyoruz. Tabi bazen 3 4 gün de oluyor.

mete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.

Bizimde 12. Gün bir kez yıkayabildik göbeğimiz düşmedi cnm birde sağlık ocağı göbek çukur değil dışarı sarkık dr gösterin dedi alkolle temizliyor Muş'unuz ?

Aynen canım büyüdükçe mide genişliyor galiba o yüzden bu ara benimki öyle burundan gelene kadar kusmuyo pek ama yine de kusuyo yine de banyo olayı da ben bı 5.gun bi yikamistik sonra hastaneye yattı dünden önceki gün yikadik yeni tedaviden çıktığı için korkuyom ben

Ben çay kaşığıyla veriyorum d vitamini ni denedinmi öyle

ben gece hiç değiştirmiyorum..böyle alışırsa tuvalet alışkanlığı da kolay kazanılıyormuş..pişik olmadı çok şükür

Kizlar bisey sorcam merak ettin . benm.esim işe erken gittigi icin dogum yaptığımdan beri baska odada uyuyor oğlumuz gece uyandigi icin böyle olan var mi ben tek miyim

Pehh ne hoş ne hoş.benim kız tuvalete gitmeme bile fırsat vermiyo yaaaa
ben de uygylayamıyorum ki benim kız uyumuyorsa yatmak istemiyor asla hep kucakta olmak istiyor..bu kadın uyku saatinde uyumasa da yatırıyor yatağa..bebe de saf saf bakıuor etrafa

Kizlar bisey sorcam merak ettin . benm.esim işe erken gittigi icin dogum yaptığımdan beri baska odada uyuyor oğlumuz gece uyandigi icin böyle olan var mi ben tek miyim
Bizde oyleyiz. Eşime ben teklif ettim ayrı yatmayi
Eşim ayrı yatmak istemedi ama bi yandan da uykusuz kalınca kabul etmek zorunda kaldı. Sabahları araba kullanıyor korkuyorum uyuyakalir diye. O yüzden ayrı yatmayi daha uygun bulduk. Sadece haftasonları beraberiz.

kızlar simdi sütü sagdik ya mesela oda sıcaklığında duruo 1 saat ya da 2 saat sonra bebise vericez o zaman kendi sicakligigla mi veriosunz yoksa sicak suyun içinde biraz ilitio musunuz?

Kaynamış su da ılıtıyorum 1 -2 dakika

Üşütme değil canım ,fazla emdiği için kusuyor..

Kaşığa damlatıp verebilirsin.

Eşim ne ilk çocuğumda ne de şuan da hiç ayırmadı yatağını.
Geceleri bazen bi isteğim oluyor veya sabaha karşı 6 gibi emzirip altını değişiyorum. Gaz çıkarma ve uyutması için veriyorum ,ben 1-2 saat daha uyuyorum böylece

Kimyon çayı evde mi yapıyosun canım
Nası bişey tam olarak
Bi de sen mi içiyosun bebeğe mi içiriyosun
İvo biz küçüğüz sizden ama ben kendim kimyon demleyip içiyorum birde kendim yanındayken yüzüstü yatırıyorum iki gündür derin uykuya dalıyor bu arada kendi gazını zorla çıkarıyor sonra düz çeviriyorum uyku süresi en azından 1 saati buldu reflü yastığı hava alıyor diye oğlum hep öyle uyumuştu kızımda da işe yarıyor gibi

Ben bu.konuda ciddi anlamda.rahatsiz.da.oluyorum çünkü ilk bebegimiz simdi gaz sancisi sonra.dis.sancisi.bu.hep boyle.mi.gidecek.diye de.dusunmekteyim

Ben bu.konuda ciddi anlamda.rahatsiz.da.oluyorum çünkü ilk bebegimiz simdi gaz sancisi sonra.dis.sancisi.bu.hep boyle.mi.gidecek.diye de.dusunmekteyim
Birkaç istisna olabilir belki ama ilkinde hiç ayırmadık yatakları şuan oğlum babasıyla yada benimle uyumak istiyor kardeş gelince onu uyuyunca yine yanıma geliyor faydası oluyor mu hayır yardım istemiyorum ama ayrı da yatmasını istemem alışkanlık yapar

Benim de yanıyordu seninki kadar fazla değildi ama. Kızımın saçları resmen ensesini kapatıyor ayva da zorla bir dilim yemiştim ağzının kenarında varla yok arası bir Gamze var bolca yemek lazımmış demek ki

Bebegiyle disari cikan kizlar bana akil verin. Havalar guzel bende bebegimle gezmek istiyorum ama aglarda susturamazsam diye tedirginim. Napmaliyim sizce. Birde emmek isterde emzirecek yer bulamazsam diye korkuyorum.

Dışarı çıkınca hiç sesleri çıkmıyor biz hastaneye gittik göbek deliği için 3 saat kesintisiz uyudu. Emzirme önlüğü de kurtarıcımız oldu o sürede :)

Bizde de eşim kahverengi ben ela iki nesil gerimizde mavi var ve şimdilik maviş görünüyor ne zaman kesin olur ki bu renk acabaaa çok merak ediyorum

Hele o Kalkan'lar resmen hayat kurtarıcı biberonu da güzel ama kızım emziği tutmuyor. Ucuna az bir pekmez sürüp denedim tuttu ama tadı geçince fırlatıyor. Sizin emzik hangisi?

Yalnız hissetme canım onlar oldu artık yoldaşımız :) eşime şakayla karışık o olunca aklıma gelmiyorsun diyip sinirlendiriyorum bile ben de ilk ağladığı zamanlar çok panik olup ağlıyordum üzülüyordum ama baktım ki ben öyle oldukça o daha da şiddetli ağlıyor artık sakin olmam gerek diyip kendime telkin ettim. Ben sakin olunca hissediyor o da. Sen de üzülürsen bebeğin de hisseder. Birşey olmaz yalnız kalsan da sıkıca giydir dışarı çık iyi geliyorsa psikolojin de çok önemli

kızlar simdi sütü sagdik ya mesela oda sıcaklığında duruo 1 saat ya da 2 saat sonra bebise vericez o zaman kendi sicakligigla mi veriosunz yoksa sicak suyun içinde biraz ilitio musunuz?

Ben ilk sağarken sıcaklığına bakıyorum sonra verirken de o sıcaklığı yakalamaya çalışıyorum

D vitamini cam şişe olduğu için bende zorlandım sonra çözüm buldum sırıngaya vitamini koyuyorum öyle ağzına damitiyorum sonra kalanı şişeye tekrar bosaltiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…