ben kasiga damlatip veriyorum dene istersen.@mete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.
Aynen faydası olmuyor ama bende ayri yatmasini istemiyorum geliyor yatiyor eger gece cok huysuzluk yapar aglar gibi olursa ben salona doğru gidiyorum bebekle uyuyunca geliyorum yatıyorum yada o gidiyor bazi geceler. Ama yanimda olmasini istiyorum hep. İnşaallah uyku surelerimiz uzarsa o da daha rahat olur.Birkaç istisna olabilir belki ama ilkinde hiç ayırmadık yatakları şuan oğlum babasıyla yada benimle uyumak istiyor kardeş gelince onu uyuyunca yine yanıma geliyor faydası oluyor mu hayır yardım istemiyorum ama ayrı da yatmasını istemem alışkanlık yapar
Ben bu.konuda ciddi anlamda.rahatsiz.da.oluyorum çünkü ilk bebegimiz simdi gaz sancisi sonra.dis.sancisi.bu.hep boyle.mi.gidecek.diye de.dusunmekteyim
canım kafan karışmasın yazık adamlar işe gidiyor şimdi seninle kalkıp ne yapacak ileriki aylarda verirsin kucağına oturur çocuğu ile milletin aaa alıştırma o da kalksın gazına gelme.Bazen bunun yanlis.oldugunu.düşünüyorum ama işe de uykusuz gitsin istemiyorum kafam.karisiyo sonra
ben kaşıkla veriyorum canım öyle daha kolay@mete58 d vitaminini ve gaz damlasını farklı zamanlarda mamasına katarak versek olur mu? Damlatarak ağzına vermekte zorlanıyorum. Ağzını açıyorum damlamıyor tam damalayacağı anda da ağzını kapatıyor. Damlayıncada peşpeşe damlıyor. Geçen gün üçüncü damlada tam kaldırdım dördüncü damla damladı. Kaldırıken damladığı için gözüne geldi. Umarım birşey olmaz.
Elbet düzene girecekler cnm benim ki bazen duymuyor bile bebeğin ağladığını bende sen gibi salona geçiyorum çok ağladıysaAyn
Aynen faydası olmuyor ama bende ayri yatmasini istemiyorum geliyor yatiyor eger gece cok huysuzluk yapar aglar gibi olursa ben salona doğru gidiyorum bebekle uyuyunca geliyorum yatıyorum yada o gidiyor bazi geceler. Ama yanimda olmasini istiyorum hep. İnşaallah uyku surelerimiz uzarsa o da daha rahat olur.
canım kafan karışmasın yazık adamlar işe gidiyor şimdi seninle kalkıp ne yapacak ileriki aylarda verirsin kucağına oturur çocuğu ile milletin aaa alıştırma o da kalksın gazına gelme.
Canım humana kimyonlu rezene var. 30 cc sabah 30 cc akşam içiriyorum bebişe. Gaz probleminiz varsa kesinlikle sor doktora biz çok rahatladık. Kimyon çayı da ben de içiyorum tohum şeklinde oluyor demliyorsun. Bir de kimyon yutuyorum. Çok şükür rahatladık.Rezene çayı ne için kuzum
Nur hanım galiba ben de takip ediyorum. Onun gibi olmuyor ama yaa:/Eki Görüntüle 1963947 hamilelikten beri snapchatta takip ettiğim biri vardı.geçenlerde evine yenidoğan hemşiresi geldi ve yenidoğan bakımıyla ilgili bi dolu bilgi verdi..bu da bakım programı..ilk 3 ay tüm bebeklerde aynı oluyormuş..paylaşmak istedim
Benim berbatti hatirlarsin benim oğluşum un saçları da uzun :) saçlarımiz şekil yani :) ayvayi da ben baya yemiştim çok güzel bir gamzesi var kuzumun ağzını buzunce gülünce çok datlu oluyo :)Benim de yanıyordu seninki kadar fazla değildi ama. Kızımın saçları resmen ensesini kapatıyorayva da zorla bir dilim yemiştim ağzının kenarında varla yok arası bir Gamze var bolca yemek lazımmış demek ki
Dışarı çıkınca hiç sesleri çıkmıyorbiz hastaneye gittik göbek deliği için 3 saat kesintisiz uyudu. Emzirme önlüğü de kurtarıcımız oldu o sürede :)
Bizde de eşim kahverengi ben ela iki nesil gerimizde mavi var ve şimdilik maviş görünüyor ne zaman kesin olur ki bu renk acabaaa çok merak ediyorum
Hele o Kalkan'lar resmen hayat kurtarıcıbiberonu da güzel ama kızım emziği tutmuyor. Ucuna az bir pekmez sürüp denedim tuttu ama tadı geçince fırlatıyor. Sizin emzik hangisi?
Yalnız hissetme canım onlar oldu artık yoldaşımız :) eşime şakayla karışık o olunca aklıma gelmiyorsun diyip sinirlendiriyorum bileben de ilk ağladığı zamanlar çok panik olup ağlıyordum üzülüyordum ama baktım ki ben öyle oldukça o daha da şiddetli ağlıyor artık sakin olmam gerek diyip kendime telkin ettim. Ben sakin olunca hissediyor o da. Sen de üzülürsen bebeğin de hisseder. Birşey olmaz yalnız kalsan da sıkıca giydir dışarı çık iyi geliyorsa psikolojin de çok önemli
Ben ilk sağarken sıcaklığına bakıyorum sonra verirken de o sıcaklığı yakalamaya çalışıyorum
canım öyle bir durum varsa yapsın tabii sende dinlen benimki doğru düzgün zor tutuyor bir de benim kız benden başkasında durmuyor yani babasının bana bi faydası yokÖyle diyorsun da çoğu gece eşim benden iyi avutuyor kızı. Resmen onun kucağına gelince dalıyor uykuya benim kız. Huysuzluk yapıyorlar çünkü altı temiz karnı toksa babasının kucağında huzur buluyor. Ben de gidip yarım saat kestiriyorum
ayy evet benimki saçlı doğdu ayvayı da çok yedim çok belirgin değil ama gamzesi var.Bu arada kaç gündür sorcam sorcam hep unutuyom alakasız olacak ama doğum yaptığım günden beri merak ediyom soriyim bari :) hanı bende dahil su midesi çok yanan arkadaşlar vardı ya bebekleriniz çok saçlı mı doğdu :) birde çok ayva yiyen arkadaşlar bebekleriniz gamzeli mı :)
Biz her gün yıkıyoruz. Bazen 1 gün duruyorum. Eşimle iyice pratikleştik:))Öyle diyorlar evet Cnm .. gözlerine bakıyoruz valla 1 damla fazla içsin , 5 dk fazla uyusun diye
Kızlar siz kaç günde bir yıkıyosunuz bebeği? Biz 14 günlük olduk haftada şuan 2 kez ..
Birde göbeğimiz 2 hafta oldu düşmedi . Hemşirenin kesmesine bağlı deniliyor ne derece doğru acaba? Kimi 3 günde kimi 20 günde düşüyormuş
O çay bebeklere mi eşim bana almış ben içiyorum kimyon Rezene yi :)Canım humana kimyonlu rezene var. 30 cc sabah 30 cc akşam içiriyorum bebişe. Gaz probleminiz varsa kesinlikle sor doktora biz çok rahatladık. Kimyon çayı da ben de içiyorum tohum şeklinde oluyor demliyorsun. Bir de kimyon yutuyorum. Çok şükür rahatladık.
Benim de cnm çok zor oldu doğum Bebek iri ve aşağı inmeyince bel Ağrı'sı azaldı benim senin tarifin gibi yok şuan ama dikişler dökülmedi vajina bölgesi ağrı ve kaşıntı var dikişlerde bana epidural yapılmadı sezeryana girebilirsin diyeBu arada ben normal doğum yaptım ama epidural la oldu belim agriyove bende aşırı şekilde kuyruk sokumundaki kemikte ağrı var resmen taş a oturuyo gibi oluyorum çok agriyo epidural la ilgisi olabilir mı acaba yada normal doğum yapan annişler sizlerde varmı ben çok zorlandım doğumda ondan da olabilir mı acaba
Benim de yanıyordu seninki kadar fazla değildi ama. Kızımın saçları resmen ensesini kapatıyorayva da zorla bir dilim yemiştim ağzının kenarında varla yok arası bir Gamze var bolca yemek lazımmış demek ki
Dışarı çıkınca hiç sesleri çıkmıyorbiz hastaneye gittik göbek deliği için 3 saat kesintisiz uyudu. Emzirme önlüğü de kurtarıcımız oldu o sürede :)
Bizde de eşim kahverengi ben ela iki nesil gerimizde mavi var ve şimdilik maviş görünüyor ne zaman kesin olur ki bu renk acabaaa çok merak ediyorum
Hele o Kalkan'lar resmen hayat kurtarıcıbiberonu da güzel ama kızım emziği tutmuyor. Ucuna az bir pekmez sürüp denedim tuttu ama tadı geçince fırlatıyor. Sizin emzik hangisi?
Yalnız hissetme canım onlar oldu artık yoldaşımız :) eşime şakayla karışık o olunca aklıma gelmiyorsun diyip sinirlendiriyorum bileben de ilk ağladığı zamanlar çok panik olup ağlıyordum üzülüyordum ama baktım ki ben öyle oldukça o daha da şiddetli ağlıyor artık sakin olmam gerek diyip kendime telkin ettim. Ben sakin olunca hissediyor o da. Sen de üzülürsen bebeğin de hisseder. Birşey olmaz yalnız kalsan da sıkıca giydir dışarı çık iyi geliyorsa psikolojin de çok önemli
Ben ilk sağarken sıcaklığına bakıyorum sonra verirken de o sıcaklığı yakalamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?