2017 Şubat Anneleri

ben kasiga damlatip veriyorum dene istersen.

Ayn
Aynen faydası olmuyor ama bende ayri yatmasini istemiyorum geliyor yatiyor eger gece cok huysuzluk yapar aglar gibi olursa ben salona doğru gidiyorum bebekle uyuyunca geliyorum yatıyorum yada o gidiyor bazi geceler. Ama yanimda olmasini istiyorum hep. İnşaallah uyku surelerimiz uzarsa o da daha rahat olur.

Ben bu.konuda ciddi anlamda.rahatsiz.da.oluyorum çünkü ilk bebegimiz simdi gaz sancisi sonra.dis.sancisi.bu.hep boyle.mi.gidecek.diye de.dusunmekteyim

Bizim kızın yatağı yanımızda ben de oturma odasında emzirip uyutuyorum bağırırsa falan alıp başka odaya götürüyorum uyurken de yanımızda duruyor yatağında biz de eşimle yatıyoruz. İlk zamanlar ayrıydık çünkü annem ve kv bizimle kalıyordu onlarla oturma odasında uyuduk ama öyle olunca eşimi özlüyordum ve bağlarımız zayıflamış gibi geliyordu.

Eşimin uykusu ağırdır herşeye uyanmaz avantajımız o oluyor ama kızım bas bas bağırırken ister istemez duyup uyanıyor gelip yardımcı oluyor. İçim el vermiyor çünkü işi çok yoğun ve yorucu ama bilerek kalkmasını istiyorum en azından gecede bir kere. Nasıl anne olmak kolay değilse baba olmak da öyle kolay olmamalı. Emek versin o da çocuğu için. Çünkü nasıl alışırlarsa öyle gider. Çalışıyor musun bilmiyorum ama işe başladığım zaman benim için de zor olacak uykusuz kalmak bana destek vermeye alışmasını isterim

Bazen bunun yanlis.oldugunu.düşünüyorum ama işe de uykusuz gitsin istemiyorum kafam.karisiyo sonra
canım kafan karışmasın yazık adamlar işe gidiyor şimdi seninle kalkıp ne yapacak ileriki aylarda verirsin kucağına oturur çocuğu ile milletin aaa alıştırma o da kalksın gazına gelme.

ben kaşıkla veriyorum canım öyle daha kolay

Elbet düzene girecekler cnm benim ki bazen duymuyor bile bebeğin ağladığını bende sen gibi salona geçiyorum çok ağladıysa

canım kafan karışmasın yazık adamlar işe gidiyor şimdi seninle kalkıp ne yapacak ileriki aylarda verirsin kucağına oturur çocuğu ile milletin aaa alıştırma o da kalksın gazına gelme.

Öyle diyorsun da çoğu gece eşim benden iyi avutuyor kızı. Resmen onun kucağına gelince dalıyor uykuya benim kız. Huysuzluk yapıyorlar çünkü altı temiz karnı toksa babasının kucağında huzur buluyor. Ben de gidip yarım saat kestiriyorum

Rezene çayı ne için kuzum
Canım humana kimyonlu rezene var. 30 cc sabah 30 cc akşam içiriyorum bebişe. Gaz probleminiz varsa kesinlikle sor doktora biz çok rahatladık. Kimyon çayı da ben de içiyorum tohum şeklinde oluyor demliyorsun. Bir de kimyon yutuyorum. Çok şükür rahatladık.

Nur hanım galiba ben de takip ediyorum. Onun gibi olmuyor ama yaa:/

Benim berbatti hatirlarsin benim oğluşum un saçları da uzun :) saçlarımiz şekil yani :) ayvayi da ben baya yemiştim çok güzel bir gamzesi var kuzumun ağzını buzunce gülünce çok datlu oluyo :)

canım öyle bir durum varsa yapsın tabii sende dinlen benimki doğru düzgün zor tutuyor bir de benim kız benden başkasında durmuyor yani babasının bana bi faydası yok işleri de yoğun elimin altında dolaşmasın diyorum. Şu an doğum iznindeyim izin bitince o da yardımcı olacak mecburen

Bu arada ben normal doğum yaptım ama epidural la oldu belim agriyo ve bende aşırı şekilde kuyruk sokumundaki kemikte ağrı var resmen taş a oturuyo gibi oluyorum çok agriyo epidural la ilgisi olabilir mı acaba yada normal doğum yapan annişler sizlerde varmı ben çok zorlandım doğumda ondan da olabilir mı acaba

ayy evet benimki saçlı doğdu ayvayı da çok yedim çok belirgin değil ama gamzesi var.

Biz her gün yıkıyoruz. Bazen 1 gün duruyorum. Eşimle iyice pratikleştik:))

O çay bebeklere mi eşim bana almış ben içiyorum kimyon Rezene yi :)

Benim de cnm çok zor oldu doğum Bebek iri ve aşağı inmeyince bel Ağrı'sı azaldı benim senin tarifin gibi yok şuan ama dikişler dökülmedi vajina bölgesi ağrı ve kaşıntı var dikişlerde bana epidural yapılmadı sezeryana girebilirsin diye

Sezeryan olan arkadaşlar sorum olacak,dikiş yerinin üstünde göbek altında dokununca ağrı var neden acaba. Sanki içten yara korkuyorum normalmi acaba 10.gün kontrolde doktor normal dedi ama geçmiyor dayanılmayacak ağrı değil ama pijama değince ağrıyor bugün 16. Gün

Canım bizim 40ımız çıktu ve bariz masmavi gözler. İlk oğlumda da böyle maviydi ve 2 aylıkken tamamen belli olmuştu.

Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yok kizim ağladıkça ağlayasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…