• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Benimkide gece çok ağlıyodu sütümün yetmediğini düşündüm aptamil devam sütü verdim ama hepsini kustu neden deli gibi ağlıyo çıldırmak üzereyim ya
bacaklarını çekiyor yüzü zorlaniyor mu canım eğer öyleyse gazi vardır

Kolik sanırım çünkü 12 den sonra başlıyor gece 3 e kadar deli gibi ağlıyo ne emzikle susuyo meme versem ağzında memem deli gibi ağlıyo valla kafayı yicem ne zaman geçiyo bu koliklik daha 20 günlüğüzz bazen cinnet geçiriyorum sinirime engel olamıyorum eşim alıyo ço uğu benden
Bizim bebeğe faydası olmadı ama belki size olur. Telefonuna kolik müzikleri indirip dinletmeyi dene,özellikle fön makinesi ve elektrikli süpürge sesinde susuyorlarmış. Bizimde öyle saatlerce ağlıyor gece napacağımızı şaşıyorız artık

KIZlar kanamam hafif devam ediyor ama daha önceden koku yoktu sanki adet kanı gibi kokuyor neden acaba içimde bişey unutmamışlardır dimi. Ben adet olduğumda bile böyle koku olamz. Başlarda yoktu bugün geldi bana koku rahatsız oldum.
Benimde birden koku olayı oldu ben ped markasını değiştirdim ona bağlamıştım ama

benim kızım 12-1 gibi uyur 2de 4 de 6da kalkıyordu 7den sonra uyumuyordu her kalktığında da uykuya dalması çok uzun sürüyordu iki gündür uyumaya başladı birde kalasını günde 1 kez yapıyor böyle bi sorun yaşayan varmı 42 günlük meleğim

benim kızım 12-1 gibi uyur 2de 4 de 6da kalkıyordu 7den sonra uyumuyordu her kalktığında da uykuya dalması çok uzun sürüyordu iki gündür uyumaya başladı birde kalasını günde 1 kez yapıyor böyle bi sorun yaşayan varmı 42 günlük meleğim
Gecen bir arkadas paylasmisti 40. Gunden sormnra bir donem bebeklerde kabizlik görünebilirmiş. 5 7 gune kadar hic kaka yaomama durumu bike olabilirmis. Seninki gunde 1 yapmış zaten bir problem yoktur inşaallah. ;)

Günaydın herkese..
1 saatlik serüven sonunda kızımı uyuttum kızlar. Gece 12 den sonra en fazla 3 kez kalkıyoruz genelde 2 kez. Bu arada kızım yüksek ihtimalle kolik akşam 8 den sonra sabit huysuzlaniyor :D görmezden gelmeye çalışıyorum ama çok değişik bişey :D ne zaman geçer ki acaba bu..

Şimdi dr dan geldik. Bizede aptamil Ar kullanın dedi ve üzerine reflü için motulium diye bir şurup verdi. Kullanalım bakalım ne olacak.
Senin bebeğimde de mi aynı şikayet var bu mamayı kullandım bebeğim kabız oldu ve iki haftadır kullanıyorum yine sürekli kusmaya başladı napıcam bilmiyorum umarım sende ise yarar canın

iyi grceler anneler..biz bugun 54 günü devirdik çok şükür..ve kontrole gittik...kilosu gayet iyi dedi..hiç mama vermedim ama bu aralar sütüm azalıyor sanki .inşallah gitmez..kalça ultrasonuna baktı..normal dedi ona da...2. ay aşısı için ateş düşürücü istedim..aşıdan önce verme aşının etkisini azaltıyor dedi..ateşi çıkarsa verin ateşten zarar olmaz dedi..ama inşallah ateşlenmez kuzularımız

Maşallah canım sana da bebişin de bol bol su iç sütü artıran en sağlıklı şey sağlıkla büyüsünler inşallah

Yaaaaaaa sabır sabır bu saat oldu ve ben hala uyuyamadım çünkü hala misafirim var :KK43: ve oğluşum 3 saattir uyuyo o sure içinde uyuyabilseydim bende geceye dermanim enerjim olurdu belki biraz ama şuan gözlerim çift görüyor çünkü sabah 6 dan beri hiç uyuyamadım ben :KK43: ve oğlum gündüz uyudugu için gece kesin uyumicak ve kimse bana çocuk uyurken git sende iyi demiyo az bi ağladı emzirmeye gittim getir az daha sevelim diyolar benim bebeğim daha yeni hastaneden çıktı neler atlattı ve iki çocuk başında elleri yüzünde tepesindeler içim yaniyo :KK43: neden böyle insanlar ya ben hastaneden çıktıktan sonra kuzumu koklamaya kıyamıyorum yine mı bişey olur nefesimden etkilenir mı diye kafayı yicem eşim salağı da hala meyve yiyin deyip oturmalarini sağlıyor aglicam sinirden :KK43: benimki de dahil bizim yavruları mız daha sevilmelik değil opmelik değil bizim nefesimizi kaldıracak kadar güçlü değil yazık günah ya :KK43:
senin bebis gurultude uyumayi seviyor olabilirmi? bir de oyle dene bakalim. ya uyumasaydi herkes minciklardi daha cok sıkıntılı. iyiki uyuyor. aferin ona.
Kolik sanırım çünkü 12 den sonra başlıyor gece 3 e kadar deli gibi ağlıyo ne emzikle susuyo meme versem ağzında memem deli gibi ağlıyo valla kafayı yicem ne zaman geçiyo bu koliklik daha 20 günlüğüzz bazen cinnet geçiriyorum sinirime engel olamıyorum eşim alıyo ço uğu benden
bebeginle konus seni dinlesin. konusurken karnina masaj yap. ayaklarinada kaldir indir dizlerini karnina ceker gibi. nazikce yap. ozaman biraz sakinlesiyor bizimki.kucakta gezdiriyorum sakinlassin diye. gaz damlasida kullaniyoruz biz. 3 4 aylik oldugunda geciyor bu durum. sabir. annelik zor.
benimkide gunde 1 kaka yapiyor. hatta bazen 2gunde 1 yapiyor.

Merhaba tüm Şubat annelerine,
Uzun zamandır girmemiştim siteye cok şükür hepimizin sıcacık yanımızda bebişlerimizi gazdır misafir dir karadır hepsi geçecek bu sıkıntılar normal yaşanması muhtemel sıkıntılar Rabbım dayanılmaz agrı acı hastalık vermesin tek
Benim 43günlük bi oğuzum var ikinci bebişim 5yaşında ablamız var kıskançlık krizlerine olur mu acaba diye cok korkuyordum ya da kızım benı sevmezler dıye bunalıma girer gıbı korkularım vardı çevredekilerın söyledikleri hep buydu çünkü çok şükür Rabbime hiçböyle bir durum olmadı kızım kardeşine cok düşkün hiç kıyamıyor cok seviyor aglasa koşup beşiği ni sallıyor konuşuyor onunla hala ağlıyorsa anneeee acil durum Çabuk gelmelisin dıyor
İki yavrumu da birbirinden cok sevıyorum

senin bebis gurultude uyumayi seviyor olabilirmi? bir de oyle dene bakalim. ya uyumasaydi herkes minciklardi daha cok sıkıntılı. iyiki uyuyor. aferin ona.

bebeginle konus seni dinlesin. konusurken karnina masaj yap. ayaklarinada kaldir indir dizlerini karnina ceker gibi. nazikce yap. ozaman biraz sakinlesiyor bizimki.kucakta gezdiriyorum sakinlassin diye. gaz damlasida kullaniyoruz biz. 3 4 aylik oldugunda geciyor bu durum. sabir. annelik zor.

benimkide gunde 1 kaka yapiyor. hatta bazen 2gunde 1 yapiyor.
seninki kac günlük oldu acaba yeterli beslenmiyormu mu diye kendimi rahatsız hissediyorum bu durumuna

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak 1 ayın sonunda bebeklerin en az kaç kilo alması ve boylarının en az kaç cm artmadı lazım.çok tşk.

Back
X