• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

senin bebis gurultude uyumayi seviyor olabilirmi? bir de oyle dene bakalim. ya uyumasaydi herkes minciklardi daha cok sıkıntılı. iyiki uyuyor. aferin ona.

bebeginle konus seni dinlesin. konusurken karnina masaj yap. ayaklarinada kaldir indir dizlerini karnina ceker gibi. nazikce yap. ozaman biraz sakinlesiyor bizimki.kucakta gezdiriyorum sakinlassin diye. gaz damlasida kullaniyoruz biz. 3 4 aylik oldugunda geciyor bu durum. sabir. annelik zor.

benimkide gunde 1 kaka yapiyor. hatta bazen 2gunde 1 yapiyor.
Gürültü yoktu ki odamizda uyuyodu canım ona öyle çok ses gitmiyor ama bilemiyorum oladabilir evet iyi ki uyudu uyumasa fenaydi çünkü bi ara altını degismeye geçtim odaya o ara uyandı ağladı aç olduğu için de biraz fazla bağırdı hemen teyze geldi ardından çocuklar odam zaten dar hemen aldılar ellerine bezi çöpe atıp elimi yikayana kadar çocuklar yatağımın üstünde annelerinin elindeki bebeğimi mincikliyodu :( neyse ki atlattık inş bı süre gelen olmaz :(

senin bebis gurultude uyumayi seviyor olabilirmi? bir de oyle dene bakalim. ya uyumasaydi herkes minciklardi daha cok sıkıntılı. iyiki uyuyor. aferin ona.

bebeginle konus seni dinlesin. konusurken karnina masaj yap. ayaklarinada kaldir indir dizlerini karnina ceker gibi. nazikce yap. ozaman biraz sakinlesiyor bizimki.kucakta gezdiriyorum sakinlassin diye. gaz damlasida kullaniyoruz biz. 3 4 aylik oldugunda geciyor bu durum. sabir. annelik zor.

Aynen o ağlaması geldiğinde bende konuşuyorum ayakta gezdirip geçti geçecek annem diyerek besmele çekerek biraz geziyoruz sakinleşiyo biraz da olsa iyi geliyo

Merhaba tüm Şubat annelerine,
Uzun zamandır girmemiştim siteye cok şükür hepimizin sıcacık yanımızda bebişlerimizi gazdır misafir dir karadır hepsi geçecek bu sıkıntılar normal yaşanması muhtemel sıkıntılar Rabbım dayanılmaz agrı acı hastalık vermesin tek
Benim 43günlük bi oğuzum var ikinci bebişim 5yaşında ablamız var kıskançlık krizlerine olur mu acaba diye cok korkuyordum ya da kızım benı sevmezler dıye bunalıma girer gıbı korkularım vardı çevredekilerın söyledikleri hep buydu çünkü çok şükür Rabbime hiçböyle bir durum olmadı kızım kardeşine cok düşkün hiç kıyamıyor cok seviyor aglasa koşup beşiği ni sallıyor konuşuyor onunla hala ağlıyorsa anneeee acil durum Çabuk gelmelisin dıyor
İki yavrumu da birbirinden cok sevıyorum
Selam ... ne güzel akıllı bir kızın var maşallah .. umarım bizim 2. Çocuk larda böyle olur ..9

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak 1 ayın sonunda bebeklerin en az kaç kilo alması ve boylarının en az kaç cm artmadı lazım.çok tşk.
600gr ile 1000 arası almasi gerek demisti doktorum bizimki 1 kg almisti 3yada 4cm uzamıştı

Ya zor tabiki ama çok ağlıyo fıtığı çıkacak diye korkuyorum :( bende gezdiriyorum belirli bir saati var sonra uyuyor

Gürültü yoktu ki odamizda uyuyodu canım ona öyle çok ses gitmiyor ama bilemiyorum oladabilir evet iyi ki uyudu uyumasa fenaydi çünkü bi ara altını degismeye geçtim odaya o ara uyandı ağladı aç olduğu için de biraz fazla bağırdı hemen teyze geldi ardından çocuklar odam zaten dar hemen aldılar ellerine bezi çöpe atıp elimi yikayana kadar çocuklar yatağımın üstünde annelerinin elindeki bebeğimi mincikliyodu :KK43: neyse ki atlattık inş bı süre gelen olmaz :KK43:
insanlar cok dusuncesizler. esin ne diyor. senin kadar hassas davranmiyormu bu konuda.
Aynen o ağlaması geldiğinde bende konuşuyorum ayakta gezdirip geçti geçecek annem diyerek besmele çekerek biraz geziyoruz sakinleşiyo biraz da olsa iyi geliyo
ben 3defa nas 3defa felak 3defa ayetel kursi okuyorum. sakinlesmezse ayatel kursiye devam ediyorum. etmeden icim rahat etmiyor. nazardan korkarim. bebek
Ya zor tabiki ama çok ağlıyo fıtığı çıkacak diye korkuyorum :KK43: bende gezdiriyorum belirli bir saati var sonra uyuyor
ayni benimkide oyle. yapacak birsey yok. sabretcez. biraz buyuduklerinde onlar bizim arkadasimiz gibi olacak heryere birlikte gitcez. herseyi birlikte yapcaz. cok eglenicez. sefasini surecegimiz gunlerde gelecek. bu gunler geri gelmeyecek. bebekliklerini de ozleyecegiz. ben buyuk ogluma ragmen tadini cikarmaya calisiyorum. tadini cikarin her anin. daha parklara gitcez. cok guzel gunlerimiz olacak allahin izni ile insallah.

insanlar cok dusuncesizler. esin ne diyor. senin kadar hassas davranmiyormu bu konuda.

ben 3defa nas 3defa felak 3defa ayetel kursi okuyorum. sakinlesmezse ayatel kursiye devam ediyorum. etmeden icim rahat etmiyor. nazardan korkarim. bebek

ayni benimkide oyle. yapacak birsey yok. sabretcez. biraz buyuduklerinde onlar bizim arkadasimiz gibi olacak heryere birlikte gitcez. herseyi birlikte yapcaz. cok eglenicez. sefasini surecegimiz gunlerde gelecek. bu gunler geri gelmeyecek. bebekliklerini de ozleyecegiz. ben buyuk ogluma ragmen tadini cikarmaya calisiyorum. tadini cikarin her anin. daha parklara gitcez. cok guzel gunlerimiz olacak allahin izni ile insallah.
Çok haklısın canım gece bazen cinnet gçeiriyorum sonra çok ğzülüyorum bağırdığım için onunda ağrısı olmasa ağlamaz tabiki ama insan sinirlerine hakim olamıyor sonradan çok pişman oluyorum eşimde yardımcı olmuyor onunda siniri oluyor bende

Dün 31.günümüzdü ve bebeğim hepatit b aşısı oldu, aşı olurken katıla katıla ağladı çok kötü oldum yüreğim dağlandı resmen..eve geldiğimizde de çok huzursuzdu hep ağladı karnı tok altı temiz olmasına rağmen, gazını da çıkartmıştık..aşının bir etkisi galiba kızlar öyle mi dersiniz ?? :KK42:anne olmak çok başkaymış gerçekten,gidip gelip kokusunu içime çekiyorum yumoşumun...kilomuz 4.350 gr olmuş, boyumuz da 58 cm..

Kolik sanırım çünkü 12 den sonra başlıyor gece 3 e kadar deli gibi ağlıyo ne emzikle susuyo meme versem ağzında memem deli gibi ağlıyo valla kafayı yicem ne zaman geçiyo bu koliklik daha 20 günlüğüzz bazen cinnet geçiriyorum sinirime engel olamıyorum eşim alıyo ço uğu benden

benim bebeğim de kolik canım yalnız değilsin..kucakta dolaştırıyoruz evin içinde eşimle sıra sıra.. ve doktor ilk 3 ay bu şekilde devam eder.3.aydan sonra bu huzursuzlukları sancıları bıçak gibi kesilir dedi, gaz sancısı için damla verdi doktorumuz onu kullanıyoruz..ağladığı zamanlarda karnına masaj yapıyorum ve bacaklarına pedal çevirme hareketi,işe yarıyor pırt pırt alttan gazını çıkarıyor..bazen de işe yaramıyor kıvranıyoruz maalesef..

Vala bilmiyorum normaldir dedi. Artık bişey sormak istemiyorum herşeye normal diyen sinir bozucu bir doktorum var
benim de kızımın doktoru öyle gazi var diyorum olabilir sancısı var olabilir kızarıklık var olabilir göz kapağı kızarıklığı var olabilir dedi en son goz doktoru baktı da kirpikler iltihaplı dedi gidip boğacaktım kadını

Kızlar merhaba epeydir giremiyrm kızım çok yaramaz uyanıkken bi saniye bırakmıyo beni uyuyorken de yemek mi yiyiym dinleniym mi temizlik mi yapıyım şaşırıyrm 43 günlük anca düzelir gibi oldu 40 ı çıkan anneler nasıl sizlerde de fark etti mi yoksa duruma alışdımda kendimi mi kandırıyrm:KK37:

Kızlar korseyi ne kadar takmak gerekiyor (normal Doğumda) ben sadece 2 hafta taktım . Zaten eski kilomun altına düştüm ama sanırım sıkılaşmak için devam etmek gerekiyor ..

Aynen aynen. Bende dün dedim içimde bişey kalmış olmasın gülüyor doktor bana sinir bozucu.
Post delindi valla:))) Bende yeminle az evel onu düşünüyodum,doğum yapmamış halim ne iyiydi:)) ağrım falan yoktu karda yağmurda dışardaydım ah ah gençlik:confused:
Benimde öyleydi zorla emziği sokuyorum vala ağzına 45 tllik aventi almadıda 5 tl lik emziği bazen tutuyo:) anasına çekmiş rahat olsunda ne olursa olsun kafasında kızım:p

Hiç deme ben de avent aldım YÖK tutmuyor kızım ama kötü emzikleri de vermek istemiyorum millet 1 tl lik emzik veriyormuş :KK53:

Bende tereddüt Edip almadım ama bi tane bi aliyim bari dediğin gibi alttan açınca bel komple açılıyor ve bu yüzden hep soğuk oluyo özellikle gece fln da aliyim bi tane bakalım sağol canim

Ben de e bebekten almıştım bebefox un gayet güzeller o kadar beklemiyordum turuncu nun dediği gibi belin falan açılmıyor kolay oluyor

Kızlar bilen bilir sütümün az olduğunu.
Bugün sütüm maaşallah çok güzeldi.
Öğlen bulgur pilavı yedim. 3 saat kadar sonra oğluşu emzirdim ve yutkundukça boğazına sıçrıyordu.
Akşam ise bol tere otu ,dere otu ve yeşil soğan yedim annemlerde. Yine emzirirken boğazınq sıçrıyordu oğlumuj ve göğüsler 2 saat içinde baya sertleşmişti.
Baya emdikten sonra yine her zaman ki gibi aranınca oğlum mama verdim 60 cc ve gazını çıkartınca hepsini geri kustu.
Az kusmaları oluyordu ama bu kadar hiç olmadı.
Yani kızlar demem o ki bulguru ve saydığım yeşillikleri bi deneyin derim.

Yinede hepsinden önemlisi moral ve huzur.
Ben ne zaman annemlere gitsem sütümün arttığını hissediyorum. Bugünde gittim ve yediklerimden de ekstra bi artış hissettim.
Deneyin derim :KK66:

Ben her öğünde dereotu yiyordum kızım iki saat emmeyince göğsüm taş gibi olup ağrıyordu artık yemiyorum bile bir yerden sonra baya etki ediyor canım şiddetle tavsiye ederim :D

Ayrıca benim de annemin geldiği gün hem sütüm bol oluyor hem de kızım çok huzurlu oluyor :anne: ah anneler iyi ki varlar :KK68: insan bu yaşında bile huzur bulabiliyor

Seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğinide.
Ben açığım ama insan çıkarıp en basitinden süT veremiyor,kayınbabam geliyor alıyor eline kumandayı süt bile veremiyorum bizde ayip diyorum ama sanırım eşimin ailesi rahat.
Ülkemizde Lohusa kadını çıldırtmak adettendir herhalde

Kesinlikle bu adet kaldırılmalı :işsiz:

KIZlar kanamam hafif devam ediyor ama daha önceden koku yoktu sanki adet kanı gibi kokuyor neden acaba içimde bişey unutmamışlardır dimi. Ben adet olduğumda bile böyle koku olamz. Başlarda yoktu bugün geldi bana koku rahatsız oldum.

Benim de öyle kendimden tiksindim :(

bende memnun kaldim denedim canım aklım aventteydi ama is görür şekilde sağım içinde emiş falan çok iyiymiş

Manuel miydi seninki canım bende bebedor un manuel i var sütüm bol olmasına rağmen ancak 50 cc çıkarıyor en fazla

benim kızım 12-1 gibi uyur 2de 4 de 6da kalkıyordu 7den sonra uyumuyordu her kalktığında da uykuya dalması çok uzun sürüyordu iki gündür uyumaya başladı birde kalasını günde 1 kez yapıyor böyle bi sorun yaşayan varmı 42 günlük meleğim

Benim kızım bugün hiç yapmadı endişeleniyorum. Neden oluyor acaba bizim beslenmemizle mi alakalı ?

benim de kızımın doktoru öyle gazi var diyorum olabilir sancısı var olabilir kızarıklık var olabilir göz kapağı kızarıklığı var olabilir dedi en son goz doktoru baktı da kirpikler iltihaplı dedi gidip boğacaktım kadını

Hangi hastane hangi doktor canım?

Hiç deme ben de avent aldım YÖK tutmuyor kızım ama kötü emzikleri de vermek istemiyorum millet 1 tl lik emzik veriyormuş :KK53:

Ben de e bebekten almıştım bebefox un gayet güzeller o kadar beklemiyordum turuncu nun dediği gibi belin falan açılmıyor kolay oluyor

Ben her öğünde dereotu yiyordum kızım iki saat emmeyince göğsüm taş gibi olup ağrıyordu artık yemiyorum bile bir yerden sonra baya etki ediyor canım şiddetle tavsiye ederim :KK70:

Ayrıca benim de annemin geldiği gün hem sütüm bol oluyor hem de kızım çok huzurlu oluyor :anne: ah anneler iyi ki varlar :KK68: insan bu yaşında bile huzur bulabiliyor

Kesinlikle bu adet kaldırılmalı :işsiz:

Benim de öyle kendimden tiksindim :KK43:

Manuel miydi seninki canım bende bebedor un manuel i var sütüm bol olmasına rağmen ancak 50 cc çıkarıyor en fazla

Benim kızım bugün hiç yapmadı endişeleniyorum. Neden oluyor acaba bizim beslenmemizle mi alakalı ?

Hangi hastane hangi doktor canım?
manuel lansinoh almış indirimli 59 a sağım iyiydi gerçi emziremedigim icin sağdım sancısı vardi 95 cc çıktı
gorumcenin hastanesi büyükşehir belediyenin canım doğduğundan beri kontrolü ordaydı inayet topçuoğlunda
benim kızda bugün hiç yapmadı iki gündür de birer kez yapmıştı

Kızlar merhaba epeydir giremiyrm kızım çok yaramaz uyanıkken bi saniye bırakmıyo beni uyuyorken de yemek mi yiyiym dinleniym mi temizlik mi yapıyım şaşırıyrm 43 günlük anca düzelir gibi oldu 40 ı çıkan anneler nasıl sizlerde de fark etti mi yoksa duruma alışdımda kendimi mi kandırıyrm:KK37:
benimde aynı malesef değişim yok canim inşallah akıllanırlar düzene binerler

Bi ayda 1 kilo almış canım.
Bu ana kucağında nası duruyo sizin minişler? Benim kız kucaksız en fazla 5 dk. sakin kalıyo.hemen ağlıyo.

Sancıya çözümün ne canım?

Yaa tüh bileydim yapardım ben de :-(

Ben evolvia kullanıyorum.
Aptamile geçtim belki gazı azalır diye ama fayda etmedi.
Bi de bebelac mı denesem ki?
Bu kadar değiştirmek sorun oluşturur muki?
Bi de sana şey soracaktım canım. Balık yağı kullanıyım mı bu dönemde.hamilelikte faydasını görmüştüm bidaha başlasammı diye düşünüyorum
Bi ayda 1 kilo almış canım.
Bu ana kucağında nası duruyo sizin minişler? Benim kız kucaksız en fazla 5 dk. sakin kalıyo.hemen ağlıyo.

Sancıya çözümün ne canım?

Yaa tüh bileydim yapardım ben de :-(

Ben evolvia kullanıyorum.
Aptamile geçtim belki gazı azalır diye ama fayda etmedi.
Bi de bebelac mı denesem ki?
Bu kadar değiştirmek sorun oluşturur muki?
Bi de sana şey soracaktım canım. Balık yağı kullanıyım mı bu dönemde.hamilelikte faydasını görmüştüm bidaha başlasammı diye düşünüyorum
Ayyyy allahım kv yüzünden tribe giriyorum. Gaz sancısınada aktardan acı elma yağı var onu alıp topuğuna ve karnına masaj yapıyorum.çok rahatlıyo kızımm. Yaaa bide benim dikişler düşmedi iki ayıma giricem. Eşim ilişkide hissediyo. Acımıyo ama düşmedi.

Back
X