- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz en azından uyumuşsunuz))) biz her saat uyanığızBİz gece 1 ve 5 arası uyuduk bugün . Niye öyle az oldukibilgin bi günü tutmuyor
Kızlar benim sütüm gerçekten az galiba. Kabul ettim sonunda:) gece 3 saatlik uyku sonrası en dolu hali 60 cc çıktı tek göğsümden. Artık tek göğsümü değil 2 göğsümü de emziriyorum anca oluyor ama doyuyor mu anlamıyorum bu da beni üzüyor. Keşke görebilsek bi şekilde. Doymasa ağlar gibi geliyor ama içim rahat etmiyor. Mama vermiyorum verenler ne kadar veriyorsunuz? Ağladıkça emziriyorum ama şimdi 2 sini de emzirince 2 saatte ne kadar dolar bilmiyorum ki. Mesela dolaptaki 60cc süt az mı gelir artık verdiğimde? Dr kg alışını az bulmuştu.
Bu arada tam 47 günlük olduk ve artık gülücükler saçıyoruz anneyle babaya:) özellikle babaya ayrı bakıyor dinliyor. Herkes farketti gözünün içine bakıyor a dese gülüyor eşek. Bir de yarın uçağa binicez 10 günlük istanbula gidiyoruz. İnşalah zorluk yaşamadan geçer.
yok canım her istediginde diğerini veriyorum çünkü 3 saatten fazla emzirmeden bırakmamak gerek göğsü diyor annem 5 dakika onu alıyor bi saat sonra beş dakika diğerini kilo alımı iyiydi baştan beri boyle ilerledikDemekki normal Can'ım bende az emiyor. Son sütü alsın diye sürekli aynı göğsümü veriyorum 5 dk boşalttamıyor gibi 3 saat en az birini veriyorum sonra diğerine geçiyoruz bu son süt olayına takıldım o yüzden sordum siz de de oluyorsa normal o Zaman peki dönüşümlü Nasıl veriyorsun benim gibi bekliyor musun kontrole gidemedim henüz bir Bebek dr muz yok
yok canım o sekilde tutsam da durmuyor ki göğsümde de beklemiyor emziği de kabul etmiyor bu anlarda oynayın konuşun benle diyor gözler tam açık oluyorBizim ki de göğüste uyuyacak sling gibi sarsan gezdirirken uyur mu göğsündenacaba ?
Benim oğlumda kurtarıcımdı acı elma yağı çift çorap giydirince masajdan sonra pıtır pıtır başlıyordu çıkarmaya bunda henüz başlamadım kimyon içiyorum iki kez onu da tavsiye ederim
ben bsticon bile duzendüzenli kullanmadım ilk iki hafta dışında hic kullanmadım canım sürekli kuru ve temiz tür yeterli dedi doktor 30. günde düştü son dikişHiç biri düşmemiş. Nedendir bilmiyorum
Sincan koru aydın hoca bizim Dr umuz çok memnunumMerhaba arkadaslaf Ankarada iyi bir cocouk doktoru varmı özellikle koru hastahanesibde süer bey ufuk beyazova veya yasemin hanuma gidip memnun olan var mı
Canım benim oğlum hastane de yatarken sagiyodum benim de sağ dan 50 fln çıkıp soldan 30-40 CC çıkıyordu şimdide çoğaldığını sanmıyorum ama doymuyo doymasa durmaz doymayinca öyle yapiyo çünkü en son o zaman mama veriyorum uyuyoKızlar benim sütüm gerçekten az galiba. Kabul ettim sonunda:) gece 3 saatlik uyku sonrası en dolu hali 60 cc çıktı tek göğsümden. Artık tek göğsümü değil 2 göğsümü de emziriyorum anca oluyor ama doyuyor mu anlamıyorum bu da beni üzüyor. Keşke görebilsek bi şekilde. Doymasa ağlar gibi geliyor ama içim rahat etmiyor. Mama vermiyorum verenler ne kadar veriyorsunuz? Ağladıkça emziriyorum ama şimdi 2 sini de emzirince 2 saatte ne kadar dolar bilmiyorum ki. Mesela dolaptaki 60cc süt az mı gelir artık verdiğimde? Dr kg alışını az bulmuştu.
Bu arada tam 47 günlük olduk ve artık gülücükler saçıyoruz anneyle babaya:) özellikle babaya ayrı bakıyor dinliyor. Herkes farketti gözünün içine bakıyor a dese gülüyor eşek. Bir de yarın uçağa binicez 10 günlük istanbula gidiyoruz. İnşalah zorluk yaşamadan geçer.
sen bebeğine bır oglen brde gece 90 ml mama ver bebegn mıgdesını kucultme emsın doysun guzel uyur bnm ıkıncı cocugum bırıncıde hıc mama vermedım ıkıncıde takvıye yapıorum bu seferkı ıstahlı.aptamıl pronutra al guzel o ucaktada hazrlar verırsınKızlar benim sütüm gerçekten az galiba. Kabul ettim sonunda:) gece 3 saatlik uyku sonrası en dolu hali 60 cc çıktı tek göğsümden. Artık tek göğsümü değil 2 göğsümü de emziriyorum anca oluyor ama doyuyor mu anlamıyorum bu da beni üzüyor. Keşke görebilsek bi şekilde. Doymasa ağlar gibi geliyor ama içim rahat etmiyor. Mama vermiyorum verenler ne kadar veriyorsunuz? Ağladıkça emziriyorum ama şimdi 2 sini de emzirince 2 saatte ne kadar dolar bilmiyorum ki. Mesela dolaptaki 60cc süt az mı gelir artık verdiğimde? Dr kg alışını az bulmuştu.
sen bebeğine bır oglen brde gece 90 ml mama ver bebegn mıgdesını kucultme emsın doysun guzel uyur bnm ıkıncı cocugum bırıncıde hıc mama vermedım ıkıncıde takvıye yapıorum bu seferkı ıstahlı.aptamıl pronutra al guzel o ucaktada hazrlar verırsın![]()
katater ne demek neden antbıyotık kullanıosun
Canım benim oğlum hastane de yatarken sagiyodum benim de sağ dan 50 fln çıkıp soldan 30-40 CC çıkıyordu şimdide çoğaldığını sanmıyorum ama doymuyo doymasa durmaz doymayinca öyle yapiyo çünkü en son o zaman mama veriyorum uyuyo
Canım yanlış anlama ama bir çok mesajında arkadaşları mamaya yönlendirmeni okuyorum.
Bence mama gerçekten sütü az olan anneler için veya kilo alımı doktor tarafından az bulunan bebekler için kullanılmalı.
Yani mama verip bebeğin midesini büyütmek bana göre çok yanlış.
Keşke yeterli anne sütüm olsa da ben hiç vermesem...