• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bebeğim 3 güne bir kaka yapıyor doktor normal diyor ama ıkınıp morarıyor uyanık kaşdıgo heran zaten geçe uykumuz hiç yok mama aptamil kullanıyordum sma geçtim ama hala kabız ve aşırı ıkınıyorrr bogazından kıh koh ses geliyor bir arkadas SMİLAC önerdi aranızda kulllanan yada kabızlıga ıkınmaya gaz sancısına nşr şeyler bulan var mı gece uykusu için tavsiyesi olan çünkğ gece oladar aglıyorki nefesi kesiliyor gibi oluyor

ben o mesajı sutum az dıyen brettaya yazdım burada atıorum yırmı kısıysek 10 zaten mama takvıye verıorum dıye kendılerı yazıor bayan görüş almak için sorunsordu ben de ona yazdım sen mama vermeyenılırsın.bızlere soru soruyor herkes fıkrını yazabılır sutum az bebek aglıo uyumuo dıo hanımlar nesı var bebegımın dıo aç yazarken bıle kıyamıorum ac kalmalarına msjlarım kotu degıl bu arada mama yemekte kotu degıl yetmedgı yerde herkes verebılıyor

Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama burda her çocuğum huysuz veya uyumuyor veya sütüm yetmiyor diyen kişiye mama tavsiye edemeyiz ki.
Her sıkıntılarının sonu açlık değildir ki.
Mama vermek için önce kilo takibi yapılmalı bebeğin ve doktor kilo alımını az bulursa mama başlanır...(bence)
Ki tüm bebekler hep bir aranış içindedirler.
Geçen ben emzirdim baktım bizimki yorgan yastık yiyecek. Görsen bu çocuk günlerce aç kalmış dersin. Mama yapıp verdim ve sonuç hepsini de kustu.
Demem o ki her aranış aç oldukları için değildir....

Oğlumu sünnet ettirmek sürecinde o kadar stres oldum ki sütüm azaldı. İnanamadim resmen. Her şeyi deniyorum şu an artması için. Dün akşam iki göğsüm de tamamen boşaldı ilk kez mama verdim.
Ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum ama bu akşam 60 CC verdim hepsini içti ve uyudu.
Normal mı acaba TuRuNCu TuRuNCu belki yardımcı olabilirsin.

Aynen canım iştahlı maşAllah evet bazen zevkine istiyo ama o mama verdiğim ara anlıyorum aç olduğunu sürekli vermiyorum zaten baya azalttık bazen iki güne bir bazen günde bir en fazla iki önceliğimiz emmek oluyo ama işte bazen saatlerce emiyor mesela dün öyle oldu memeyle kavga etti resmen hiç mama yememisti gece fln da gogsumu sagdim çıkmadı mama verdim en son çare uyudu kaldı :) Oburiks bizim bebekler :)

Benim bebegim hiç kusmuyır (maşallah) şimdi bu doymuyor mı demek :)

Emzirme örtüsünün işlevsel olmadığını söyledi ablam İki çocuğu var :kahve:Belki kullandığı örtüden dolayıdır tavsiye edebileceğiniz Güzel kenarı köşesi açılmayan bir emzirme örtüsü var mı kızlar :KK50:
Banndu diye bir marka var. Tavsiye ederim.

Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama burda her çocuğum huysuz veya uyumuyor veya sütüm yetmiyor diyen kişiye mama tavsiye edemeyiz ki.
Her sıkıntılarının sonu açlık değildir ki.
Mama vermek için önce kilo takibi yapılmalı bebeğin ve doktor kilo alımını az bulursa mama başlanır...(bence)
Ki tüm bebekler hep bir aranış içindedirler.
Geçen ben emzirdim baktım bizimki yorgan yastık yiyecek. Görsen bu çocuk günlerce aç kalmış dersin. Mama yapıp verdim ve sonuç hepsini de kustu.
Demem o ki her aranış aç oldukları için değildir....
sutu az olup mama soran hangı marka mama kullanıorsunuz dıye soranlarla muhattap oldum ben.huysuz huzursuz grıp hasta vs.mama ver mı demısım ben konuyu saptırmayın brettayla konustum sormustu.burda bırbırmızden fıkır alıyoruz ıyı oluo ama her aldgmz fıkrınzatennuygulamıyoruz.mesela ben daha sormadım bıle cogunluk bıogaıga gaz damlası kullanıor memnundu aldım bende lazım olur dıye bunun gıbı dr gıtmedım yanı denemedr bu o bayan hıc mama vermemıs danısıyordu sutu az dıye.burda danısıyor kendı sonra dr gıtsın olctursun kılosunu ne yapması gerektıgını yanlış anlamayalım herseyı

Mrb arkadaslar yenidogan sunneti yaptiran varmi aranizda
Ve ankarada sunnet icin tavsiye edebileceginiz dr varmi ?

Son düzenleme:
KV ve kp geldi bebeğimi aldı kp ve dizine oturttu resmen :( napiyosun baba oturtma dediğim halde bişey olmaz dedi zor kurtardım çocuğumu inş bişey olmaz :( zaten moralim sıfır sinirlerim hat safhada yavruma bişey olur mu ki :(

Ben
Mrb arkadaslar yenidogan sunneti yaptiran varmi aranizda
Ve ankarada sunnet icin tavsiye edebileceginiz dr varmi ?
bende yeni doğan sünnetini merak ediyorum.dr bana 2. Aydan sonra yaptır dedi..büyük oğlumu yaptırmadım aralarında 4 yaş var..küçüğü yaptırmam lazım yoksa abisi sünnet olurken çişe alışma dönemine denk gelecek..ama iyileşme süreci hızlı oluyor deselerde merak ediyorum nasıl oluyor diye:işsiz:

Kizlar beni bilen bilir sezeryanla dgum yaptim ve dogumdan beri bend ekalp agrisi var ki zaten uc gun nabiz yuksekligi yuzunden beni eve gondermediler takibe aldilar birde sezeryan pesi atesim yusek seyir ediyodu anlicaniz sabah kadar basikda beklediler nabiz ates yuksek diye simdi odur budur kalbime agri saplaniyo sizce sebebi ne olabilir kalp rahatsizligi mi cikcak ne boyle olan varmi acaba ya :( cuma foktora gidicrm gogus ucuna vuruyo ta bazen bebej emerkende oluyo :(

Kizlar beni bilen bilir sezeryanla dgum yaptim ve dogumdan beri bend ekalp agrisi var ki zaten uc gun nabiz yuksekligi yuzunden beni eve gondermediler takibe aldilar birde sezeryan pesi atesim yusek seyir ediyodu anlicaniz sabah kadar basikda beklediler nabiz ates yuksek diye simdi odur budur kalbime agri saplaniyo sizce sebebi ne olabilir kalp rahatsizligi mi cikcak ne boyle olan varmi acaba ya :KK43: cuma foktora gidicrm gogus ucuna vuruyo ta bazen bebej emerkende oluyo :KK43:
narkoz bıyerden cıkıo ya dr gıt bence baksınlar.benımde sezaryenden sonra 20gun boynum tutulmustu dr gtmıstım sezaryen acısını unuttrmustu bana boyun tutulması senınkıde oyledır gecer ıns en kısa zamanda

narkoz bıyerden cıkıo ya dr gıt bence baksınlar.benımde sezaryenden sonra 20gun boynum tutulmustu dr gtmıstım sezaryen acısını unuttrmustu bana boyun tutulması senınkıde oyledır gecer ıns en kısa zamanda
Ya boykr garip bisi usutmeulye benzemiyo beliife oyledir ama gorunucem cuma acilden giricem ins kalp sorunu cikmaz bende

Ben

bende yeni doğan sünnetini merak ediyorum.dr bana 2. Aydan sonra yaptır dedi..büyük oğlumu yaptırmadım aralarında 4 yaş var..küçüğü yaptırmam lazım yoksa abisi sünnet olurken çişe alışma dönemine denk gelecek..ama iyileşme süreci hızlı oluyor deselerde merak ediyorum nasıl oluyor diye:işsiz:
Ben oğlumu 33 günlükken yaptırdım. Bugün 36 günlük. İyiki yaptırmışim.İlk gün dışında hiç sıkıntısı olmadı.Maşallah
Çok çabuk iyileşti. Operasyon sonrası bir kez ağrı kesici aldı yarım saatlik kesintisiz ağlaması oldu bir kez o kadar. Bezlerken ilk üç gün iki kişi hareket etmek durumunda kaldık bakım v.s yapıyorsun. Tavsiye ederim. Uyuyarak atlatıyorlar süreci.

Loveali Loveali çok geçmiş olsun canım benim üzülmemeye çalış sütlerin gider canım allah daha kötü bela vermesin inş

Back
X