- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
canım kanguru icin küçük yoksa aklımda var almak ama bu defada verde sevelim biz onun icin geldik diyorlar.
kanguru alip icine koysan onlar geldiklerinde cok sinir olurlar demi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kanguru icin küçük yoksa aklımda var almak ama bu defada verde sevelim biz onun icin geldik diyorlar.
kanguru alip icine koysan onlar geldiklerinde cok sinir olurlar demi
![]()
kız bebek olması icin hamilelik oncesi mi diyorsunuz biraz ustu kapalı kalmış sorununAcaba icinizde kiz icin bir calisma yapan oldu mu atkadaslar?
Satıcıdan satıcıya değilde. Bebekten beğebepe fark eder. Birine iyi gelen bez diğer bebeğe pişik yapabilir. O sebeple olumluda olumsuzda yorum görebilirsin. Ben en ucuz nerdeyse oradan alıyorum.Sevgili anneler Merhaba. bebek bezlerini nerden alıyorsunuz marketten/mağazadan mi yoksa internetten mi. internetten 1 kere aldım Memnun kaldım.tekrar alicam ama saticidan satıcıya fark eder mi yorumları okuduğumda öyle şeylerle karşılaştım. Kalite ve fiyat olarak tavsiye edebileceğiniz site satıcı var mı. prima premium care kullanıyorum. prima aktif bebekle çok fark var mı fiyat ve kalite olarak. şimdiden teşekkürler.
Aslında detaylı soramadım telefondan zor oldu. Kız bebek isteyipte özel bir yöntem deneyen varmı? yumurtlama takibi yapıp yumurtlama öncesi ilişkiyi kesmek vajinal duş vs gibi. bunu sormak istemiştim. teşekkürlerkız bebek olması icin hamilelik oncesi mi diyorsunuz biraz ustu kapalı kalmış sorunun
Valla ne yaparsanız yapın kolik gaz belli bir aydan önce geçmiyor eşim neler aldı neler kiraz çekirdekli patikler karnına sarmak için kiraz çekirdekli havlular bir sürü gaz ilacı.. Kendim kimyonlu su içtim kimyonlu bitki çayı içtim yemeklerime kimyon döktüm yetmedi çay kaşığıyla yedim kimyonu ama sonuç hüsran.. Sabahlara kadar ağlıyodu elimizde sallıyorduk öyle susuyordu 5 ayı bitti öyle rahatladı şimdi 6 ayı bitecek çok şükür Allah yardımcınız olsun çok zor bi dönem her açıdanKızlar gaz patiği diye birşey varmış, hiç kullandınız mı işe yarıyor mu, bebeğim kolik ve çok sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz neredeyse sadece 2-3 saat uyuyo..meme emerken hep bir ıkınma durumunda..kakasını günde 7-8 kez yapıyor , alttan üstten de gaz çıkarıyor ama yeterli olmuyor ? Başka bir tavsiyeniz var mı ya da gazı önlemek için ne yapabilrim.
Valla benimde öylr ya yelefon ya bilgisayar sabah işe gittikten sonra msj yazdım içimdeki tüm kini kustum akşam eve geldi yağ yakıyo özürlet diliyo sinir şeyAynen ya benim eşim de çocuğu oldu diye beni unuttu resmen bi ara işi gereği on gündür il dışına çıktı. Burnundan getirdim böyle bencillik olmaz ki. Benim çocuğumsa onunda çocuğu anası gibi sadece sevmekle olmuyo bu işler. Bu sefer geldiğimde çok farklı olacak diyo ama hadi bakalım.
Valla benim bebemde 15 günden sonra çıldrdı deli gibi ağlıyor geceleri çok zor o öyle ağlayonca bende üzülüyorum elimden birşey gelmiyor ama inş geçecek bu günler 4 aysa bitiyormuş ama çok uzun bir süre geliyor bana 4 ayCanım sen ne kadar üzüldün böyle yaaahamileliğinden beri bitmedi gitti dertler
Benimki de bazen etrafı izliyor kanepeye yanıma koyuyorum azıcık şekerliyorum o etrafa bakarken tabi ancak 10 dk sürüyor sonra basıyor bağrığı. İnşallah uyumuştur seninki dün
Evet canım bendim o. Teşekkür ederim merak ettiğin için arkadaşlar yazmış ama yine de yazayım ben. malesef az bir düşüklük varmış biyotin seviyesinde. Referans aralığı 4 ken kızımın 3.14 gibi birşey çıkmış. Bir ay daha kullanıp tekrar gideceğiz kontrole. İnşallah düzelir hayat boyu ilaç kullanmak zor birşey. Doktor endişelenmeyin kötü birşey değil diyor ama insan yine de düşünmeden edemiyor
Ben de canım ben de akıllı uyuyan çocuğum gitti huysuz birşey geldi. Ağlayıp durmayınca kızıyorum sonra acı acı ağlıyor onun kıvrandığını düşününce kötü oluyorum. Bu günler de geçecek ama yardım etmeyen eşlerin, burnumuzdan getiren kv lerin yaptıkları unutulmayacak
Bence de aman gelmesinler daha hayırlı. Ya ne istiyorlar el kadar bebekten anlamıyorum. Sevmekten anlamıyor işte o çocuk. Onun düzenine bedenine saygı gösterilmemesi beni deli ediyor
Valla şu adamların ağzına kürekle vurmalı
Zeytinyağı mantıklıymış canım. Bizim Nizip li bir komşu da sadeyağ sürün dedi vücudunu yumuşatırmış
Evet ağızdan damlatılıyor prospektusunu okuyarak siz kendiniz evde de verebilirsiniz yada sağlık ocağında da uygulanabilirAğızdan damlatılarak olan bi aşı bu bildiğim kadarıyla dimi
Aynen ben inada devam ediyorum şu an. Konuşmuyorum.Valla benimde öylr ya yelefon ya bilgisayar sabah işe gittikten sonra msj yazdım içimdeki tüm kini kustum akşam eve geldi yağ yakıyo özürlet diliyo sinir şey
Hayret birşey komşuya ne oluyo@denizkestanesi aynı durumdayız. Anca çarşafta sallanınca biraz susuyor,sabaha kadar bağırarak ağlıyor. Psikolojim bozuldu alt komşum gelmiş sen uykudamı kalıyorsunda o kadar ağlıyor dedi ne alaka dedim ya. Saatlerce ağlıyor denemediğimiz yol kalmadı eşimle birbirimize düşüyoruz artık. Allahım bana bize sabır ver
Dengesizin ve densizin teki şansıma aşağida oturuyor. 4 senedir seslerini çekiyorum ben. Gitmiş diğer komşulara çocuğu hastamı demiş ağlıyor sabaha kadar napalım dedim kimseye misafir değilim kendi evimdede çıcuğun ağzini kapatamamHayret birşey komşuya ne oluyo
Ben rezene iciyodum dün anason da aldırdım bı tatlı kaşığı rezene bi çay kaşığı anason yaptım ama işe yaramadı galibaKızlar anason çayını hep biz içip hem bebeğe verebiliyomuyduk ve rezene