• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Kızlar bizimde bir sorunumuz var. Bebeğimin böbreğinde kum varmış. Usg de de idrar tahlilinde de çıktı. dr d vitaminini kes dedi. Böbreğe daha çok yük bindiriyormuş ve kumu artırırmış açıklaması bu. Başına gelen varmı. D vitaminide önemli diye biliyorum kesmek nekadar doğru.

@TuRuNCu aynı durum değil evet ama böbrek sorununuz var. Drunuz sizden böyle birşey talep ettimi.

mete58 mete58 siZde sağlık ocağı hemşiresisiniz. Vitamini kesmem nekadar doğru. Fikriniz var mı?
Bazı durumlarda d vit. Kesilebilir hastalık ortadan kalktığında tekrar başlatsınız endişelenmeyin .

Kızlar anason çayını hep biz içip hem bebeğe verebiliyomuyduk ve rezene
Anasonu sende içme bebeğede verme anason çocuğa zararlı eskiden veriliyormuş ama şimdi dr karşı çıkıyor( ben 2çocuğumda da kullanmadım ) ama rezene kullanabilirsin demle sen iç bebeğede 1 2 çay kaşığı ver

Cok gecmis olsun canim. Dedgin gibi ömür boyu ilac kullanmak zor. Her ne kadar B vitamini de olsa. Insallah gerek kalmaz. Hic bi sorunu cikmaz bebisinin

Amin canım inşallah :(

Kızlar bizimde bir sorunumuz var. Bebeğimin böbreğinde kum varmış. Usg de de idrar tahlilinde de çıktı. dr d vitaminini kes dedi. Böbreğe daha çok yük bindiriyormuş ve kumu artırırmış açıklaması bu. Başına gelen varmı. D vitaminide önemli diye biliyorum kesmek nekadar doğru.

@TuRuNCu aynı durum değil evet ama böbrek sorununuz var. Drunuz sizden böyle birşey talep ettimi.

mete58 mete58 siZde sağlık ocağı hemşiresisiniz. Vitamini kesmem nekadar doğru. Fikriniz var mı?

Benim arkadaş hiç kullanmadı ilaç vermek istemiyorum diye birşey de olmadı canım gelişimi iyiydi çocuğun

Valla benim bebemde 15 günden sonra çıldrdı deli gibi ağlıyor geceleri çok zor o öyle ağlayonca bende üzülüyorum elimden birşey gelmiyor ama inş geçecek bu günler 4 aysa bitiyormuş ama çok uzun bir süre geliyor bana 4 ay

İnşallah çabucak geçer ya bizimki 1 aylık kaldı 3 ay offf offf :( hunharca sallıyorum ancak uyuyor o da yarım saat :( üstüne okumadığımız dua kalmadı

Benim bu karnımdaki acayip ağrı gitmedi hala ya,dikiş yeri değilde bağırsakların olduğu yerlere dokununca ağrıyor. Doktora yine gittim bişey demedi sanki yara hep. Sezeryan olmuş kime sorsam öyle bişey yaşamadık diyor:KK43:

Ah canım ya o konuştuğumuz yerin ağrısı değil mi? Sen kendini çok yoruyorsun belki de ondandır?

Kızlar anason çayını hep biz içip hem bebeğe verebiliyomuyduk ve rezene

Ben bir çay kaşığı kadar Rezene veriyorum gece uyumazsa ben de içiyorum. Fayda ediyor mu bilmiyorum aynı anda birsürü yöntem denediğim için hangisi işe yarıyor anlamıyorum :D

Ya valla anlamıyorum iki büklüm oluyo kızarıyo ağlıyo imden bişey gelmiyo valla cinnet geçiriyorum yastıkları sıkıyom artık sürekli ağlayınca hem üzülüyorum hemde sinirleirm bozuluyo okadar doktor var şu koliğe bi çare bulamadılarmı herkeisn sorunu bide benimki erkek bebek fıtığı çıkacak diye korkuyorum öylr çok ağlıyoki:KK43: eşim desen umru değil ne zaman bağırıyorum ozaman alıyo çocuğu . Valla çocuğuda alıp çekip gidesim var böyle de tek büyütüyorum zaten
Cnm kolik muziklerini denedn mi bi jac gece huysuzluk tspinca fon makinası sesi dinlettm bn güzel uyudu..bilemiyorum tabi her zamn işe yarar mi ama bebek cok ağlayinca insan her yolu deniyor. Bi de kizlar oglum aglaynca biz evin diger butun odalarini dolasiyoruz o zaman sakinliyor hep ayni yerde olmaktan sıkılıyor sanırım

Loveali Loveali cnm zaten zor bie süreçten geçiyoruz hepimiz böyle ekstra aksikler kirginliklar çıkınca dayanabilcek gibi hissetmiyoruz..ama hayat her zaman zor veya kötü olmayacak geçicek insallah en kisa zamanda icini ferah tut ailenle duzelirsiniz insallah..

annem sağolsun bu işlerden anlar o ses gelir gelmez masajını ve kundagini yaptı ellerini önüne namaz kılar pozisyon gibi koydu normal kundak degildi iki saat sonra güzelce hareket ettiriyordu elini kvler her aldığında kundağı tak açmayın diyorum içeri soğuk kolu incidi falan diyorum sürekli zıplatırken gevşiyor ellerinde laftan anlamıyorlarki sonrada ben 5 tane büyüttüm diyor ağzının üstüne patlaticam bigün kendimi tutuyorum
Benim bile patlatasim gelio nasil kadin bu ya:sinirli:

Dengesizin ve densizin teki şansıma aşağida oturuyor. 4 senedir seslerini çekiyorum ben. Gitmiş diğer komşulara çocuğu hastamı demiş ağlıyor sabaha kadar napalım dedim kimseye misafir değilim kendi evimdede çıcuğun ağzini kapatamam
yok artık kv kp eş çocuğun ağrıları hepsi bi yandan yetmiyor gibi bide komşu mu çıktı allah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce şifa bulur bebeğin de uğraşmazsın dengesizlerle

mete58 mete58 merhabalar .. kızlar bilenlerden yardım rica edicem ...
Kv bebeğime nane kaynatıp bi kaç damla içiriyor sancı için. Bende duymadığım için vermeyelim Dedim ve artık birbirimize girdik :( çünkü zamanının da göbek düşsün diye zeytinyağı ve kahve koyalım deyince düşündürdü beni :) rezene veriyorum ve biogaia veriyorum. Biogaia için Bağımlılık demiştiniz ama ben 3 ay kullanıcam çünkü dayanamıyorum ağlamasına :( Esas sormak istediğim nane nin bir zararı varmı?

Loveali Loveali cnm zaten zor bie süreçten geçiyoruz hepimiz böyle ekstra aksikler kirginliklar çıkınca dayanabilcek gibi hissetmiyoruz..ama hayat her zaman zor veya kötü olmayacak geçicek insallah en kisa zamanda icini ferah tut ailenle duzelirsiniz insallah..
Aynen canım bugün biraz topladım kendimi yoksa bebeğime yetersiz kaldım dün ben ağladım o ağladı :( ailemle duzeliriz duzelmicek kadar bişey yokta benim kırgınlığım düzelir mı bilmiyorum :(

Amin canım inşallah :KK43:

Benim arkadaş hiç kullanmadı ilaç vermek istemiyorum diye birşey de olmadı canım gelişimi iyiydi çocuğun

İnşallah çabucak geçer ya bizimki 1 aylık kaldı 3 ay offf offf :KK43: hunharca sallıyorum ancak uyuyor o da yarım saat :KK43: üstüne okumadığımız dua kalmadı

Ah canım ya o konuştuğumuz yerin ağrısı değil mi? Sen kendini çok yoruyorsun belki de ondandır?

Ben bir çay kaşığı kadar Rezene veriyorum gece uyumazsa ben de içiyorum. Fayda ediyor mu bilmiyorum aynı anda birsürü yöntem denediğim için hangisi işe yarıyor anlamıyorum :KK70:
Bilmiyorum ki canım dokununca hassasiyet var doktor bir sorun görmüyorum desede içim hiç rahat değil
yok artık kv kp eş çocuğun ağrıları hepsi bi yandan yetmiyor gibi bide komşu mu çıktı allah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce şifa bulur bebeğin de uğraşmazsın dengesizlerle
aynen canım ama ben bu kadını takmıyorum,ilk vukuatı değil. Kapıda numaramı istedi
Lazım olur diye konuyu değiştirdim hemen,böyleleriyle hep mesafeliyim derdim bana yeter

Cnm kolik muziklerini denedn mi bi jac gece huysuzluk tspinca fon makinası sesi dinlettm bn güzel uyudu..bilemiyorum tabi her zamn işe yarar mi ama bebek cok ağlayinca insan her yolu deniyor. Bi de kizlar oglum aglaynca biz evin diger butun odalarini dolasiyoruz o zaman sakinliyor hep ayni yerde olmaktan sıkılıyor sanırım
Bende açıyorum o sesleri biraz uyuyo onunla kapatınca mizmizlaniyo :( ama benim De beynim sisiyo o seslerden o_O şuan mesela kafam da fön makinası ve anne karnındaki ses var :KK47::işsiz:

:nazar::nazar:Arkadaşlar bebeklerinizin zihinsel ve bedensel gelişimi için çalışmalara başladınız mı? Benim oğlum 43 günlük. Yüz üstü koltuğa bırakıyorum başını kaldırmaya çalışıyor ayakları ile ileri gitmeye çalışıyor. :KK46::KK46:Bir de internetten siyah beyaz resimler döktü bugün babası yarın onları göstermeye başlayacağım. Siyah beyaz resimleri bu linkten aldım: http://www.kadinbakisi.com/zeka-gelisim-kartlari/

Dengesizin ve densizin teki şansıma aşağida oturuyor. 4 senedir seslerini çekiyorum ben. Gitmiş diğer komşulara çocuğu hastamı demiş ağlıyor sabaha kadar napalım dedim kimseye misafir değilim kendi evimdede çıcuğun ağzini kapatamam
Böyle insanlar gelip yardımcı olacağına üstelik yargılıyorlar. Hoşgörü yardımseverlik kalmamış. Bebeğin iletişimi ağlamak sonuçta hiç bebeği olmamış mı komsunun

:nazar::nazar:Arkadaşlar bebeklerinizin zihinsel ve bedensel gelişimi için çalışmalara başladınız mı? Benim oğlum 43 günlük. Yüz üstü koltuğa bırakıyorum başını kaldırmaya çalışıyor ayakları ile ileri gitmeye çalışıyor. :KK46::KK46:Bir de internetten siyah beyaz resimler döktü bugün babası yarın onları göstermeye başlayacağım. Siyah beyaz resimleri bu linkten aldım: http://www.kadinbakisi.com/zeka-gelisim-kartlari/
sizin bebek hangı gun dogdu sankı aynı gun 7 subat benım bebiş bızımkı konuşunca gulmeye başladı yenı

Böyle insanlar gelip yardımcı olacağına üstelik yargılıyorlar. Hoşgörü yardımseverlik kalmamış. Bebeğin iletişimi ağlamak sonuçta hiç bebeği olmamış mı komsunun
4 çocuğu var Allah bağışlasın sesleri gürültüleri eksik olmaz. Evet maalesef kalmamış anca dedikodu. Çocuğum hasta değil şükür dedim sadece ağlıyor ve kucağımızda

mete58 mete58 merhabalar .. kızlar bilenlerden yardım rica edicem ...
Kv bebeğime nane kaynatıp bi kaç damla içiriyor sancı için. Bende duymadığım için vermeyelim Dedim ve artık birbirimize girdik :KK43: çünkü zamanının da göbek düşsün diye zeytinyağı ve kahve koyalım deyince düşündürdü beni :) rezene veriyorum ve biogaia veriyorum. Biogaia için Bağımlılık demiştiniz ama ben 3 ay kullanıcam çünkü dayanamıyorum ağlamasına :KK43: Esas sormak istediğim nane nin bir zararı varmı?
bence verme benim kv vermişti kız defalarca kustu ben bile içemem agir gelir o

Back
X