Organik giyim değil de kendime güvensem yıkanabilir bez çok istiyorum ben diğerleri pazarlama stratejisi kayınvalidemin serası sözde organik tohum İsrail'den ithal sebze fideleri gübre vs organik adından nefret ediyorum bendeBebek mamalarında inek sütü proteini parçalıyorlarmış güya ama temelde yine inek sütü yani. Artık çoğu şey piyasanın dayatması diye düşünüyorum. Bir de konu dışı olarak organik giyim mevzusu var ona da ayrı sinir oluyorum :/:/
Kiz turuncu kitap gibi kadinsin ha...
BenceTuRuNCu kadir tuğcu bizden saklıyor valla sağolsun aylar evvel önerdiği pişik kremi sayesinde kızım pişik olmadi iyiki var canım arkadaşım sizlerde iyiki varsınız
Bende elma suyu ve yoğurt denedim çok az bir şey 3 gün kuralı ile. İlk aldığında yüzünü burusturdu ama sonra ki günler daha rahat aldı. Biraz zmn gerekecek sanırım alismalari içinkızlar günaydın 3tür ek gıda denemelerimi diliyle reddediyor oğlum armut püresi denemiştim başka bir şey deniyeceğim suyu bile içmiyor ya suratını değişik yyapıyor normal mi?
canım bizde de aynı sıkıntı var yüz üstü yatırmak lazımmış kadir Tuğcu öyle dedi 6.ayin sonuna kadar ne kadar duzelirse artıkMrb kızlar uzun süredir fırsat bulup giremiyorum bugün biraz bakıp okumayı başardım :) Bizde durumlar şöyle :
Saçlarım acayip dökülüyor
Süt olsun diye yemeyi abarttım sanırım 63 kilo oldum :)
Bizde de bezler 10 gündür daha az çişli
1 haftadır su veriyorum ve bayağı içiyor şu an çok sıcak bir yerdeyim ve günde 150 cc rahat su içiyor
Yoğurt sabah ve akşam bir iki kaşık vermeye başladım
Memeyi bazen almıyor bu aralar ve arttı almamalar
Üç gün önce adet olmaya başladım ve sütüm azaldı acaba onunla mı ilgili bilmiyorum
Acayip terliyorum
Bebeğimin kafasının arkası düzleşti ne kadar yan yatırsamda yine sırt üstüne dönüyor düzelir mi bu saatten sonra
Yogurtla neden baslamadiniz sut alerjisi mi var?kızlar günaydın 3tür ek gıda denemelerimi diliyle reddediyor oğlum armut püresi denemiştim başka bir şey deniyeceğim suyu bile içmiyor ya suratını değişik yyapıyor normal mi?
A Alyatugba C calikusu3482derandiren kızlar subat bebekleri ayrıksı herkes orta dişi çıkarır bizimkiler köpek dişi
Ben de düşündüm o yıkanan bezleri ama işe başlayacağım Eylülde annem de uğraşabilir mi bilmiyorumOrganik giyim değil de kendime güvensem yıkanabilir bez çok istiyorum ben diğerleri pazarlama stratejisi kayınvalidemin serası sözde organik tohum İsrail'den ithal sebze fideleri gübre vs organik adından nefret ediyorum bende
umarim onemli birsey degildir kuzucuk da iyilesir hemen canimTuRuNCu sayesinde bende kadir Tuğcu yu ve birçok guzel bilgiyi öğrendim Allah razı olsun...
Rabbim evlatlarinla eşinle ve ailen ile sağlıklı hayırlı bir yaşam nasip etsin. Rabbim işini gücünu kolaylaştırsin.
Kadir Tuğcu ya bebeğimin sıkıntısını yazdım ve allah razı olsun adam bize yön verdi.
İkinci kez bir sıkıntımız daha oldu. Oğlumun makatinda çıban gibi birsey çıktı fotoğraf istedi çocuk cerrahisine götürün dedi. Bugün rendevu aldım bakalım ne diyecekler inş önemli bir şey yoktur
Dua edin kızlar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?