Kızlar %100 yün ya da pamuk mont bulamıyorum netten baktıklarımda. GAP'ta bile polyester , sinir oldum . Bildiğiniz markalar var mı pamuk -yün mont için ?
Yok canım bizde de durum aynı direk ağzaAynen benim de öyle hep düşük haftaya gidip kontrol ettireceğim bakalım
Kullandın mı hiç canım? Ya ben siyah beyaz olanları yaptım ama ağzına sokuyor sallıyor hiç ilgilenmiyor ya
Benim oglan da direkt ağzına alıyor. Biraz daha zamani var dediğiniz gibiYok canım bizde de durum aynı direk ağzabiz erken yaptık daha zamanı var bence
Güzel anneler me yapıyorsunuz keyifler nasıl bakalım :))
Bu trençkot gibi birşey ama canım , ben kalın arıyorum, yine de sağol.http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Mont/2691978/535495
Bu %100 pamukmuş.
Ürün bilgilerinde öyle yazıyo
Bu trençkot gibi birşey ama canım , ben kalın arıyorum, yine de sağol.
Gecmis olsun cnm Rabbim Sifa versin inş hemen iyilesirsiniz.Bugün kimse yazmamış..
Nerelerdesiniz kızlar??
Biz dişle birlikte hasta olduk analı oğullu ben mide mi üşüttüm sanırım oğlumda da öksürük ve balgam var..
Neyse ki buhar makinesi az da olsa düzeltti onu..
Burnunu zoraki açıyoruz ama hasta hasta koridora kadar emekleyip orta sehpaya tutunup kalkmak en iyi ekşınları arasında..
Sağol canım inşallah..Gecmis olsun cnm Rabbim Sifa versin inş hemen iyilesirsiniz.
Kimse uğramaz olmuş buraya herkes minnoslar ile uğraşıyor sanırım. İyice yaramaz oldular :)
Pipetli suluk kullanan var mı aramızda kızlar. Ben aldım ama bizim oğlan çekemiyor daha. Sanki bebişlerden biri kullanıyordu ama kimdi tam hatırlayamadim. Alıştırmak için ne yapabilirim ya da kendi kendine mi öğrenecek.
Gecmis olsun cnm Rabbim Sifa versin inş hemen iyilesirsiniz.
Kimse uğramaz olmuş buraya herkes minnoslar ile uğraşıyor sanırım. İyice yaramaz oldular :)
Pipetli suluk kullanan var mı aramızda kızlar. Ben aldım ama bizim oğlan çekemiyor daha. Sanki bebişlerden biri kullanıyordu ama kimdi tam hatırlayamadim. Alıştırmak için ne yapabilirim ya da kendi kendine mi öğrenecek.
Çok geçmiş olsun canım sana ve Tuna'ya.salgın var kimi görsem hasta dikkat etmek lazımBugün kimse yazmamış..
Nerelerdesiniz kızlar??
Biz dişle birlikte hasta olduk analı oğullu ben mide mi üşüttüm sanırım oğlumda da öksürük ve balgam var..
Burnunu zoraki açıyoruz ama hasta hasta koridora kadar emekleyip orta sehpaya tutunup kalkmak en iyi ekşınları arasında..
Bugün kimse yazmamış..
Nerelerdesiniz kızlar??
Bende su için avent in alıştırma bardağıni kullanıyorum ters dönünce dokulmeyenden onu rahat kullanıyor ama pipetliye alışamadık daha. Dediğin gibi geveleye geveleye öğrenecekSağol canım inşallah..
Ver eline oynasın öğrenir birkaç deneme sonrası ben düşünce dökülmeyen suluktan kullanıyorum..
Benim oğlum da başta anlamadı hatta sinirlerdi su gelmeyince sonra ağzında geveleye geveleye öğrendi..
Maşallah kızın çok erken öğrenmiş. Sen deyince izledim bende o şekilde deneyim faydası olur.Benim kızım kullanıyor. Youtubeda bebeklere pipetle içmek nasıl öğretilir diye videolar var. Ordaki teknikle 4 aylıkken öğretmiştim. Bizimki biberon almadığı için anne sütünü dahi pipetli sulukla veriyor babası ben işteyken.
Geçmiş olsun Cnm. Bu 2 haftalık hava değişimi etkiledi bizide. Hafif soğuk alğınlığı bizdede var . Geçer inşallah tez zamandaBir hasta bebekte bende var... 4 gündür fena tikaniyor boğazı burnu. Ates yok cok sukur ama rahat değiliz 1 haftadir ek gida almıyor sadece emiyor. Ilaci zor veriyoruz kusuyor hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?