Ah kızlar hiç sormayın arkadaşıma dedim gidelim diye sinir bir teyzesi var sakın genital aldırmasn cocuk düşer dedi koca karı gbi zaten.. Bende inanmadım elbette ama size sormak istedim
hemen haber ver bize mutlaka...
Kizlar doktordan ciktım skinti yok hersey yolunda dedi 1o gün sonrası için gün verdi hem keseyi gorelim hem kalp atisini duyalim dedi zaman nasıl geccek bilmiyorum hayirlisi bakalimTweeetyy haber bekliyoruz canım
Gozunaydin canim kac gunluksun bugun vajinal bakti mi?Kizlar doktordan ciktım skinti yok hersey yolunda dedi 1o gün sonrası için gün verdi hem keseyi gorelim hem kalp atisini duyalim dedi zaman nasıl geccek bilmiyorum hayirlisi bakalim
5+o bakmak istedi vajnal ama ben istemedim beklemeyi tercih ettim aylardir vajnal muayne oluyrm ck canm yaniyo o yuzden istemdim beklicem canmGozunaydin canim kac gunluksun bugun vajinal bakti mi?
karından görünmedimi 5 haftalıkta canım5+o bakmak istedi vajnal ama ben istemedim beklemeyi tercih ettim aylardir vajnal muayne oluyrm ck canm yaniyo o yuzden istemdim beklicem canm
Hadi hayirlisi olsun canim insallah kalp atislarinida duyar rahat edersin...Kizlar doktordan ciktım skinti yok hersey yolunda dedi 1o gün sonrası için gün verdi hem keseyi gorelim hem kalp atisini duyalim dedi zaman nasıl geccek bilmiyorum hayirlisi bakalim
Yok canım korkma.
Ben ilk muayeneme gittiğimde kadın ultrason cihazı ile keseyi bulmak için kasıklarıma o kadar bastırdı ki ,4 yıl önce doğum yaptığım sezeryan yaram bile sızladı.
Var gücüyle bastı sanki.
O yüzden ağdadan hiç bir şey olmaz :))
Demek o kadar bastırıolar ne zaman gittin peki canim ilk muane ye bende 5+1 ken gitmeyi düşünüyorum
Kullan mutlaka canim progesteron seviyeni yukseltmek icin vermis onemliKızlar doktor dan geldim şimdi sabah kahverengi akıntım olmuştu şimdi de kahve sarı karışık var biraz da hafif agri oluyor. Daha 3 hafta yeni bitti benim progestan verdi. Sizce şimdi gerek var mı ki kullanmama
Ben gittiğimde 5+1 idim.
Normalde o dönem vajinal bakılması daha kolay.
Karından bakılınca fazlaca baskı uyguluyorlar.
Yani her dr.yapıyormu bilmem ama benim doktorun eli ağır gibi :)
Kızlar doktor dan geldim şimdi sabah kahverengi akıntım olmuştu şimdi de kahve sarı karışık var biraz da hafif agri oluyor. Daha 3 hafta yeni bitti benim progestan verdi. Sizce şimdi gerek var mı ki kullanmama
Yok gozukmedi gec dollenme oldgu icin gozkmedi galiba ama icimdki huzrsuzluk gecmicek gormedenkarından görünmedimi 5 haftalıkta canım
Hadi hayirlisi olsun canim insallah kalp atislarinida duyar rahat edersin...[/QUOT
Insallah canm hepimiz en ksa zamanda duyariz insallah
bendede görünmedi canım değerleim yüksek olmasına rağmenYok gozukmedi gec dollenme oldgu icin gozkmedi galiba ama icimdki huzrsuzluk gecmicek gormeden
Kullan canım tabiki sakın aksatma bişey yapıyor zaten vücudumuzun urettiği öadde progestanKızlar doktor dan geldim şimdi sabah kahverengi akıntım olmuştu şimdi de kahve sarı karışık var biraz da hafif agri oluyor. Daha 3 hafta yeni bitti benim progestan verdi. Sizce şimdi gerek var mı ki kullanmama
Erken canım ben daha dun gördümPeki ben 4. Haftada gitsem doktora erken mi olur? Keseyi göremeyiz daha değil mi?
Kuzenim kullandi baya uyku yapmıştı ona progestan
Kızlar doktor dan geldim şimdi sabah kahverengi akıntım olmuştu şimdi de kahve sarı karışık var biraz da hafif agri oluyor. Daha 3 hafta yeni bitti benim progestan verdi. Sizce şimdi gerek var mı ki kullanmama
Bende tutuyorum doktora sordum daha cok yeni hic bi zarari olmaz tutabilirsin dediOruç ben de tutuyorum etkiler mi acaba doktora sordunuz mu hiç
Peki ben 4. Haftada gitsem doktora erken mi olur? Keseyi göremeyiz daha değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?