Demek ki bunyen çok hassas cnmm tüm yağları dene:) kakao ve bademli yağlarda belki ilk aylar çatlamami sağlamış olabilir.Olsun cnm :) walla bende şaşırdım kilo da almadım daha öyle 2 kilo falan anca ama bi günde çıktı benim de ben şok9. Ayda düşünemiyorum
Onunuzdeki haftalarda gidersen sen de ogrenirsin benceAy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah bende şuan çok merak ediyorum inşallah bende biran önce öğrenirim
Kıyamam yaaDimi yaniiiiibenim günlerdir gece uykum yok uykum var ama bi sağa bi sola dönüp duruyorum sabaha karşı biraz daliyo gibi oluyorum eşim bu hafta 12/8 vardiyesinde sabah o geliyo hoopp uyku yine bölünüyor gündüz de sersem gibi geziyom sonra da baş ağrısı
Daha erken diye hiç bişe sürmemiştim ama artık bundan sonra heralde o kadar yağlanıcam ki yattığım yerde bile kayarım heralde yerimdenDemek ki bunyen çok hassas cnmm tüm yağları dene:) kakao ve bademli yağlarda belki ilk aylar çatlamami sağlamış olabilir.
Gunaydn cnm ben dumduz yatardm eskiden saga sola donmeden bebis ztn yatis seklini ayarlio senin cenin gibi yatioz biz artik diger turlu ya nefesn kesilio ya igne batio zor alistm ama yatiom artkGunaydin meleklerrr
Ben uykulardan kesildim yaaa resmenn geceleri uyku muyku yokkk3aydir tedirgin yatiyorum yuzustu yatarsam bisi olcak korkusuylaaaaa haftasonu is yok diyorum sabah yat diyorum yine yokkk dr bi yatis pozisyonu sormanin vakti geldi sanirim dimi bebis nasl rahat edecekse oyle yatcam artik ikimzde rahat edelim
Aynı bende dediğin gibiyim şuan beynim sersem gibi gece bi sağa bi sola dönüp duruyorum çocuğumun beynini de döndürdüm günlerdirGunaydin meleklerrr
Ben uykulardan kesildim yaaa resmenn geceleri uyku muyku yokkk3aydir tedirgin yatiyorum yuzustu yatarsam bisi olcak korkusuylaaaaa haftasonu is yok diyorum sabah yat diyorum yine yokkk dr bi yatis pozisyonu sormanin vakti geldi sanirim dimi bebis nasl rahat edecekse oyle yatcam artik ikimzde rahat edelim
Günaydın bana dün başladı 12+4 degünaydın arkadaşlar vitaminleri kaçıncı haftadan itibaren veriyor doktor
11+1 deyiz.. günaydın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?