Hoşgeldin o zamanSelam kızlar bende hamileyim ve kısmetse şubatta doğum yapacağım. Bu başlığı görür görmez geldim. Çünkü aynı kaderi paylaşmak bir arada olmak için çok geçerli bir sebep sizden öğrenecek çok şeyim olacak :)
bayanlar birşey sorucam bu decavit sabah mı akşammı içersem daha iyi olur?
BEN SENIN CINSIYETE NE DEDIM KIGunaydin kizlar geceleri bende cok zor uyuyorum ama hep yuz ustu yatiyorum oglumda da oyle yatmıştım doktor rahatsiz olana kadar yatabilirsin demisti,kubra5505 bu arada dun ki ultrasonu slvester a sordum o ben kiz derdim dedi acaba bi yanlislik olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum gerci erkek cocuk fikrine de alismadim degil zaten cok severim ama etrafimda ki herkes kiz olsun ona cok guzel kiyafetler alacagim diyordu erkek oldugunu duyanlar olsun napalim dediler kayinvalidem ve esim cok mutlu ama kayinvalidem yine erkek istiyordu mutluluktan havalara uctu diyebilirim hayirlisi olsun minnakim saglikli gelsin de benimde sat a gore 4 gun geride hamileligim hep oyle cikiyor cunku yumurtlamam gec oldugu icin oyle gozukuyor bende alistim zaten acaba diyorum doktorlara da adetimi bi kac gun ileride mi soylesem bu sefer erkenden dogurtmasinlar beni
Gunaydinbenim son regli tarihine göre bugün tam 11 haftalik oldu ama ultrasona göre suan 11+4 takvimi ultrasona göre yeniledim bakalım cuma günü ne çıkacak degisirse yine degistiririm
bulantı filan artırırsa akşam yatarken kullanıcamdaBen kullanmıyorum ama çok bir fark edeceğini de düşünmüyorum. Neticede takviye..
Sen ne zaman istersen o zaman kullan
Aynen benim de diğerleri olur tunikler gömlekler filan zaten dar görünmeyen biriyim. Alt da eylüle artık dar gelmeye başlar herhalde hiç kilo almayacak değilimdir en azından karnım çıksın azıcıkDış giyim bende pantolon aldım sadece ustlerim i giyebiliyorum şuan zaten kapalı olduğum için parduse tunik oluyo onlar daha bakalım ama alt için olmuyo eşofman lar bile sıkıyo eşimin kini giydim mesela şuan
Ay ne güzel sağlıcakla oldsun vakti saati gelince gerçeği de inşaallahKIZLAR BEN RÜYAMDA DOĞUM YAPTIM BILIYO MUSUNUZ ÇOK GÜZEL Bİ BEBEĞİM OLMUŞTU :))))
KIZLAR BEN RÜYAMDA DOĞUM YAPTIM BILIYO MUSUNUZ ÇOK GÜZEL Bİ BEBEĞİM OLMUŞTU :))))
Günaydın kızlar. Uyku olayı bende de zorlaştı. Ben yüzüstü yatmadan hayatta uyuyamam ama artık yatamıyorum ve dolayısıyla uyuyamıyorum. Sonra uyuyunca üstüne saçma sapan rüyalar falan... Decavit i kullanmaya başladığımdan beri gece içiyorum ama sabaha almayı düşünüyorum daha enerjik olurum belki diye.. Evden çıkmak konusunda da bende korkuyorum
dışarda kötü olucam eve gelemicem gibi hissediyorum. Sanırım saçma ama hormonlaaaaaaarrrrr:)
Aynen benim de diğerleri olur tunikler gömlekler filan zaten dar görünmeyen biriyim. Alt da eylüle artık dar gelmeye başlar herhalde hiç kilo almayacak değilimdir en azından karnım çıksın azıcık
50 kilo ile hamile kaldım hala da ayniyim değişen bişey yok ben de canım mide bulantim sadece 1 hafta surdu.hamileliğin ilk ayların da bulantıdan dolayi genelde kilo kaybı yaşanıyor kac haftalik hamilesin inşallah toparlanirsin biranonce.Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ? Bir de aranızda kilo alan ve veren var mı ? Yazar mısınız? Kaç kilo alıp verdiğinizi? Ben 61 ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum çok düştüm iştahım hiç yok
Noldu kuzum neyin varKIZLAR ÇOK CANIM SIKKIN BENIM ÇOK
KIZLAR ÇOK CANIM SIKKIN BENIM ÇOK
Hayırdır ne oldu canim ?KIZLAR ÇOK CANIM SIKKIN BENIM ÇOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?