Bide calisirken de zor oluyo tuvalet Ler temiz değil oda sıkıntı bilmiyorum artık ne yapcazSağol canım sanada geçmiş olsun evet ya az diyolar 2 lt ye napcaz bilmiyom
Benim Dr aynı hastanede başka biri geliyomus öyle dedi 300 du fiyatı devlette yaptirsam dedim olur ben zaten kendim de bakcam ikinci bi göz görsün istiyorum dedi o yüzden bende devlette yaptircam kendi Dr um da bakcakmis zaten onun fiyatı da 107 tl ağır gelir ikisi birden aynen atlatalim inş güzel haberler gelelim buraya bende 22-23 haftasında denk gelecek 9 ekimden sonra yaptircamBen de 14 ekimde 22 haftalikken gidicem ayrintili için cnm..benim hastanede özel fiyati 170 TL ve ayni gun sonucu verip doktora gosteriyorsun...hayirlisiyla şunu da atlatalimda
Evet çalışırken zor olur ben misafirliğe bile zorlaniyorum Allah yardımcınız olsun çalışanlara...Bide calisirken de zor oluyo tuvalet Ler temiz değil oda sıkıntı bilmiyorum artık ne yapcaz
Hahahy bence de erkek milletiMerhaba kızlar okul başladı giremiyorum fazla ama akşamları bakıyorum. Bugün ayrıntılı ultrason üçğn doktora gittim 40 dakika sürdü ama bana 5 dakika gibi geldi. Cd ve rapor da aldık şükürler olsun ki herşeyi yolunda. Damarlara, kemiklere, ellere, ayaklara, iç organlarına herşeye ayrı ayrı baktı. Eli nerede dersiniz?pipisinde. bir de espri yaptı erkek milleti işte:) huzur doldu içim, çok korkuyordum nedense.
Özelde yaptırdım. İzmitte 2 doktor var zaten bu konuda uzman ilk hamileliğimde diğerine gitmiştim ama bu doktor daha ayrıntılı baktı.Hahahy bence de erkek milletiözel de mi yaptirmistin sen ilk yaptıran sen oldun sanırım
Ayniyim bende sıkılıyrum birdeKızlar benim gibi sürekli agresif ,negatif ve alıngan olan var mı.
Bunalıyorum ,sıkılıyorum ,canım hiç bişi istemiyor. Yalnızlık istiyorum,yalnız kalınca da boğuluyorum.
Hep bi endişe hep bi ümitsizlik.
Sen atlattin gözün aydın darısı bize inş ...Özelde yaptırdım. İzmitte 2 doktor var zaten bu konuda uzman ilk hamileliğimde diğerine gitmiştim ama bu doktor daha ayrıntılı baktı.
İnşallah kimsede sorun çıkmaz. İçimde bir korkuyla gittim ama boşuna heyecan yapmışım. Kalbim küt küt attı ilkinde böyle olmamıştı. Olumsuz şeyler okuyunca ve duyunca etkilendim.Sen atlattin gözün aydın darısı bize inş ...
Hadi darısı başımızaİnşallah kimsede sorun çıkmaz. İçimde bir korkuyla gittim ama boşuna heyecan yapmışım. Kalbim küt küt attı ilkinde böyle olmamıştı. Olumsuz şeyler okuyunca ve duyunca etkilendim.
Oh maaşallah onaMerhaba kızlar okul başladı giremiyorum fazla ama akşamları bakıyorum. Bugün ayrıntılı ultrason üçğn doktora gittim 40 dakika sürdü ama bana 5 dakika gibi geldi. Cd ve rapor da aldık şükürler olsun ki herşeyi yolunda. Damarlara, kemiklere, ellere, ayaklara, iç organlarına herşeye ayrı ayrı baktı. Eli nerede dersiniz?pipisinde. bir de espri yaptı erkek milleti işte:) huzur doldu içim, çok korkuyordum nedense.
Evet ya okudukça insan etkileniyo ama şükürler olsun bu ara iyiyiz sanki masAllah barekAllah nazar değmesin bizeİnşallah kimsede sorun çıkmaz. İçimde bir korkuyla gittim ama boşuna heyecan yapmışım. Kalbim küt küt attı ilkinde böyle olmamıştı. Olumsuz şeyler okuyunca ve duyunca etkilendim.
ayy teşekkür ederim :)) ya evet biraz erken başladı ama bebeğin pozisyonu ve benim karnımın gerginliği sebebiyle biraz erken hissettimçok yazmamışsın merak etme.. aklına geleni yazabilirsin illaki cevap veren olur sanada :) bundan sonra kaşınmalar, kasılmalar, batmalar normal diye biliyorum ama ilk kontrolünde doktorunada sor tabi.. bu arada ne güzel hissetmeye başlamışsın.. biz 17+6 dayız ama halen hissedemiyorum
normalde böyle paranoyalarım yoktur ama sözkonusu bebek olunca insanın bütün kimyası değişiyor :)bende de batmalar oluyor canım tek göbek deliğim değil kasığımda da iğne batmaları şeklinde agrım oluyor ama çok takmıyoum büyüyor miniğim diyorum kendime :)
Masallah. Gecmis olsunMerhaba kızlar okul başladı giremiyorum fazla ama akşamları bakıyorum. Bugün ayrıntılı ultrason üçğn doktora gittim 40 dakika sürdü ama bana 5 dakika gibi geldi. Cd ve rapor da aldık şükürler olsun ki herşeyi yolunda. Damarlara, kemiklere, ellere, ayaklara, iç organlarına herşeye ayrı ayrı baktı. Eli nerede dersiniz?pipisinde. bir de espri yaptı erkek milleti işte:) huzur doldu içim, çok korkuyordum nedense.
Gecmis olsun oncelikle,suan kizin nasil?dokuntuler heryerinde mi?belki agiz el hastaligidir bizde gecirdik bulasici o daKızlar ya çok karıştı kafam su an. Kızım var 16 aylik1_ haftadır yüksek ateş vardı özellikle geceleri çıkan 38 ustnde ağız yarası da vardı bisey yiyemiyordu bunlar dün akşam gecti ve herşeyi normale döndü çok hareketli gayet iyi ama vücudunda döküntü başlamış bugn isilik gibi tüm vucut. 6.hastalık zannettm isteydm hareketleri iyi diye Dr a dagoturmedm içim çok rahatti bi arkadaş bulaşıcı aman sana bulasmasn hamilesn dedi içim cız dedi bu kadar zaman sonra bisey olsun istemem kuzularima. Ben nasıl anlicam banabulasmadgni bi kaç gündr hareketlerini hissediodm tam 18 haftm bitti bgn inşallah bisey olmaz ya napicami şaşırdım
Canım rica etsem musait olunca battaniyenin açık halinin fotoğrafını ekleyebilirmisin.
Sakın ol canım.. Hepimiz sikintiliyiz bi şekilde ama geçici dönem inşallah. Kayınvalide kizima bakıyor adanaliyiz biz marasta çalışıyorum yatılı kalıyor bizde geleli 5gun oldu esimle sıfır sorunken konuşmaz olduk ve aynen senin dediğin tüm özellikler bende var. Adamla evlenmek ilgili bi konuda tartisiyoruz hemen annem var diye yapıyorsun yada ona karşı yapıyorsun diyor kadınla,bi sorunum yoktu ama böyle yapa yapa iyice doğuracak beni bende onun yüzünden diye düşünüyorum. Yani alakasız bi tartışmayı hemen annem e diye çevirmesi bezdirdi beni artık minimum iletişim kuruyorum adamla da. Okadar iyiydi ki herşey bi anda tersine dönüyor işte Allah beterini vermwsin ne diyim yavrularimiz sağlıklı olsun da geçerli günler insallh.. Mesela tam suan meyve yiyoruz adam soyup anneye veriyor :) :) benim hiiiic ilgiye ihtiyacım yok canı sagolsun ama soğuttu kendinden hep böyle yaparakKızlar benim gibi sürekli agresif ,negatif ve alıngan olan var mı.
Bunalıyorum ,sıkılıyorum ,canım hiç bişi istemiyor. Yalnızlık istiyorum,yalnız kalınca da boğuluyorum.
Hep bi endişe hep bi ümitsizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?