- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
inşallah canım benim güzel günlerde kullanın inşallah. benim çevremde sıkıcı olaylar oldu ondan etkilendim galiba. sen keyfini çıkar canım benim. agız tadı ile kullanınValla eltilerimden tecrube kazandim kizlar son ana biraktilar sonra eslerinin isleri aksayinca kabak gibi kaldilar sikisiklij oldu biraz yardimci oldum buyuk eltim benm gibi erkenden aldi ve inanin tadini cikartti hamileligin son aylarinda gezdi tozdu taidni cikardi bende aynini yapiyorum simdi hiiiiccc de zorlanmiyorum esimin isi kisa dogru yavasliyo klima havalandir isinde calisiyo haliyle maaslar aksiyo bazen bizde erkenden aldik ki zorluk cekmeyelim dedik zaten daha bisi almicam bebege uzun kollu zibinlardan kalin battaniye incesindende alicam buyuk eltim banyo setini alicak battaniyeyi diger eltim alocak eee cocuk dogunca hediyede gelecek dedik daha heves ettikce aliriz dedik olsun diye degil hosumiza gideni alicaz bi ay sorada hastane cikisi cantasi faln hazirlicaz belli mi olur 7 ci ayda dogum olur hazirlikli olmak lazim ve buyuk elim faydasini gordu bende goruyorum kendime pijama faln alincak eksik bisi yok maddi degeri yuksek olanlar yani onlar tmm besik besli puset seti tmm cok sukur bana gore son aylarin tadinicikarmak daha guzel olucak cunku ne olca belli olmuyo malesef bana kizdialr besigi erken aldim icin ama simdi sagdakiler soldakiler iyi yapmissin simdi tadini ciakrt diyolar gercekten insan rahatliyo baya ustumden yuk kalkti yelekte ordum bebeisime ohhh misss daha ne olsun iki dusuk olunca bu baya heveslendiriyo beni eksiksiz olsun istiyorum ne bilim elimde degil alasim geliyo az kaldi ama doguma insaAllah kucagimada alirim yavrumu hepimiz saglicakla alalim insaAllah :)
ya bende bişiler hissediyorum ama o mu bilmiyorum çünkü ultrasyonda baya aşagıdaydı şimdi göbek deliğime yakın hissediyorum o yüzden o olmayabilir diyorumGünaydın annelerrr
Bugün okul olmamasına rağmen erkenden kalktımiçimde bir kurt var sanki beni çok acıktırıyor hemen kahvaltımı yaptım rahatladım
Dün ben de kızımın pıtpıtlarını hissettimtam eğildim tahtaya yazı yazacaktım ki pıt diye birşey patladı sanki karnımda sonra gün içinde birkaç kere daha olunca heralde artık doğru hissediyorum dedim gün geçtikçe karnım da büyüyor ve içerideki hareketlenmeler değişiyor. Hadi hayırlısı bakalım.... kavuşmamıza az kalıyor
@Ervamelegim canım çok geçmiş olsunInşallah birşeyi yoktur kuzunun
günaydın şekerimgünaydın kızlar
dualarımız seninle canım güzel haberlerle geleceksin inşallahgunaydın hayırlı sabahlr kızlarrr
bugun 11^de ayrıntlımız var ve dr^dan ıyı seyler duymaya cok ıhtıyacım varbebeğim için soyledıklerı bobrek sorunu çaresız değildir ınsallah ve ultrsn boyu guzl seyler duyarım ıns,duanızı beklıyorum bu guzel günün hürmetine
günaydın şekerim
iyi valla iş güç ugraş dur. normalde 2 eylülde gitmiştim kan tahlili istedi bayram iş yoğunlugu derken gidemedim . şimdi yeni yaptırabildim 1 ekimde hem sonuçları gösteriririm hemde muayene olurum diye düşünüyorum. sen ne zaman gideceksinnapıyon cnm doktor kontrolün ne zaman
ya ben hala anlamıyorum o mu degil mi. neyse kontrole gidince anlarız. 1 ekimde gidecem inşallah o zaman görürürz hanımefendi mi :)günaydın hanımlar. herkes hissetmeye başlamış ufak ufak. maşallah:) bende hissetmeye başladım bayramdan beri. bazen iyi baskı yapıyor paşa bey.. :) herkese mutlu günler diliyorum.
kız bende orda oynama hissediyorum yoksa bende mi hissetmeye başladım. ama kontrole 2 eylülde gitmiştik o zaman sag kasıgımın orda aşagıdaydı baya bu kadar yukarı çıkmış olabilir mi ki ayy heycanlandım şimdi :dArkadaslar Günaydın. Hayırlı cumalar. Bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz? Ben göbek deligimin altında hissediyorum.
bu arada sanada günaydın ve Hayırlı Cumalar canım :)))Arkadaslar Günaydın. Hayırlı cumalar. Bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz? Ben göbek deligimin altında hissediyorum.
Canını sıkma bence belli ki zor zamanlar geçirmişsin kaynananlar sizde olduğu sürede. Ki bence haklısın da kızgın olmakta. En çok yardıma ve desteğe ihtiyacımız olan süredeyiz. Gelen misafirler için elbette daha iyilerini yapmak isteriz ama zaten kendimize bile yetemiyoruz ki bu süreçte. İnsan yalnız kalmak istiyo, ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyo. Çift canlısın sonuçta. Onlar da kendi açılarından bakınca kırılmışlardır ama zamanla anlarlar herşey unutulur gider inşallah..Slm kızlar...
Bu aralar pek yazamasam da okumaya çalışıyorum. Son yaşadıklarım keyfimi fazlasıyla kaçırdı. Oğlumda kreşten soğuyup gitmek istemediği için akşama kadar onunla ilgilenmekten pek vaktim kalmıyor yazmaya.
Merak eden arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum.
Pazar günü kayınvalideler döndü ama kayınbaba "bir daha evine gelmem" diye küsüp gitti. Oğluna bi dünya sitem edip elini bile öptürmedi.
Sebebi ise kendi karısını ve kızlarını eve gönderip biraz daha benim evimde kalmak isteyişi...
Eşimle kalma sebebini bir türlü anlayamadık.
Yani 70 yaşında bi adamın ne işi var kendi evi dururken bizim evde.
İşi yok gücü yok.
Keyfii kalmak istiyor.
Eşimle konuştum ve eğer bizde kalırsa annemlere gideceğimi söyledim. Hiç bir şekilde kabul etmeyeceğimi belirttim. Tabi ki kendi babası ve eğer isterse işinden izin alıp evde babasının yanında kalabilir ama ben buna mecbur değilim.
Benim yorgunluğum ve yüküm bana yetiyor. Bu halde iken kendi karısı kızları dururken yaşlı başlı bi adama hizmet edemem.
Eşim de annesigilin otobüs biletini alırken kalma isteğini önemsemeyip babasının da biletini aldı. Kayınbaba bunu öğrenince küsüp sitem etti ve arkasını döndü gitti.
Şimdi yine "aaaaa ne kadar ayıp olmuş. Adamcağız bir kaç gün kalsa ne olacaktı " diyen arkadaşlar çıkacaktır. Bu kişiler yorym yazmasın lütfen çünkü durumu bilip bilmeden suçlayıcı tavırları fazlasıyla kırıcı olabiliyor.
Zaten çok hassasım,hiç kaldıramam fazlasını..
ben de sen gibi yaptımValla eltilerimden tecrube kazandim kizlar son ana biraktilar sonra eslerinin isleri aksayinca kabak gibi kaldilar sikisiklij oldu biraz yardimci oldum buyuk eltim benm gibi erkenden aldi ve inanin tadini cikartti hamileligin son aylarinda gezdi tozdu taidni cikardi bende aynini yapiyorum simdi hiiiiccc de zorlanmiyorum esimin isi kisa dogru yavasliyo klima havalandir isinde calisiyo haliyle maaslar aksiyo bazen bizde erkenden aldik ki zorluk cekmeyelim dedik zaten daha bisi almicam bebege uzun kollu zibinlardan kalin battaniye incesindende alicam buyuk eltim banyo setini alicak battaniyeyi diger eltim alocak eee cocuk dogunca hediyede gelecek dedik daha heves ettikce aliriz dedik olsun diye degil hosumiza gideni alicaz bi ay sorada hastane cikisi cantasi faln hazirlicaz belli mi olur 7 ci ayda dogum olur hazirlikli olmak lazim ve buyuk elim faydasini gordu bende goruyorum kendime pijama faln alincak eksik bisi yok maddi degeri yuksek olanlar yani onlar tmm besik besli puset seti tmm cok sukur bana gore son aylarin tadinicikarmak daha guzel olucak cunku ne olca belli olmuyo malesef bana kizdialr besigi erken aldim icin ama simdi sagdakiler soldakiler iyi yapmissin simdi tadini ciakrt diyolar gercekten insan rahatliyo baya ustumden yuk kalkti yelekte ordum bebeisime ohhh misss daha ne olsun iki dusuk olunca bu baya heveslendiriyo beni eksiksiz olsun istiyorum ne bilim elimde degil alasim geliyo az kaldi ama doguma insaAllah kucagimada alirim yavrumu hepimiz saglicakla alalim insaAllah :)
iyi valla iş güç ugraş dur. normalde 2 eylülde gitmiştim kan tahlili istedi bayram iş yoğunlugu derken gidemedim . şimdi yeni yaptırabildim 1 ekimde hem sonuçları gösteriririm hemde muayene olurum diye düşünüyorum. sen ne zaman gideceksin
güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun..gunaydın hayırlı sabahlr kızlarrr
bugun 11^de ayrıntlımız var ve dr^dan ıyı seyler duymaya cok ıhtıyacım varbebeğim için soyledıklerı bobrek sorunu çaresız değildir ınsallah ve ultrsn boyu guzl seyler duyarım ıns,duanızı beklıyorum bu guzel günün hürmetine
Canını sıkma bence belli ki zor zamanlar geçirmişsin kaynananlar sizde olduğu sürede. Ki bence haklısın da kızgın olmakta. En çok yardıma ve desteğe ihtiyacımız olan süredeyiz. Gelen misafirler için elbette daha iyilerini yapmak isteriz ama zaten kendimize bile yetemiyoruz ki bu süreçte. İnsan yalnız kalmak istiyo, ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyo. Çift canlısın sonuçta. Onlar da kendi açılarından bakınca kırılmışlardır ama zamanla anlarlar herşey unutulur gider inşallah..
ben de sen gibi yaptımkıyafet alışverişini bitirdim çok şükür.. sadece uzun kollu zıbın alcam ya da çok beğendiğim birşey olur ve dayanamazsam alcam.. Aldıklarımı görenler diyo ki sen herşeyi fazlasıyla almışsın biz ne alcaz bebek arabası da ablamdan geliyo sağolsun o da cepte.. bi odası kaldı kuzumun inşallah bi de süt sağma makinası falan filan.. odayı aralıkta yapcaz inşallah süt sağma için falan da ebebek in şubat indirimini bekliyorum.. İnşallah erken doğum olmaz.. sen gayet mantıklı düşünmüşsün bence. son aya bırakınca toplu masrafı o kadar büyüyo ki insana çok gelir bi anda bence.. imkan varsa parça parça alıp bi kenara koymak.. inşallah güzel günler kullanır kuzularımız..Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
ayy ben de hissedenler kervanına katılmak istiyorum ama bizim daha var gibi ilk gebeliğim benimgünaydın hanımlar. herkes hissetmeye başlamış ufak ufak. maşallah:) bende hissetmeye başladım bayramdan beri. bazen iyi baskı yapıyor paşa bey.. :) herkese mutlu günler diliyorum.
ben yaptırmadım 3 lü. bende 1 ekimde gitmeyi düşünüyorum. seninde normal neden geç olsun ki. doktor mu erken gel dedi. detaylı usg süresı uzun diye biliyorum yani 5-6 ay arası degil mi bizim daha vaktimiz var bence :)BEN 9 EKİMDE GİTTİM 3 LÜ İÇİN KAN VERDM SONUÇLARI BEKLIOM SIRA BULAMADIM NAPCAM BILMIYORUM 3 EKİMDE VAR ONA ALDIM AMA DAHA ERKEN GİTMEM LAZIM DETAYLININ GÜNÜDE YAKLAŞIO SANIRIM
ben yaptırmadım 3 lü. bende 1 ekimde gitmeyi düşünüyorum. seninde normal neden geç olsun ki. doktor mu erken gel dedi. detaylı usg süresı uzun diye biliyorum yani 5-6 ay arası degil mi bizim daha vaktimiz var bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?