2017 Şubat Anneleri

inşallah canım benim güzel günlerde kullanın inşallah. benim çevremde sıkıcı olaylar oldu ondan etkilendim galiba. sen keyfini çıkar canım benim. agız tadı ile kullanın

ya bende bişiler hissediyorum ama o mu bilmiyorum çünkü ultrasyonda baya aşagıdaydı şimdi göbek deliğime yakın hissediyorum o yüzden o olmayabilir diyorum

dualarımız seninle canım güzel haberlerle geleceksin inşallah

kızlar arada sizede oluyormu sanki bir içinizde birşey katlanıyor gibi karnıma bir zıplama oluyor.

napıyon cnm doktor kontrolün ne zaman
iyi valla iş güç ugraş dur. normalde 2 eylülde gitmiştim kan tahlili istedi bayram iş yoğunlugu derken gidemedim . şimdi yeni yaptırabildim 1 ekimde hem sonuçları gösteriririm hemde muayene olurum diye düşünüyorum. sen ne zaman gideceksin

günaydın hanımlar. herkes hissetmeye başlamış ufak ufak. maşallah:) bende hissetmeye başladım bayramdan beri. bazen iyi baskı yapıyor paşa bey.. :) herkese mutlu günler diliyorum.
ya ben hala anlamıyorum o mu degil mi. neyse kontrole gidince anlarız. 1 ekimde gidecem inşallah o zaman görürürz hanımefendi mi :)

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun

Arkadaslar Günaydın. Hayırlı cumalar. Bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz? Ben göbek deligimin altında hissediyorum.

Arkadaslar Günaydın. Hayırlı cumalar. Bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz? Ben göbek deligimin altında hissediyorum.
kız bende orda oynama hissediyorum yoksa bende mi hissetmeye başladım. ama kontrole 2 eylülde gitmiştik o zaman sag kasıgımın orda aşagıdaydı baya bu kadar yukarı çıkmış olabilir mi ki ayy heycanlandım şimdi :d

Canını sıkma bence belli ki zor zamanlar geçirmişsin kaynananlar sizde olduğu sürede. Ki bence haklısın da kızgın olmakta. En çok yardıma ve desteğe ihtiyacımız olan süredeyiz. Gelen misafirler için elbette daha iyilerini yapmak isteriz ama zaten kendimize bile yetemiyoruz ki bu süreçte. İnsan yalnız kalmak istiyo, ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyo. Çift canlısın sonuçta. Onlar da kendi açılarından bakınca kırılmışlardır ama zamanla anlarlar herşey unutulur gider inşallah..
ben de sen gibi yaptım kıyafet alışverişini bitirdim çok şükür.. sadece uzun kollu zıbın alcam ya da çok beğendiğim birşey olur ve dayanamazsam alcam.. Aldıklarımı görenler diyo ki sen herşeyi fazlasıyla almışsın biz ne alcaz bebek arabası da ablamdan geliyo sağolsun o da cepte.. bi odası kaldı kuzumun inşallah bi de süt sağma makinası falan filan.. odayı aralıkta yapcaz inşallah süt sağma için falan da ebebek in şubat indirimini bekliyorum.. İnşallah erken doğum olmaz.. sen gayet mantıklı düşünmüşsün bence. son aya bırakınca toplu masrafı o kadar büyüyo ki insana çok gelir bi anda bence.. imkan varsa parça parça alıp bi kenara koymak.. inşallah güzel günler kullanır kuzularımız..Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

BEN 9 EKİMDE GİTTİM 3 LÜ İÇİN KAN VERDM SONUÇLARI BEKLIOM SIRA BULAMADIM NAPCAM BILMIYORUM 3 EKİMDE VAR ONA ALDIM AMA DAHA ERKEN GİTMEM LAZIM DETAYLININ GÜNÜDE YAKLAŞIO SANIRIM

güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.. Rabbim yardımcınız olsun..

Bana da kiyafet epey geldi diger temel gereksinimlerini aldim. Ana Kucaği, bebek arabası, ates olcer vb. Şeyleri hep hediye geldi. Sut sagma makinesini de kendim aldim. Sirada besik var insaAllah.

günaydın hanımlar. herkes hissetmeye başlamış ufak ufak. maşallah:) bende hissetmeye başladım bayramdan beri. bazen iyi baskı yapıyor paşa bey.. :) herkese mutlu günler diliyorum.
ayy ben de hissedenler kervanına katılmak istiyorum ama bizim daha var gibi ilk gebeliğim benim maşallah paşa beye..

BEN 9 EKİMDE GİTTİM 3 LÜ İÇİN KAN VERDM SONUÇLARI BEKLIOM SIRA BULAMADIM NAPCAM BILMIYORUM 3 EKİMDE VAR ONA ALDIM AMA DAHA ERKEN GİTMEM LAZIM DETAYLININ GÜNÜDE YAKLAŞIO SANIRIM
ben yaptırmadım 3 lü. bende 1 ekimde gitmeyi düşünüyorum. seninde normal neden geç olsun ki. doktor mu erken gel dedi. detaylı usg süresı uzun diye biliyorum yani 5-6 ay arası degil mi bizim daha vaktimiz var bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…