• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Allah razı olsun kızlar. Çok duaya ihtiyacım var sağolun. Yarınki doktorların değerlendirmelerini de göz önünde bulunduracağım ama nesty i de yaptıracağım sanırım içim rahat etmez.
İçini ferah tut Can'ım herşey yolunda geçer sağlıklı bir şekilde doğar inşallah bebeğin

Bende dün Dr kontrolüm de bitmeyen baş ağrımi sordum. 10 gün kesintisiz ağrıdı ve cok zorlandım. Elbette parol içtim. Acil norologa gitmen lazım dedi. Bugün de norologa gittim. Muayene sonucu migren var ama suan sana hiç birşey yapamam dedi. En.azindan 4. Ayında bitsin organ gelisimi tamamlansin dedi.beyin kapalı kutu aslında beyin Mr i çekmek olur ama onu da kadın doğum doktorun onay vermeden yapmam dedi.5 aydan sonra vereceğim tedavi en fazla gelişim geriliğine neden olabilir dedi. Anlaşılan çekeceğim doğuma kadar yapcak bişey yok

bergamotkokulu bergamotkokulu benimde hiç Karnım yok. Hele sabah uyandigim da hepten sifirlaniyor. Kaldı ki ben 14 hafta 4 Günlüğüm bugün. Dünde randevum vardı bebekte büyümüş çok şükür
anlaşıldı iç karnım geniş :KK51:
maşallah bebişine darısı bana en son 9 haftalıktı gördüğümde
merak işte :KK56:

Tunaydin kizlar Nasılsıniz. 14. Haftada bulantı bi gidip bi geliyor. 15.haftada rahatlarsın baya baya.
Günaydın kızlar..
Yaz'ın ortasında grip olmuşum. Burnum tıkalı. Ne tat ne koku alabiliyorum. Vucudum halsiz ve inanılmaz başım ağrıyor. Var mı benim için rahatlatıcı bir önerisi olan ?:KK1:

Bu arada dün bahsettiğim gibi cinsiyeti netleştirmek için başka bir dr.a gittim. Kendi doktorum bayan ,dün gittiğim doktor erkek idi. Ultrason odasına geçtik. 10 dakika boyunca güzelce inceledi bebeği. Cinsiyeti erkek dedi. Ben de sağlıklı olsun da önemi yok dedim. Valla üçlü test yapmadan sağlığı için bir şey diyemem dedi dr.:KK11:
Önce ki doktorumun ikili test yaptığını ve sonucun iyi çıktığını söyledim.
Ben ona bakmam ,3lü test isterim 2 hafta sonra dedi :duduk:.
Tamam dedim sesimi çıkarmadım. Bu defa bebeğin net bir resmini çekebilmek için 10 dakika boyunca uğraştı. Artık karnın çok ağrıyınca resim olmasa da olur dedim. Doktor ise " diğer türlü baksam kesin güzel bir poz yakalardım"dedi :sopa:. "Tabi güzel resmim olsun istiyorsan " diye de ekledi sonuna.(yanü vajinal bakmayı kastediyor)
Ben gerek olmadığını ,sağlığının daha önemli olduğunu söyledim. Cümlemin sonunda da " sağlıklı görünüyor değil mi " diye sordum. Doktor ise " ben orasını bilememm ,kalbi atıyor ama 3lü testten sonra belli olur sağlığı dedi " :sinirli:

Cidden dün çok gerildim. Çocuğumun sağlığını istatiksel bir teste bağlayan ,sırf fotoğraf çekmek için vajinal muayene teklif eden bir doktor çıktı karşıma. Ben böyle formalitelerden nefret ettiğim için kaçarak uzaklaştım resmen ordan :KK14:
O doktorun bn diplomasını ona yedirin im SPK herif.ben olsam bi daha gitmem öküz tepesice

millet karnı çıkan falan var mı ? ben git gide zayıfladım olan karnım da gitti doktor değerlerin normal dedi benden 2 hafta büyük arkadaşımla karşılaşt
bergamotkokulu bergamotkokulu benimde hiç Karnım yok. Hele sabah uyandigim da hepten sifirlaniyor. Kaldı ki ben 14 hafta 4 Günlüğüm bugün. Dünde randevum vardı bebekte büyümüş çok şükür
benimde hiç yok olan göbeğimde gitti milletin kocaman olmuş

millet karnı çıkan falan var mı ? ben git gide zayıfladım olan karnım da gitti doktor değerlerin normal dedi benden 2 hafta büyük arkadaşımla karşılaşt

benimde hiç yok olan göbeğimde gitti milletin kocaman olmuş
Benim çıktı hele akşama doğru 5 aylık gibi oluyorum ve karın bolgem yayılmaya başladı kız mı olacak acaba :confused:

Evet cnm medical park a gidiyorum ama egopole devam edicem sanırım sen nereye gidiyorsun canım?
bende medical parka zekeriyaya gidiyorum neden vazgeçtin oradan egepol çok kalabalık oluyor randevu bulman bil çok zor iyi denilen doktorlardan
seni medicalden soğutan bir şey mi oldu:(

Benim çıktı hele akşama doğru 5 aylık gibi oluyorum ve karın bolgem yayılmaya başladı kız mı olacak acaba :confused:
benımde kocamannn maşallahhhh bıde yemek yeyınceeee dah bi çıkıyo :KK45::KK45::KK45: ilerleyen dönemde kapılardan sığmıcam :anneadayı::KK48:

Son düzenleme:
benımde kocamannn maşallahhhh bıde yemek yeyınce :KK45::KK45::KK45: ilerleyen dönemde kapılardan sığmıcam :anneadayı::KK48:
Hee benim de baya baya belli dediğin gibi yemek fln yiyince daha çok cikiyo :KK49: zayifim normalde her yer düz bi karın var şuan :confused:

Back
X