2017 Şubat Anneleri

Benim karnım öne doğru üçgen oluyor resmen ve az önce 2 defa oldu panikledik baya, o toplanma mı? Bebek rahatsız mı demek oluyor?

Benimde akşamları uzanınca oluyor. göbek deliğim sağında hemen.. ama sorun olduğunu sanmıyorum. karındaki bu yamukluklara alışsak iyi olur :)

günaydın herkese hanımlar. yarın dr randevum var. rapor almayı düşünüyorum 10 günlük. taşınma işlerim için. sonra da çalışabilir raporu almaya yine gitmem gerekecek.

karnın sertleşmesi konusu konuşulmuş. bende de aynısı oluyor ama ben oğlan pozisyon değiştirince sertleşiyor sanıyordum. ama sancı diyen olmuş. rahim hazırlanıyor diye. düşününce mantıklı geldi. benim son 1 aydır oluyor o şekil diyebilirim. bebek büyüdükçe sıklaştı. gündüz gece hergün 2-3 kez muhakkak oluyor. acaba sıkıntılı bir durum mu? uzun sürmüyor. yaklaşık yarım dk kadar falan. sonra geçiyor. dr a sorayım bakalım ne diyecek.

gününüz güzel geçsin.... :)

Günaydın. Gece dediğiniz gibi alt bölgemde feci bir ağrı hissettim.aksam da adet olucakmisim gibi sırt ağrısı yaşadım. Yavaş yavaş normal doğuma hazırlanıyor vücud. İnşallah bana da nasip olur

Ben de 37+0 dan itibaren diye biliyorum. Raporu 32+0 da verdi doktorum ve kurum sekreteri de üzerine 5 hafta daha koyarak 9 ocakta izne ayrılacaksınız hocam gelseniz de resmi olarak izinlisiniz dedi. Doktor rapora tarih yazmıyor yani şu tarihe kadar çalışabilir diye o yüzden karışıyor galiba. Rapor tarihine 5 hafta ekliyor kurum.
tamam işte 5. haftanın bitimi mi oluyor yani

Eki Görüntüle 1921906 Merhabalar. Birkac gun giremedim foruma neler eler olmus meger. Banlanan arkadaslar donebildiler mi acaba?

Ben dun gece ilk defa cok ciddi bir reflu yasadim. Uykuda agzima kadar gelen siviyla panikleyip bir kismini soluk boruma kacirip nerdeyse kendi kendimi boguyordum, sonra da korkudan uyuyamadim, artik baya yuksek bir yastiklka yaticam. Elbetteki gavisconum da hep yanibasimda bu saatten sonra..

Benim de calistigim yer cok yorucu, fizikseli gectim, kafami da o kadar yoruyorlar ki.. Hergun izne ayrilmak istiyorum diyerek eve geliyorum ama mantigim az daha dayan diyor. Insallah dayanabiliriz..

Mothercare yatagi sordum ama nerdeyse cevaplari beklemedem gidip ikeadan almis oldum. Siz ne aldiniz? Lulworth mu?

Ben Ayse Onerin kitabini aldim. Cok okuyabiLdigimi soyleyemem ama inceledigim kadariyla guzel gorunuyordu.. Bebek guncesini de D&rdan aldik, ekleyenilirsem fotosunu ekleyeyim hemen.. Cok da begendim..
çok sevinirim fotosunu eklerseniz

Miskito seninle mi yazismistik seker ile ilgili.bugun aclik sekerim yuksek cikti sasirdim ama magnezyum a bagladim her zamankinden farkli olrak bi magnezyum icmistim aksam. Sonucta icinde seker var. Seninde boyle bir gozlemin oldu mu. Endiselendim biraz

Kızlar rahim sertleşmesinden bahsedilmiş.benimde zaman zaman oluyor ama sık olduğunda dr bildirmek lazım.ilk oğlumda ben anlamamışım 2cm açıklık ve sancıyla gezmişim..ama serumla fln durdurdular..inşallah yine aynı şeyleri yaşamam..izinleri aktarmam lazım..çok korkuyorum:KK57:

Merhaba kızlar. Ben en son 28 haftamda doplere gitdim. Bir daha ne zaman gitmeliyim ben ultrasona bilmiyorum. Her defasinda soruyordum doktoruma bir ne zaman geliyim unutdum sormayi bu kez. Sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsuz. ben 6 haftamda, 12, 20, 28 haftalarimda gittdim doktorum öyle gel diyordu. Şimdi ne zaman gitmeliyim sizce?

Merhaba kızlar. Ben en son 28 haftamda doplere gitdim. Bir daha ne zaman gitmeliyim ben ultrasona bilmiyorum. Her defasinda soruyordum doktoruma bir ne zaman geliyim unutdum sormayi bu kez. Sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsuz. ben 6 haftamda, 12, 20, 28 haftalarimda gittdim doktorum öyle gel diyordu. Şimdi ne zaman gitmeliyim sizce?
Ben de 29. Haftada gittim. 22 sine randevu aldım ben. Herhangi bir rahatsızlık olmazsa beklemeyi düşünüyorum. 34. Hafta olacak. Kısmetse tabi.

Kızımı gördüm bi fırsat hastaneye kaçtım 1750 gr olmuş fıstığım doktor sana benziyor burnu dudağı dedi doğum pozisyonu almış ama geri dönebilir dedi çok hareketli dedim ne güzel hareket etmeyen bebek tehlikeli hareketli bebeği severiz dedi :) :anneadayı:

Maşallah tontişe:)

Kızımı gördüm bi fırsat hastaneye kaçtım 1750 gr olmuş fıstığım doktor sana benziyor burnu dudağı dedi doğum pozisyonu almış ama geri dönebilir dedi çok hareketli dedim ne güzel hareket etmeyen bebek tehlikeli hareketli bebeği severiz dedi :) :anneadayı:

Maşallah kocaman olmuş.Bizim senle aramızda 1 gün var benim kızımda bu kadar kilo almıştır inallah. 16 sında benim randevum ama dayanamayıp erken gidesim var.

Ben 4 hafatada bir gidiyorum, öyle çağırıyor benim doktorum

Back
X