- 27 Temmuz 2009
- 664
- 719
- 103
- 42
ben de lansinoh tekli elektrikli düşünüyorum. ikilisinde emiş gücünün daha kısa sürede azaldığını yazıyor bir çok kişi. ilk etapta bir arkadaşımdan ödünç deneme amaçlı alacağım. hem süt durumuma bakarım hem de işe yarayıp yaramadığına. çalışan anneler olarak sütümüz gelirse oldukça işe yarayan bir ürün.Canım lansinoh elektrikli tekli aldım.
Medela ve avent iyi diyolar ama çok pahalı onlar.
Ben n11den 144tl ye aldım.
Hatta 20 tl indirim çekim de vardı 124e geldi.
Şuan süt olmadığı için anlamadım nasıdır ama bi denedim vakumu iyi gibi :) inşallah sütüm bol olur da işe yarar :)
ablam hemşire braun prt 1000 modelini önerdi. internette 30 lira civarı 10 sn içinde ölçüm yapıyor. kulaktan ölçenlere çok para vermene gerek yok dedi.Ben 6 tlye koltukaltı aldım.
Yüksek ateş alarmlı.
Denedim gayet güzel.
Biraz geç ölçüyo ama olsun bi ton para vermeye gerek yok bence.
Sanırım grupta en ince ekonomik hesap yapanlardan biriyim :)))
Herşeyi didik didik araştırmadan almıyom.
Çingen ruhlu ivo :)))
ben de çok acil olmayan ürünlerde indirimleri takip ediyorum elimden geldiğince. bu şekilde bir çok ürünü nerdeyse yarı fiyatına getirdim
yarın kontrolüm var 32 hafta bitti. 32 hafta bitiminde 5 hafta da çalışabilir raporumu da alacağım yarın inşallah. bugün ders programımız değişti 2 günümü boşalttılar sağolsunlar. bu şekilde 5 haftayı çok daha rahat çalışırım inşallah.
bebek şekeri için de bunu düşündüm. tema olarak denizci teması belirledik. ona uygun olacağını düşünüyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...4368329047&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Son düzenleme: