2017 Şubat Anneleri

1 hafta öne alırsak son 45 :rolleyes:
Benim ağrılarım dikkat etmezsem devam ediyor canım.
Bütün gün oturmam gerekiyor ağrı olmaması için ama o da çocukla olmuyor işte.
Ev işlerini büyük oranda bıraktım artık.
Dikkat etmeye çalışıyorum işte :KK35:
Allah şifa ve kolaylik versin canim. 1.5 ay mi kaldı hayırla geçsin. Çocuklarla Zoe gerçekten. Şimdi hem yemek yapıp hem de tek ayak üzerinde zipladim. Yaw bari yemek yaparken rahat bırakın. Ama olmaz çocukluğun sanığa uymaz. Hamit hamsi yoruluyorum valla. ...Dikkat et kendine....

Valla dosya yukleyemiyorum ya delirecem Bende gonderecem göbüşümü ama yok yardım mmmmm:) kızlar buarada herkesin kandili mübarek olsun nasipse inşallah seneye bebislerimiz bir yaşını doldurmaya yaklaşmış olacak bir dahaki mevlid kandilinde inşallah nasip Olur hepimize Tüm isteyenlere Amin

Valla dosya yukleyemiyorum ya delirecem Bende gonderecem göbüşümü ama yok yardım mmmmm:) kızlar buarada herkesin kandili mübarek olsun nasipse inşallah seneye bebislerimiz bir yaşını doldurmaya yaklaşmış olacak bir dahaki mevlid kandilinde inşallah nasip Olur hepimize Tüm isteyenlere Amin
amin cnm seninde kandilin mübarek olsun.. dosya yukleyemiyosan ekran resmi alıp yüklemeyi dene istersen bide burda kızlar öyle biseylerden bahsetmişti bu şekilde oluyo sanirim

Canım fotoğraf büyük geliyor olabilir . Aynı fotonun ekran görüntüsünü al onu yükle

slm kislar
... hayirli kandiller.... bebisler kipir kipir masallah... rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin... kem gozlu kaynanalar dogumlarda herseyde uzak olsun... paralarimiz bol olsun .... bebislerimizin rizki cok olsun.... hic acimiz olmasin.... ameliyat yaralarimiz hemen gecsin... eslerimiz agzimizin icine baksin .... amin amin amin amin amin amin amin ........

slm kislar
... hayirli kandiller.... bebisler kipir kipir masallah... rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin... kem gozlu kaynanalar dogumlarda herseyde uzak olsun... paralarimiz bol olsun .... bebislerimizin rizki cok olsun.... hic acimiz olmasin.... ameliyat yaralarimiz hemen gecsin... eslerimiz agzimizin icine baksin .... amin amin amin amin amin amin amin ........
Ne guzel dilekler bunlar :) özellikle kaynana ve koca kısmına bayıldım

teyzeler bu da benim oglusumun kapi süsü nasil olmus

Eklentiler

• 1148802338.webp
    1148802338.webp
    5 KB · Görüntüleme: 102
slm kislar

Aaaaammmiiiiiinnnn ne güzel bir dua böyle :)

Benimki de yüksek çıkıyo baştan beri ilaç kullanıyom inşallah bişey olmaz canım içimizi ferah tutalım.
Düşük olunca da ilaç veriyo mu dr?

Ay çok tatlı olmuşsuunnn :KK66: :)

Onla geçmiş olsun canım.
Önemli bişey değil gibi sanki.
Suyunla bebeğin de iyiymiş çok şükür.
İnşallah bidaha olmaz.
Allah korktuklarımızdan korusun.

Ayy ne tatlısınız yaw herkes seferber oldu :)
Dediklerini uygulicam canım benim çok sağol :*

Kızlaağğrrr Seviyom siziiiii :)))))
Bana ilaç yazmadı ama kontrol altında sürekli düşme eğiliminde olursa başlarız dedi düşük olunca anneyi yipratiyor deniyor bebeğe zararı olmasında :(

Kızlar benimde göbeğimin altında nohut büyüklüğünde morluklar oluşmaya başladı sebebini bilen ya da böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?

ben niye coklu alinti yapamiyom.
.. anlamiyorum bende bi acayiplik var herhalde..bu arada sirtim coook agriyo hani su ik kanadimin ortasi ... demin bitane muz bide elma gomdum oglusum gelissin diye..... aslinda korkuyorum bisey yemeye .... cunku 16.00 dan sonra yedigim hersey bana zehir zikkim ve mide yangini olarak geri donuyo...

Back
X