2017 Şubat Anneleri

Nasıl tatlısın sen öyle
Maşallah
Bi de yakınıyorsun kilo aldım diye hiç de bile bak ne güzel olmuşsun

Benim de öyle oldu bu hafta
Bakına gibi hissediyorum
Evlat da tekmeliyor dalgalanıyor bi rahat durmuyor

Kesinlikle evet
Abdominal korse alacağım medikalden

Acil değilse yılbaşı indirimini bekle derim
Mesela telsiz için

Pijama altın çok güzellll

Güle güle kullansın çok güzel

Yummy lila aldım
:olamaz::KK48:

Bu akşam oturdum aldıklarını düzenleyip saydim yazmayı unuttuğum olabilir.
2 tane 10 lü hastane çıkışı ( 1i hediye gelecek 1 i de ablamın kızından kalma)
Zıbın= 1 tane sıfır kol 1 kısa kol 6 tane uzun kol. 2 tane de 3 aylık uzun kol.
4 tane tek alt.(0-3 ay)
7 tane alt üst takım (0-3 ay)
4 tane alt üst takım( 3 ay)
3 tane tek alt (3-6 ay)
6 tane tulum (0-3 ay)
1 tane tulum (3-6 ay)
2 tane iç zıbınlar
7 tane çorap
12 tane mendil
3 tane önlük( ek olarak bazı takımlarda önlük var.)
5 örgü yelek. ( Büyük gelenler olacak içinden hepsini kullanamam şimdiden)
2 hazir battaniye( biri hediye biri ablamin kızından)
2 örgü battaniye
2 tane alt açma
1 pike,1 nevresim, 1 tane beşikle gelecek olan uyku seti,1 alez.
1 tane külotlu çorap.
Şampuan, bebe yağı, ıslak mendil, deterjan gibi ürünlerini Ersağ dan aldım.
Elimde dil altı koltukaltı diğital termometre var bi tane normal onu kullanmayı düşünüyorum şimdilik.
Avent Yenidoğan pp biberon seti de aldım.

3-6 aya girmekten bi iki urin aldıktan sonra vazgeçtim yaza denk gelecek çünkü şuan piyasada yazlık urun çok yok. Kolsuz zıbın bile bulamadım bi iki tane daha almak istiyordum aslında.
bir de bakalım nasıl doğacak lar gelişimleri nasıl olacak sonra zamanla alınır az az çıkamasak bile iminternetten alırız

Aa iyiymis bn baktm baya indirim bulabilir miyim diye ama en uygunu 650ydi. Beklicem bakalim indirim olur inşallah...
Siz de gule gule kullanin insallah:KK36:
teşekkür ederim:) bazı yerlerde daha uyguna bulmuştuk aslında ama sonradan dolar yükselince baktık hepsi uçtu, ebebekte hala aynı olunca aldık direk. hatta yoktu gaziantepten getirdiler.

kızlar mama konusunda ne düşünüyorsunuz bu konuda araştırma yapan ya da tecrübeli olan varsa bi fikir verin lütfen :KK54::KK31:

Ben bebek arabasını listeye bile almadım şimdilik.
Zaten şubat çocuğu, buz gibi havada bebek arabasını napcam, nisana kadar pusette idare eder.
Nisanda falan alırım.
Zaten o aralar bez vs. temizlik malzemeleri dışında giderimiz olmaz, gönül rahatlığıyla iyi bi model alabilirim :))
Şimdi herşey üstüste geldi bi de ona bütçe ayırmıcam oyüzden :KK66:

Eşinin uyyabilmesi de bi nimet canım.
Benimki resmen civciv uykusu uyyo, tık desem uyanıyo, insanı strese sokuyo :KK53::KK53:
Akşam uyumadan onun stresi basıyo beni, acaba bu gece kaç kere wc.ye kalkarım, naapsam da gece dönüp durmasam da onu da uyandırmasam.....vs vs..
Ben okadar hesap yaparken dün gece diyoki: bu gece nolur uyanma çok yorgunum, istersen karşılıklı kanepede yatalım en azından yatağa girip çıkmandan uyanmam:KK53::KK53:..
Dedim olmaz, şimdiden oyunbozanlık yapma :KK20:
Şükürki bu gece ilk defa biraz önce uyandım da üstümden büyük yük kalktı, darısı diğer günlere ve tabi tüm uykusuzlara:dua::dua::dua:

Ya bende aldım ama kullanamıyom.
Yani bel göbek kısmı güzel ama boyun kısmı rahatsız etti, normalde boynum için ortopedik yastık kullanıyom sanırım oyüzden boyum tutuldu bunla.
Seninki de şu kocaman u şeklinde olanlardan demi? 5 bölgeli destek yastığı diye geçiyo.
benim de boyum uzun geldi herhalde göbek kısmı göbeğin aşağısına denk gelmiyor da karnımı kesiyor gibi rahatsız ediyor aşağı indiriyorum baya o zaman da boynum bi garip oluyor:bicak:

Back
X