2017 Şubat Anneleri

Günaydınnnn
Eşimi geçirmeye kalkasım tuttu, gidip kustum içim kalktı yataktan çıkınca
Sabah sabah 30. Haftada hiç hoş değil :KK43:

kızlar mama konusunda ne düşünüyorsunuz bu konuda araştırma yapan ya da tecrübeli olan varsa bi fikir verin lütfen :KK54::KK31:

Hipp düşünüyorum
Kendime de humana still tee
Annem bende sma kullanmış fakat şuan en doğal olanı hipp

İlk günler takviye gerekebilir ya da süt olmayabilir o zaman kullanacağım marka bu

Nasıl tatlısın sen öyle
Maşallah
Bi de yakınıyorsun kilo aldım diye hiç de bile bak ne güzel olmuşsun

Benim de öyle oldu bu hafta
Bakına gibi hissediyorum
Evlat da tekmeliyor dalgalanıyor bi rahat durmuyor

Kesinlikle evet
Abdominal korse alacağım medikalden

Acil değilse yılbaşı indirimini bekle derim
Mesela telsiz için

Pijama altın çok güzellll

Güle güle kullansın çok güzel

Yummy lila aldım

TSK ederim Can'ım evet çok kilo aldım ama hamilelik yakışıyor çok şükür bide güzel kızımı sağlıkla kucağımıza alırsak demeyin keyfimize kiloları da yavaş yavaş veririz artık
Korseyi nerden hangi model alacaksınız ve fiyatları ne kadar acaba pahalılar mı iyi sence

Günaydınnnn

Hipp düşünüyorum
İlk günler takviye gerekebilir ya da süt olmayabilir o zaman kullanacağım marka bu

Canım hipp i kullanmadan önce hipp mama şikayet yazıp bi arat istersen, vazgeçebilirsin..

:halay:Günaydın kızlar yataktan döne döne bası dönenler el kaldırsın :halay:Koca yatakta tek basıma yatıyorum sağ olsun eşim oturma odasında yatıyor kaç şudur sığamıyorum yatağa bir sağa bir sola dönüyorum bide çok uyanınca eşimin nefesinden uyamıyorum Benin gibi olanlar var mı ya vicdan azabı cekiyorm ona karşı ama onu da çok seviyorum bu anlayışından dolayı bana diyor ki düşün seni ne kadar sevdiğimi senin için sensiz uyumayı bile göze alıyorum diyor :KK200: :oops:

benim indi canım 2 gündür farkediyoruz:skandal:
hadi yaa o_O bu haftalarda iniyor sanırım benim için göbeğim aynı olsa da eşim ve kayinvalidem indiğini söylüyor :lülülü:

Günaydınlar..
32 +5 olduk :anne:
Bu haftalarda bebeğin hareketleri çok canımı yakmaya başladı.:bicak:
Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama hazırlıklı olun :KK46:
benimki o kadar sert vurmuyor cnm bu haftadan sonra guclenirmi bilmiyorum :süslü:

günaydın kızlar çok şükür bi haftanın daha sonuna geldik hayirlisiyla...güzel bi pazar kahvaltısını hakkettik :KK72::KK68::KK8:

Günaydınnnn

Hipp düşünüyorum

öncelikle geçmiş olsun canım bugünlerde benim de sabahları midem bulanıyor ve iştahsızlık var oysaki tam tersi olur sanmıştım. mama için ben de olur olmaz belki emer belki emmez belki sütüm olmax diye almayi düşünüyorum ben de hipp düşünüyorum ama hipp önermeyen ann işler var bi araştırıp karar vermek lazım demekki

Insallah canm:dua:Bilemeyiz şu anda bebegin suyumu degilmi dedi takip edicez azalma oluyomu diye dedi usg yapti ölçumde normal cıkti ama zaten 11 gibi oldu 1 gibide ben dr a gittim.çok fazla degildi ama şöyle anlatayim lavaboya gidiyodum giderken bi ıslaklik hissettim akar vaziyette degil ama elimle çamaşırima dokundum ıslak elimde ıslandi yani öyle olunca bilemedim dr a gittim sonrasıda anlattgim gibi işte:KK43:
Öncelikle geçmiş olsun canım. Yaşadığını yaklaşık 3-4 haftadır bende yaşıyorum ara ara. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi akıntı olacağını düşündüğüm için. Her kontrolümde de suyun normal olduğunu söylüyor. İnşallah seninde normal akıntıdır. sıkıntı yaşamazsın

kızlar benım gobegım buyumuyor gibi gören hep oyle dıyor.30 haftalıgım .bıde 1 hafta geriden geliyor bebek:KK43:(

Benim de 10 gün geriden geliyormuş doktor kahvaltını erken yap dedi yapıyorum artık 8 de bakalım ise yarayacak mi

Arkadaşlar 20li haftaların ortasında bizde 1 hafta geriden geliyorduk. 2 hafta sonraki kontrole kadar akşamları yatmadan önce muzlu süt yapıp içtim. Atladığım günlerde olmaına rağmen, 2 haftada aradaki farkı kapatıp 2 günde öne geçmişti. öneririm. Çalışıyorsanız ve imkanınız varsa mutlaka öğün yemeklerinizi evden götürün derim. birde öğünlerinizi saatli yapın bu hem bebeğinizin anne karnındaki gelişimi hemde ilerde oluşturacağı düzen için önemli bi detaymış.

Back
X