- 12 Aralık 2016
- 179
- 186
- 18
- 33
30+5 im umarim geri doner yuruyus yapinca donuyormus20 haftadan beri dogum pozisyonundaydi 30. Haftada tekrar degistirmis malesef pozisyonunu siz kacinci haftadasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30+5 im umarim geri doner yuruyus yapinca donuyormus20 haftadan beri dogum pozisyonundaydi 30. Haftada tekrar degistirmis malesef pozisyonunu siz kacinci haftadasiniz
Ya şimdi şöyle ki arz talep meselesi birazda bu Doğum işi, ben doğumuma sahip çıkıcam elimden geldiğince hatta biEvt baktım google dan ama çok net bilgi bulamadım yarın arayıp öğrenicem artık.. evim erzurumda olmasa hiç düşünmicemde işte insanın kendi evi gibisi yok ya
Küveti bende gözüme kestirmiyor değilim ara sıra
Peki nasıl karar verdin orada yapmaya doğumu.. ben bir türlü karar veremiyorum ya , tam karar veriyorum geri vazgeçiyorum..
Ben de aynıyım jeli sürüyorum kuruyorum ve geriliyor derim Zaten gergin bebe yağı da fayda etmemeye başladı offff
Şöyle bir yazıya denk geldim. Okumanızı tavsiye ederim.
ANNE ADAYLARI DİKKAT!
Anne adayı ne kadar çok şeker ve işlenmiş yiyecek tüketirse çocuğunda davranışsal ve ruhsal bozuklukların görülme oranı da o kadar artıyor.
Beslenme ve depresyon arasında öyle önemli bir ilişki var ki, annenizin size hamileyken nasıl beslendiği bile sizin depresyona olan eğiliminizi belirliyor. Sonuçları 2013 yılında Journal of American Academy of Child & Adolescent Psychiatry dergisinde yayınlanan ve 23.000 anne adayının beslenme alışkanlıklarının araştırıldığı geniş kapsamlı bir çalışma (1) bunun en iyi kanıtı. Anne adayı ne kadar çok şeker ve işlenmiş yiyecek tüketirse çocuğunda davranışsal ve ruhsal bozuklukların görülme oranı da o kadar artıyor.
Orijinal kaynak: (1) “Maternal and Early Postnatal Nutrition and Mental Health of Offspring by Age 5 Years: A Prospective Cohort Study” Felice N. Jacka, Eivind Ystrom, Anne Lise Brantsaeter, Evalill Karevold, Christine Roth, Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, Vol. 52, Issue 10, p1038-1047.
Kaynak: Aktaş, Dr. Ümit, Mutluluk Kürleri, HayyKitap, İstanbul, 2011, Sayfa 62. ISBN: 978-605-9841-65-8
bergamotkokulu
peace_in_the_world kızlar şu planları bizlerle de paylaşırsınız değil mi
ben de doğal doğum istiyordum ama elime geçmeyince kendi şartlarımı doğala çevirmeye çalışcam
![]()
Birşey sordum ama kimse cevap vermedi![]()
Ben iki kere sezaryan oldum yok böyle biseyDaha önce epidural yada spinal sezeryan olmuş arkadaşlar bi sorum var umarım beklediğim cevabı verirsinizaz önce bi yerde okudum sezeryan yapmış biri sezeryan sonrası konulan kum torbasından ve dikişli yere bastırılıp içerde biriken kanın boşaltıldığından bahsetti
bunu eskiden sezeryan yapan bi kaç kişiden duymuştum ama Yen'i dönemde Doğum yapanlardan duymadım. Var mı böyle bişey? ( varsa da korkutmadan yazın
) :)
Birşey sordum ama kimse cevap vermedi![]()
Öyle bişey yok canım. Kum torbası ameliyat yeri iyice kapansın diye konurDaha önce epidural yada spinal sezeryan olmuş arkadaşlar bi sorum var umarım beklediğim cevabı verirsinizaz önce bi yerde okudum sezeryan yapmış biri sezeryan sonrası konulan kum torbasından ve dikişli yere bastırılıp içerde biriken kanın boşaltıldığından bahsetti
bunu eskiden sezeryan yapan bi kaç kişiden duymuştum ama Yen'i dönemde Doğum yapanlardan duymadım. Var mı böyle bişey? ( varsa da korkutmadan yazın
) :)
Sağlık ocağının verdiği d 3 damlasini kullaniyormusun canım ben kullanamiyorum suya karistirarak kullansam olurmu acabaArada kaynamış olabilir canım ne sormuştun?
Ben iki kere sezaryan oldum yok böyle bisey
Sezaryandanda korkma canim hiç bir şey hissetmiyorsun
Anladim canım tesekkurlerBana damla vermedi iki aşı oldum bide doğumdan bi ay önce kontrol dedi o kadar
Sağlık ocağının verdiği d 3 damlasini kullaniyormusun canım ben kullanamiyorum suya karistirarak kullansam olurmu acaba
Bilmem ama ben tatile gider gibi gittim hiç ağrım sizim olmadı normal dogum sancisida yaşadım çok zordu yani sezaryanla dogum daha kolay geldi banaSezeryandan korkmadım da az önce öyle bişey okudum "resmen işkenceydi normal Doğum ne ki öldüm bittim" falan.. dedim noluyooooooooAcaba hastaneden hastaneye mi değişiyo bilemedim..
Öyle bişey yok canım. Kum torbası ameliyat yeri iyice kapansın diye konur
Bilmem ama ben tatile gider gibi gittim hiç ağrım sizim olmadı normal dogum sancisida yaşadım çok zordu yani sezaryanla dogum daha kolay geldi bana![]()
Tesekkurler canımSağlık ocağına gitmeden önce doktorum devit 3 vermişti sonra aşı için sağlık ocağına gittiğimde monovit d3 verdi ebe aynısıymış zaten doktorum a da yazdırmadım sonra . Ama ilk deviti alırken eczacıya suya damlatsam olur mu demiştim olur farketmez demişti. Karıştırabilirsin hiç içmemenden iyidir bence.
ben şöyle birşey buldum google ile aratınca bir göz at istersen;
http://dogalanneyim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/dogum-planm.html
sen nerede yaşıyorsun peki?