2017 Şubat Anneleri

Günaağğydıııınnn :) :KK3:

Eşimi sınava uğurladım.
Ona kahvaltı hazırladım, banamısın demeden hapur hupur yedi:kk77:
Bende sıfır iştah:işsiz:
Gören de o hamile sanacak:KK53:
Ben niye bukadar iştahsızımo_O
Toplamda 3buçuk kilo aldım, o da zaten bebekle suyu işte.. Depolarım boşalcak diye çok korkuyom :KK43: Allah korusun..:dua: herkes stresten yemeye vuruyo, benim iştahım kesiliyo...:işsiz:
Allahım bana hayırlı sağlıklı bir iştah lütfeeğğn:dua::dua::dua:

Günaydıın :KK19:
Hamilelikten önce eşim işe gitmeden mutlaka kahvaltı yapıp giderdi.
Benim hamilelikte iştahım kesilince o da bıraktı kahvaltıyı zavallı :KK17:
Ben de anca kalktıktan 2 saat kadar sonra yiyebiliyorum.Onu da sadece aç olduğum için yiyorum.Öyle iştahlı iştahlı değil yani...
Yani acıkıyorum ama iştah yok.
Şöyle ağız tadıyla ,iştahla yemek yemeyi özledim yahu...:anne:
Normalde yemeyi çok sevdiğim için tuhaf geliyor bu durum bana.
Gerçi 6 kilo aldım ama bünyem kiloya müsait olduğu için hemen depoya alıyor sanırım :KK12:

Mrb kizlar ankara da detayli usg icin onerebilceginiz bir yer.var.mi biraz da uygun fiyatli.tesekkur ederim

Günaağğydıııınnn :) :KK3:

Eşimi sınava uğurladım.
Ona kahvaltı hazırladım, banamısın demeden hapur hupur yedi:kk77:
Bende sıfır iştah:işsiz:
Gören de o hamile sanacak:KK53:
Ben niye bukadar iştahsızımo_O
Toplamda 3buçuk kilo aldım, o da zaten bebekle suyu işte.. Depolarım boşalcak diye çok korkuyom :KK43: Allah korusun..:dua: herkes stresten yemeye vuruyo, benim iştahım kesiliyo...:işsiz:
Allahım bana hayırlı sağlıklı bir iştah lütfeeğğn:dua::dua::dua:
3.5 kilo.mu :bicak:neyyy ölem ben ölem :silah:

Benim de bu haftalarda anlamsız bulantılarım oluyor..
Niye oluyor acep ?...
Perşembe kontrolüm var ,gidince sorayım..
bebişlerimiz iyice büyüdü mide sıkıştı kaldı hazımsızlık oluyor bence yeri yurdu değişti garibanın napsin taa kaburgalarin arasına kaçtı nerdeyse:confused:

Bende mide bulantısıyla uyandım yemek yersem isrifar ederim die korkuyrm.uzun zamandır hissetmiyodum mide bulantısı nerden çıkdı yine ya:KK12:

Bende de oluyo son bi kaç haftadır sık sık.
Sanırım bebek mideye baskı yaptığı içinmiş.
Oyüzden gece yastığımı dikleştiriyorum.
Onda da boynum tutuluyo ama bulantıdan iyidir.

3,5 kilo mu :KK57: maşallah valla.. Çağla Şikel 6,5 kilo almış hamileliğinde.. sanırım rekor sende olacak bu gidişle :KK48:

:))) kız ilahi, nerden geldi çağla şikel aklına :)
Daa 1buçuk ay var du bakalım belki ben de 3 kilo daha alırım, ay hadi inşallah, proteinler depolansın, popişimde kas olsun inşallah :)))

Günaydıın :KK19:
Hamilelikten önce eşim işe gitmeden mutlaka kahvaltı yapıp giderdi.
Benim hamilelikte iştahım kesilince o da bıraktı kahvaltıyı zavallı :KK17:
Ben de anca kalktıktan 2 saat kadar sonra yiyebiliyorum.Onu da sadece aç olduğum için yiyorum.Öyle iştahlı iştahlı değil yani...
Yani acıkıyorum ama iştah yok.
Şöyle ağız tadıyla ,iştahla yemek yemeyi özledim yahu...:anne:
Normalde yemeyi çok sevdiğim için tuhaf geliyor bu durum bana.
Gerçi 6 kilo aldım ama bünyem kiloya müsait olduğu için hemen depoya alıyor sanırım :KK12:

Benimki de h.içi 7buçukta çıkıyo o zaman hazırlamıyom, bi uğurluyom sadece. O da zaten 7de kalkıp anca hazırlanıyo, benim de canıma minnet :))
Arada bi vicdanımı rahatlatmak için iş yerine poğça börek paket yapıyom.
Bugün sınava gittiği için beynine glikoz gitsin diye güç bela hazırladım ama kendim yiyemedim.
Şuan yapıyom kahvaltımı :), gel beraber olsun :)

İvo'dan sorular vol.3:

1- kızlar bu pişik kremlerinde marka çok farkediyo mu? Herkes sudocream iyi demiş ama mesela unibaby alsam çok mu fark olur ki? Zaten kış bebeği, altını da zamanında değişince bi sorun olmaz gibi geliyo.

2- Beşik hala almadım ama son olarak sallanan bi model düşünüyorum. Her ne kadar sallamaya alıştırmayın dense de sallanmadan uyuyan bebek çok nadirmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

3-Bu saç fırçası tarak törpü makas setleri çok pahalı(50-60 tl civarı), ayrı ayrı alinca da yine toplamı pahalı oluyo, uygun fiyata alan ve link atmak isteyem var mı :)?

4- Bakım çantası olarak normal sırt çantası alanlar vardı sanırım, aldığı üründen memnun kalanlar foto paylaşabilir mi acaba?

5- Son ve en önemli soru: benim gibi bikini bölgesi için kuaförden çekinenler, nasıl bi epilasyon yapacaksınız? Bikini dışında kuaföre gitcem ama şuan orda çok zorlanıyorum, göremiyorum bile :KK43: :KK43:
valla benim temizlik işi de yılan hikayesine döndü iyice aynayla eğile büküle yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyor üst kısımları makineyle yapıyorum orta kısımları jilet aşağılari ve işte gerileri ameliyat eldiveniyle jilet de tam yapamadım beceriksiz berber gibi kestim bi iki ama haftada bir yapıyorum bunları mecburen bi gün aniden bişey olucak ve öyle pis pis görecekler diye ödüm kopuyor keşke gebelikte çıkmasa şunlar of bi de ben aslında nasıl tüysüz kılsız bi kadınım ama oraya hiç nuksetmemis bu durum :oha:

3.5 kilo.mu :bicak:neyyy ölem ben ölem :silah:

Durr ölmeee, olaya açıklama getiriyim de moral olsun :), şöyleki canım:
Ben ilk 4 ay bulantıdan bişi yemedim, 5 kilo verdim. Son 3 ayda o 5 kiloyu +3.5 kg aldım.
Yani 59la hamile kaldım şuan 62.5
Bulantı olmasaydı 67.5 olcaktım belki de.
Keşke olmasaydı çünkü kanım 10lara düştü oyüzden.
Bence kilo hiç önemli değil önemli olan değerlerin iyi olması.
Şimdi korkuyom ben mesela kanım daha düşerse diye

Günaydın anneler. Karnımda saatlerdir geçmeyen sertleşme var. Çocuklar hasta dr à gitmek istemiyorum. Normal mi dün gece uyumadım ondan mı oldu bilmiyorum.

Durr ölmeee, olaya açıklama getiriyim de moral olsun :), şöyleki canım:
Ben ilk 4 ay bulantıdan bişi yemedim, 5 kilo verdim. Son 3 ayda o 5 kiloyu +3.5 kg aldım.
Yani 59la hamile kaldım şuan 62.5
Bulantı olmasaydı 67.5 olcaktım belki de.
Keşke olmasaydı çünkü kanım 10lara düştü oyüzden.
Bence kilo hiç önemli değil önemli olan değerlerin iyi olması.
Şimdi korkuyom ben mesela kanım daha düşerse diye
tabi değerler çok önemli özellikle doğumdan sonra annenin daha dinç dirayetli olması için ama ne yalan söyleyim her hamisin hayali toplamda 6 7 kilo al bunun 3 3.5 u bebege gerisi plasenta su kan vs eve aynı kiloyla dön ay nasıl bisey ya hayal etmek bile hoşuma gitti :KK14: misal benim belim kayboldu yok yani bel diye bişey sonracima sırtım pehlivan sırtı gibi eşim gel güreşek diyor arada :KK11:Bi de boy kısa olunca adile Naşit gibi :KK49: neyse doğumdan sonra veririz inşallah sağlıkla vakti zamanında gelsinler de bebislerimiz napak:KK33:

Mrb kizlar ankara da detayli usg icin onerebilceginiz bir yer.var.mi biraz da uygun fiyatli.tesekkur ederim

Canım arkadaş bi yer demişti 100 tl.miş.
Deva tıp mı neydi adı.
Bi bak istersen.
Onun dışında erken gün alırsan devlet hastanesi de olabilir.
Ben mesela normalde özelde takibim ama normal tahlillerimi aile hekimimde yapturdım. Ne gerek boşa para vermeye özele, aile hekiminde hiç sıra beklemeden oluyo.
Keşke ayrıntılıyı da yapsalar..

Günaydın anneler. Karnımda saatlerdir geçmeyen sertleşme var. Çocuklar hasta dr à gitmek istemiyorum. Normal mi dün gece uyumadım ondan mı oldu bilmiyorum.
Günaydın canım geçmiş olsun ben de yoğun bir gün geçirdiğimde göbusum taş gibi oluyor hem nefes alamaz oluyorum hem de dokunsam çatlayacak gibi...ılık ballı süt içip ayaklarımı kaldırıp yatıyorum iyi geliyor sanki.ama senin çocuklarla bunlara vaktin olur mu bilmem.insallah onlar da tez zamanda iyileşir.

Hepinize geçmiş olsun canım, uykusuzluktan olabilir.
Çünkü biz yorulunca onlar da yoruluyomuş diye duymuştum.
Biraz uyumaya çalış geçmezse gidersin olmadı.

tabi değerler çok önemli özellikle doğumdan sonra annenin daha dinç dirayetli olması için ama ne yalan söyleyim her hamisin hayali toplamda 6 7 kilo al bunun 3 3.5 u bebege gerisi plasenta su kan vs eve aynı kiloyla dön ay nasıl bisey ya hayal etmek bile hoşuma gitti :KK14: misal benim belim kayboldu yok yani bel diye bişey sonracima sırtım pehlivan sırtı gibi eşim gel güreşek diyor arada :KK11:Bi de boy kısa olunca adile Naşit gibi :KK49: neyse doğumdan sonra veririz inşallah sağlıkla vakti zamanında gelsinler de bebislerimiz napak:KK33:

Kız ben de öyle fit değilim.
Yani normalde kalçam çok küçük, üst tarafım geniş, gebelikte üstüm daha da büyüdü altta popo küçücük, üstüne bi de göbek, tipim bi tuhaf oldu.
Oyüzden inşallah kalan kiloyu popodan alırım da erkek gibi üçgen vücut olmamm:dua::KK53:

bingol de -8 le gün ortasi
20161218_111725.webp

Günaydın
E eminim dert etme Doğumdan sonra hep birlikte vereceğiz
Emzirme bitince dukan diyeti yaparsın hiçbir şeyin kalmaz
blue8491 blue8491 nasıl ağrın geçti mi?

Anneler; günlerdir okuyamıyorum umarım herkes iyidir
Bugün 2 de sınavım var birazdan yola çıkacağız
1 saatlik mesafede okul
Bana dua edin bu adaylık bir yıl daha uzamasın boşu boşuna
Hamile duasına çok ihtiyacım var bugün
Öpüyorum hepinizi

Hepinize geçmiş olsun canım, uykusuzluktan olabilir.
Çünkü biz yorulunca onlar da yoruluyomuş diye duymuştum.
Biraz uyumaya çalış geçmezse gidersin olmadı.

Kız ben de öyle fit değilim.
Yani normalde kalçam çok küçük, üst tarafım geniş, gebelikte üstüm daha da büyüdü altta popo küçücük, üstüne bi de göbek, tipim bi tuhaf oldu.
Oyüzden inşallah kalan kiloyu popodan alırım da erkek gibi üçgen vücut olmamm:dua::KK53:
o zaman bol bol beslenmeye çalış da kalsın tabi bebis için kalsiyum protein vitamin al popisin için de karbonhidrat yani anacığım hamur işi ekmek börek ohh varsa mantı yoksa çörek poğaça off canım çekti allah im mm :KK72::rolleyes:

Günaydın
E eminim dert etme Doğumdan sonra hep birlikte vereceğiz
Emzirme bitince dukan diyeti yaparsın hiçbir şeyin kalmaz
blue8491 blue8491 nasıl ağrın geçti mi?

Anneler; günlerdir okuyamıyorum umarım herkes iyidir
Bugün 2 de sınavım var birazdan yola çıkacağız
1 saatlik mesafede okul
Bana dua edin bu adaylık bir yıl daha uzamasın boşu boşuna
Hamile duasına çok ihtiyacım var bugün
Öpüyorum hepinizi
canım sınavında başarılar dilerim inşallah çok ama çok güzel geçer

Back