2017 Şubat Anneleri

Çocuğu olsun diye o kadar uğraşan ve bizim yerimizde olmak isteyen o kadar insan var ki gerekirse dokuz ay uyumayayım ama çocuğum olsun diyebilecek çok insan var. Allah bize Büyük bir nimet ihsan etti cömertliğinden bunun kıymetini bilmek lazım. Of yerine af demek lazım...
Bi de sukrediyoruz ama bazen de dertlesiyoruz işte. Onların kör tırnağa bin şükür .ben şahsen burası olmasa bu seneyi zor atlatirdim. İyi ki varsınız k8zlar. Moralmen çok iyi geliyor formu bana

Dönmeyen bebekler için bi Öneri :)
IMG_1366.webp

Kontrolden geldik kızlar.
Nst başladı bu hafta.Yarım saat kadar sürdü..
Sorun çıkmadı çok şükür..
Doktor kontrolümüzde de herşey yolunda.
Bebek yine çok aşağıda olduğu için yasaklar devam ediyor tabi.
Böbrek genişlemesi geçen ay ile aynı çıktı..
34+1 itibari ile boy 49 cm kilomuz 2900 olmuş...:nazar:
Bunlar dışında bir sıkıntı olmazsa 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi..
Bizden haberler bu kadar

Bn de pazartesi alicam calisabilir raporumu. Aynen cok zor oluyor kışın ise gitmek bi de agirlastik artik kasik agrilari falan neyse ki günler kisa hemencecik geçiveriyor. Bir onceki dogumda 4 haftami aktardm demissin cnm 1 hafta ne oldu? 36.hafta mi aldin calisamaz raporunu? Calisabilir raporunu aldiktan sonra aile hekiminden falan 1 hafta rapor alsak en azindan bi mola olur iyi gelir diorum ama gecen bir arkadas aydinlatmisti burda sagolsun sadece fiilen calistigimiz günler dogum sonrasina aktarilior diye yazior mevzuatta ama her is yeri bunu uygulamiormus. bn de daha sormadm is yerime. memurum. ortaligi da cok bulandirmayim diorum ama bilemedm..
Fiilen çalıştığımız günler derken anlamadım bir hafta mesela hafta sonunu kapsamıyor mu?

Bizden haberler bu kadar

Oyyy maşallah kaç kilo doğacakmış bu tontik böyle giderse:KK46: Allah zamanında kavuşmayı nasip etsin tabi ama artık doğursan da korkma maşallah o boya kiloya gelmiş bile :)) artık daha sık görüşmeler başladı desene, ben heyecanlanırım heralde kavuşmaya yaklaştım diye:spor:

Bizden haberler bu kadar
oy mşlh tontişe.sağlıkla gelsin inşlh

Bizden haberler bu kadar
Maşallah bebise :anneadayı::nazar:

Kızlar bu arada yorumlarda gördüğüm kadarıyla bütün kız bebekler aynı bnmkise ne video çekdiriyo ne babası görsün istiyo çok çağıruorum babasını gel die birden kesiliyo tüm hareketleri :KK73::KK73:

Kızlar bu arada yorumlarda gördüğüm kadarıyla bütün kız bebekler aynı bnmkise ne video çekdiriyo ne babası görsün istiyo çok çağıruorum babasını gel die birden kesiliyo tüm hareketleri :KK73::KK73:

Benim kız da tıpkı öyleydi taklalar atarken anında dururdu babasının elinde, sonra babası daha sık koymaya başladı alışsın kızım diye:) üzülüyodu garibim kızı yüz vermeyince:) gerçekten de artık o da koyduğunda hemen kıpraşıyo artık elini ve sesini kesinlikle ayırt ediyo:) alışmasıyla alakalı bence.. dışardan gelen enerjiyi hissettiklerine çok inanıyorum..

Benim kız da tıpkı öyleydi taklalar atarken anında dururdu babasının elinde, sonra babası daha sık koymaya başladı alışsın kızım diye:) üzülüyodu garibim kızı yüz vermeyince:) gerçekten de artık o da koyduğunda hemen kıpraşıyo artık elini ve sesini kesinlikle ayırt ediyo:) alışmasıyla alakalı bence.. dışardan gelen enerjiyi hissettiklerine çok inanıyorum..
Tabikide bende öyle düşünyrm tek güvendiği biziz şuan başka dış etkenden korkuyolar annesinin kuzuları onlar ya düşünmek istemiyorum kucağıma aldığım anı çok heyecanlanıyrm hayalinde bile :anne:

aynı durum bizde de yaşanıyor, kızımla baş başayken boyuna tekme atıyor,eşim de şahit olsun istiyorum o anlara , hemen çağırıyorum, eşim elini koyuyor karnıma tık yok ,her seferinde aynı şey çok nadir denk geliyor eşim kızımızın hareketlerine..:deli:

Tabikide bende öyle düşünyrm tek güvendiği biziz şuan başka dış etkenden korkuyolar annesinin kuzuları onlar ya düşünmek istemiyorum kucağıma aldığım anı çok heyecanlanıyrm hayalinde bile :anne:

Evet, ilk göreceğim anı düşünemiyorum bile.. kalbim duracak gibi oluyo. Hayali böyleyse gerçeği nasıldır kim bilir:)

Bizden haberler bu kadar
maşallah sizeee. hadi bakalım hayırlısı ile gelsin miniklerrr ay çok heycanlııı

Back
X