2017 Şubat Anneleri

Doktor niye önemsemesin canim.rahat ol se n evham yapma relax:rapci:
Bende varmıs fakat doktor 32 .haftadan sonra normal olduğunu soyledı ve onemlı Bır sey degıl dedı nette arastırmama gore de genelde Bı durum da bebegın hareketlerıne dikkat etmek gerekırmıs hareketsız ıse doktorunuza başvurun dıyor ama zaten bu aylarda hep hareketlı mı diye kontrol etmemız gerekıyor degıl mı

kisafile kisafile birde kilo konusunda çok yanılma olabiliyor oğlumda gece açılmam olunca 2700 dediler ertesi gün çocuk 3650 doğdu az bir fark yok arada o yüzden sapmalar olabiliyor
Saol canm yorumlarin icinicimi rahatlattin insallah dedigin gibidir 15gun sonra baskadoktora gidicem 34 haftalik oluyoruz bakalim nedicek

evet pamuklari ılık suya batırıp sıkıp kullanmayi planlıyorum ama sadece 2 ay felan sonra ıslak mendil aslında evim sıcak olsa her kaka değişiminde yıkamak isterdim ama evim soğuk 24 derece felan oluyor hep
Cnm bnm komşumda hiç ıslak mendil kullanmamış kızı 1 yaşında ve cildi hassas oluyo yani 2 ay sonra ıslak mendile başladığında cildinde kızarma görebilirsin veya kabarma yani pamukla başlıycaksan öle devam et derim

1 kilo farkla mi dogdu:KK57: peki doguma kadar olan kontrollerde kaç kilo görünüyordu
Aynı özel hastanede gündüz ki dr da 400/500 gr az söylemişti dr da şaşırdı doğduğu kiloya cnm. Ama gece acil kadın doğumcuları ile benim yıldızım barışmıyor ne dediklerini bilmiyorlar uykusuzluktan yada bize öyleleri denk geldi. Belki az da olabilirdi ama bize denen rutin kontrollerde de 3200 lü sayıydı 38+2 de 3650 doğdu hala da saklarım gece ve gündüz ki ölçüm kağıtlarını....

Saol canm yorumlarin icinicimi rahatlattin insallah dedigin gibidir 15gun sonra baskadoktora gidicem 34 haftalik oluyoruz bakalim nedicek
Strese girme yeter ki ben sabahı zor yapmıştım bana dediklerinde haftamızda küçüktü. Hem büyüdüler artık çok şükür inş senin ki de dr yanılmasıdır...

Cnm bnm komşumda hiç ıslak mendil kullanmamış kızı 1 yaşında ve cildi hassas oluyo yani 2 ay sonra ıslak mendile başladığında cildinde kızarma görebilirsin veya kabarma yani pamukla başlıycaksan öle devam et derim
Benim görümcem de hep pamukla sildi şimdi bebeği çok hassas bebe şampuanı filan kullanamıyor sebamed bile cildiyecinin yazdıklarını kullanabiliyor. Acaba ondan mı oluyor ki ?

Strese girme yeter ki ben sabahı zor yapmıştım bana dediklerinde haftamızda küçüktü. Hem büyüdüler artık çok şükür inş senin ki de dr yanılmasıdır...
Insallah ama dr. Yanilmasi oldugunu sanmiyorum cunku 4boyutlu bakti ama cok az dedi insallah ilerlemez

Insallah ama dr. Yanilmasi oldugunu sanmiyorum cunku 4boyutlu bakti ama cok az dedi insallah ilerlemez
İçini ferah tut doktor ciddi birşey olsa daha farklı bir tepki verirdi bence ;) küçük bir uyarı ile geçmezdi. Bebeğin kilosunu da çok takma önemli olan sağlıklı olması hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle kuzucuklar büyür daha var doğuma.

evet pamuklari ılık suya batırıp sıkıp kullanmayi planlıyorum ama sadece 2 ay felan sonra ıslak mendil aslında evim sıcak olsa her kaka değişiminde yıkamak isterdim ama evim soğuk 24 derece felan oluyor hep
Sürekli yıkamakta ne bilim hasta olursa .benim ev 28 ile 30 arası oluyo .gozum yemiyo sürekli suya sokmak .hasta olur kuzucugum

İçini ferah tut doktor ciddi birşey olsa daha farklı bir tepki verirdi bence :KK66: küçük bir uyarı ile geçmezdi. Bebeğin kilosunu da çok takma önemli olan sağlıklı olması hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle kuzucuklar büyür daha var doğuma.
Insallahhh saglikki olsunda vaktinde zmaninda gelsin

kadin dogum vermez ama aile hekimi ya da başka bir branstan rapor alınabiliyor
Canım ben bu durumu bilmiyordum ilk senden duydum. Memurlarda da geçerli mı nasıl oluyor ? Şimdi bende haftaya çarşamba günü 32+1 de gidip çalışabilir raporu alacağım. Atıyorum artık dersler bitti notları girdim 35 haftada filanim aile hekimine gidip rica etsem bana gripten bi 5 gün rapor yazsa o benim sonrasına erteledigim iznimden düşmüyor mu ? Doğru mu anladım ?

Canım ben bu durumu bilmiyordum ilk senden duydum. Memurlarda da geçerli mı nasıl oluyor ? Şimdi bende haftaya çarşamba günü 32+1 de gidip çalışabilir raporu alacağım. Atıyorum artık dersler bitti notları girdim 35 haftada filanim aile hekimine gidip rica etsem bana gripten bi 5 gün rapor yazsa o benim sonrasına erteledigim iznimden düşmüyor mu ? Doğru mu anladım ?
Eger 32 den sonra aktarmissan bunun uzerine normal rapor yada izin olmuyor. Gecen hafta yasadim bunu. 32 de aktarmistim ama gecen hafta cuma aksami sancim oldu. Haftasonuda calismam gerektigi icin pazartesiye kadar 3 gunluk rapor almak istedim.ama olmuyormus bende 34 de dogum oncesine ayrildim.

Sürekli yıkamakta ne bilim hasta olursa .benim ev 28 ile 30 arası oluyo .gozum yemiyo sürekli suya sokmak .hasta olur kuzucugum

28-30 derecede kurdeşen dökmüyor musunuz? ideal oda sıcaklığı 22-23 derecedir yetişkin insanlar için, bebek içinse ideal oda sıcaklığı gündüz 22-24, gece 20-22 derece olarak önerilir. bizim ev 30 derece olsa ben klimayı açarım muhtemelen:)

aslında en sağlıklısi yıkamak ama kaka yaptığında bunu yapanlar da var bebek alışınca usumuyor da ama işte benim ev bu durum için baya soğuk

aslında en sağlıklısi yıkamak ama kaka yaptığında bunu yapanlar da var bebek alışınca usumuyor da ama işte benim ev bu durum için baya soğuk

eğer sürekli sıcak suyunuz varsa üşümüyorlar aslında, benim yeğenlerim öyle büyüdü, ben de sürekli yıkamayı düşünüyorum kız bebek olduğu için daha hijyenik geliyor bana. banyo lavabonuz uygunsa sadece alt kısmını soyup hızlıca yıkayıp kurulayıp giydirebiliyorsunuz çok aşırı bir zamansal fark olmuyor mendille temizlemekle. bizim kızlar misafirlik ve dışarısı hariç her kaka yaptıklarında yıkandılar hiç de hasta olmadılar, belki alıştırma meselesidir bu da.

Back
X